حفاظت از داده ها در مقابل تغییر
سلام
به چه طریق در sql میتوان کاری کرد که داده هایی که درفیلدهای جدول اضاف شده اند به صورت دستی قابل تغییر نباشند! و نتوان مستقیم به داخل جدول رفت و دستی در آن تغییر ایجاد کرد. برای مثال امکان ویرایش اضاف و آپدیت فقط از طریق خود نرم افزار امکان پذیر باشد.:متفکر:
بنده دنبال راهی هستم که بتوان از دیتابیس حفاظت نمود ! شنیده ام که لایه های گوناگونی برای حفاظت دارد و مانند اکسس نیست! اگر کسی راه خوبی سراغ دارد با کمال میل از اون استقبال میکنم!:تشویق:
نقل قول: حفاظت از داده ها در مقابل تغییر
1- تنضیمات مربوط به Server Authentication رو روی Mixed Mode ( SQL Server and windows authentication mode ) ست کن .
2- یک Login با کلمه عبور مطمئن در SQL تعریف کن و به بانک اطلاعاتی مورد نظر Mapش کن .
3- توسط اطلاعات Login تعریف شده ؛ تو برنامت به بانک متصل شو .
4- از Stored Procedure برای تغییرات در داده های بانک اطلاعاتی استفاده کن و از طریق برنامت اون ها رو صدا بزن .
در مورد تمام موارد بالا که گفتم بارها در هیمن سایت بحث شده و تو گوگل هم پر از مطلب هست ، لطفا در موردشون سوال نکن .
نقل قول: حفاظت از داده ها در مقابل تغییر
چنین چیزی غیر منطقی هست .
بنظر من با تعریف کاربر های مختلف و گرفتن امکان تغییرات از انها امکان مدیریت هست ولی کاربری از طریق نرم افزار وارد بشه تغییرات بده و بعد اگر مستقیم وارد sql شد وتغییرات ندهد چنین امکانی وجود ندارد