-
دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید
فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید
امکان جابهجایی بین tabها ، داشتن button کنار tab برای بستن فرم فرزند
حتما دانلود کنید...
http://uplod.ir/xlwj4pwrma79/Windows...ation1.rar.htm
-
نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید
-
نقل قول: دانلود کنید ، فرم های فرزند خود را به صورت maximize در فرم Main باز کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
Nima_kyan
لینک دانلود کار نمیکنه
من دانلو دکردم مشکلی نداشت
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rezarko
من دانلو دکردم مشکلی نداشت
حق با شماست منم الان دانلود کردم
-
-
آقا کار قشنگی بود، تشکر. مردیم از بس showdialog کرده بودیم. فقط یه سوال: چطور میشه از باز شدن بیشتر از یک بار هر تب جلوگیری کرد؟. یعنی وقتیکه فرم 1 باز شد دیگه با کلیک کردن نشه یه فرم1 دیگه باز کرد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohammaddou
آقا کار قشنگی بود، تشکر. مردیم از بس showdialog کرده بودیم. فقط یه سوال: چطور میشه از باز شدن بیشتر از یک بار هر تب جلوگیری کرد؟. یعنی وقتیکه فرم 1 باز شد دیگه با کلیک کردن نشه یه فرم1 دیگه باز کرد.
محمد جان به جاي كد :
private void فرم1ToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
{
Form1 frm = new Form1();
TabAdd(frm);
}
از اين كد استفاده كن.
private void فرم1ToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
{
Form1 frm = new Form1();
int State = -1;
for (int i = 0; i < TabChildForm.Items.Count; i++)
if (TabChildForm.Items[i].Name == frm.Name)
{
State = 1;
break;
}
if (State == -1)
TabAdd(frm);
}
روشش بهينه نيست ولي كار ميكنه
-
برای اینکه بیش از یک باز باز نشه و اگر دوباره کاربر بر روی منو کلیک کرد تا فرم باز بشه روش Focus کنه این کد در رویداد کلیک باز کردن پنجره بزارین...
if (Application.OpenForms["Acc_Hesab"] == null)
{
Acc_Hesab.Acc_Hesab Acc_Hesab = new Acc_Hesab.Acc_Hesab();
TabAdd(Acc_Hesab);
}
else
{
foreach (Form frm inApplication.OpenForms)
{
if (frm.Name == "Acc_Hesab")
frm.Focus();
}
}
-
دانلود کردم، کار جالبی بود. ممنون. جهت فقط 1 بار باز شدن فرم ها می تونین برای هر فرم یه متغیر Bool تعریف کنین که با باز شدن فرم ، مقدار true و در زمان بسته شدن مقدار false بگیره . زمان کلیک بر روی منوها اول باید چک شود که مقدار متغییر مربوط به اون فرم true هست یا false اگه false بود ، فرم Load بشه.
-
دوست عزیز ممنون از نظرتون کدی که در پست بالا گذاشتم به نظرم ساده ترین کدیه که می شه برای جلوگیری از بازشدن مجدد فرم استفاده کرد
-
1 ضمیمه
پروژه ی بسیار جالبی ست
اما نکته ای که باید بگم اینه که از این پروژه می توان الگوهای بسیار زیادی را به کار گرفت
دوستان برای بهینه کردن این پروژه نظرات را اعلام کنند.
و نکته دیگر این که اشکالاتی هم در بر داره
اگر تعداد فرم از یک tab فراتر رفت چه اتفاقی باید رخ بده؟
به نظر من سبکی که محیط ویژوال استادیو داره استفاده می کنه را در این پروژه پیاده کرد
آیا می شه چنین چیزی پیاده کرد؟
ضمیمه 93904
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Arash_janusV3
پروژه ی بسیار جالبی ست
اما نکته ای که باید بگم اینه که از این پروژه می توان الگوهای بسیار زیادی را به کار گرفت
دوستان برای بهینه کردن این پروژه نظرات را اعلام کنند.
و نکته دیگر این که اشکالاتی هم در بر داره
به نظر من سبکی که محیط ویژوال استادیو داره استفاده می کنه را در این پروژه پیاده کرد
ضمیمه 93904
میشه منظورتون رو بیشتر توضیح بدید.
سبک باز شدن پنجره ها در نوع خودش جالب و نو هستش و به مراتب بهتر از showdialog كرىن پنجره ها هستش.
من اولین بار چند وقت پیش توی یه نرم افزار این بک باز شدن پنجره ها رو دیدم که در واقع فقط تب اضافه میشد. من فکر میکردم که از یه کامپوننت خاص استفاده میکردن.
-
1 ضمیمه
نقل قول:
این مشکل رو نداره
ضمیمه 93905
يكي از مشكلاتش اينه كه عنوان تب Active مشخص نيست مثلا ميشه رنگ لیبل نام تب Active رو متمايز كرد.
و يا يكي ديگه از مشكلاتش بستن تب هستش كه وقتي چند تب به صورت همزمان بازه رو هر كدوم از ضربدرهاي بستن تب ها كليك شه همون تب Active بسته میشه نه اون تبی که داریم رو علامت ضربدرش کلیک میکنیم
-
چطوری می شه کاری کرد که علامت close فقط برای فرمی مشخص باشه که فعال هستش
دقیقا مثل محیط ویژوال استادیو
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohammaddou
میشه منظورتون رو بیشتر توضیح بدید.
سبک باز شدن پنجره ها در نوع خودش جالب و نو هستش و به مراتب بهتر از showdialog كرىن پنجره ها هستش.
من اولین بار چند وقت پیش توی یه نرم افزار این بک باز شدن پنجره ها رو دیدم که در واقع فقط تب اضافه میشد. من فکر میکردم که از یه کامپوننت خاص استفاده میکردن.
در چه خصوصی منظورم واضح نیست؟
نظر من اینه مثل ویژوال عمل کنه
-
2 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
Arash_janusV3
چطوری می شه کاری کرد که علامت close فقط برای فرمی مشخص باشه که فعال هستش
دقیقا مثل محیط ویژوال استادیو
ضمیمه 93907
اینم فایل جدیدش
ضمیمه 93908
البته با اجازه دوستمون saeedhushmand که زحمت اصلی کد اولیه رو ایشون کشیدن.
-
دوست عزیز ممنون ایده ی جالبی بود...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeedhushmand
دوست خوبم امکان دانلود نیست چون پیام میدهد که فایل را پیدا نکرده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeedhushmand
توی لینک که فایلی موجود نیست. از دوستانی که دانلود کردن تقاضا میشه یه نفر آپلود کنه. ممنون
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Nima_kyan
چطوری میشه از فرزنده دوم مجدد فرزند اول صدا زد؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
saeedhushmand
دانلود نمیشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
m.reza.k
دانلود نمیشه
تایپیک 5 سال قبل حتما لینک دانلودش از کار می افته چون از سرویس آپلود رایگان استفاده شده.
اما شما دنبال کامپوننت mdiTabStrip بگردین عالیه برا خودش.