راه حل نیاز جدید در stimulSoft
سلام دوستان
من یک stiReport دارم که دارای یک page میباشد.
و نتیجه گزارش از یک شهرستان را برمیگرداند.
حال میخواهم نتیجه گزارش 14 شهرستان برگردانده شود البته 14 page نداشته باشیم بلکه همین یک page را 14 بار فراخوانی کرده و در انتها نتیجه را در یک StiWebViewer نمایش دهم.
علت اینست که این عدد 14 متغیر هست و نمیتوانیم بگوییم 14 page داشته باشیم.
..
دوستان هر ایده و راه حلی را دریغ نفرمایید.
راه حل خودم که جواب نداد
StiPage page = rpt.Pages[0];
rptColl.Pages.Insert(i, page);
نیت این بود که rptColl تک تک rpt که 14 بار در یک حلقه فراخوانی شده را ذخیره کند سپس همین rptColl توی StiWebViewer نمایش داده شود
مشکل اینجاست که کنترل ها با اسمهای تکراری در صفحه هات ساخته میشوند.......و موجب error
....
...
دوستان هر ایده و راه حلی را دریغ نفرمایید.
ممنون
نقل قول: راه حل نیاز جدید در stimulSoft
روی Pages کلیک کنید توی پراپرتیس روی NumberOfCopies مقدار بدین.
StiReport r = new StiReport();
r.Load(Server.MapPath(@"1Report.mrt"));
StiPage page = r.Pages[0];
r.Pages[0].NumberOfCopies = 14;
سلام دوستان
با کد جناب fakhravari
از پیج صفر 14 کپی برای من ایجاد میکنه ....
من میخواستم پیج یک اطلاعاتی که دیتاست یک منتقل کرده است را نمایش دهد (مثلا اطلاعات شهرستان الف)
سپس در پیج دو اطلاعاتی که دیتاست دو منتقل کرده است را نمایش دهد (مثلا اطلاعات شهرستان ب)
جهت واضح تر شدن منظورم میتوانید صورت سوال را در اولین پست همین صفحه مطالعه نمایید.
منتظر راه حل شما هستم.
با تشکر
شما میتوانید 2 پیج در برنامه درست کنید.
شما میدونید چند پیج تولید میشه؟ بر اساس اطلاعات شما!
سلام
آقا راه حلش رو پیدا کردم، اطلاعات من کم بود:خجالت: وگرنه راه حل ساده بود
ما یک حلقه داریم که در هر بار فرخوانی یک گزارش ایجاد میکند در بار اول گزارش شهرستان شیراز در بار دوم گزارش شهرستان بندرعباس و....
من میخواستم همه این گزارشات پس از خروج از حلقه در یک StiWebViewer که nتا پیج داره نمایش داده بشه(هر پیج گزارش از یک شهرستان)
برای این کار یک StiReport خام قبل از حلقه ایجاد میکنیم سپس درون حلقه پس از آماده شدن هر گزارش شهرستان آن گزارش را بعنوان یک SubReports
به StiReport خام add میکنیم
سپس در انتهای کار این StiReport خام که شامل nتا SubReports هست را توسط StiWebViewer نمایش میدهیم
در نتیجه ما یک StiWebViewer خواهیم داشت که nتا پیج داره نمایش میده(هر پیج گزارش از یک شهرستان)
به دلیل متفاوت بودن نوع و ساختار صفحه گزارش هر شهرستان استفاده از امکان گروپ بندی برای رسیدن به این نتیجه وجود نداشت
دوست عزیز میتونید کدش را هم بزارید تا ماهم استفاده کنیم