-
1 ضمیمه
MVC به زبان ساده
با سلام خدمت دوستان محترم، یک اسلاید آموزشی درست کردم که میخواستم توی نشست بعدی نهاد توی بابل درموردش یک کارگاه یکروزه تشکیل بدم که از اونجا که تا حالا نظرسنجی طوری پیش رفته که بیشتر تمایل داشتن یک پروژه عملی توی کارگاه انجام بشه، تصمیم گرفتم این اسلاید رو برای دانلود و مطالعه در اختیار دوستان بگذارم.
لینک دریافت:
http://www.barnamenevis.ir/articles/67/MVC
خوشحال میشم نظر دوستان رو درباره این آموزش بدونم. اگه احیاناً سؤالی هم بود توی همین تاپیک مطرح کنید.
-
نقل قول: MVC به زبان ساده
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
با سلام خدمت دوستان محترم، یک اسلاید آموزشی درست کردم که میخواستم توی نشست بعدی نهاد توی بابل درموردش یک کارگاه یکروزه تشکیل بدم که از اونجا که تا حالا نظرسنجی طوری پیش رفته که بیشتر تمایل داشتن یک پروژه عملی توی کارگاه انجام بشه، تصمیم گرفتم این اسلاید رو برای دانلود و مطالعه در اختیار دوستان بگذارم.
لینک دریافت:
http://www.barnamenevis.ir/articles/67/MVC
خوشحال میشم نظر دوستان رو درباره این آموزش بدونم. اگه احیاناً سؤالی هم بود توی همین تاپیک مطرح کنید.
این لینک که خرابه :ناراحت:
-
لینک سالمه. به لطف برخی دوستان، پهنای باند ماهانه سایت تمام شده و درنتیجه باید تا اول ماه میلادی بعدی (گمونم فردا باشه) صبر کنید تا دوباره سایت بیاد بالا!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
لینک سالمه. به لطف برخی دوستان، پهنای باند ماهانه سایت تمام شده و درنتیجه باید تا اول ماه میلادی بعدی (گمونم فردا باشه) صبر کنید تا دوباره سایت بیاد بالا!
یعنی برخی دوستان dos attack زدند ؟
-
اسلاید و حای دیگه ایلود کنید زمان طلاست !
-
من 10 تا فیلم دارم البته زبان انگلیسی هست از ابنتدا mvc رو یاد میده تا ajax در mvc و یک cms کوچک با mvc درست می کنه کاملا هم خوب آموزش میده خودم می خواستم به صورت یک pdf فارسی درست کنم یک مقداری هم انجام دادم ولی وقت ندارم اگر کسی انجام میده با مدیران هماهنگ کنه من این فیلم هارو آپلود کنم که دانلود کنه و آموزش رو توی سایت بزاره
-
-
نقل قول:
اسلاید و حای دیگه ایلود کنید زمان طلاست !
منم موافقم :)
-
فایل اسلاید به پست اول همین تاپیک ضمیمه شد.
-
از دوستان عزیزی که آموزش رو دریافت و مطالعه کردن تقاضا میکنم اگه نظری درموردش دارن، بیان کنن چون همین سبک آموزش (ازنظر سادگی بیان) قراره مبنای کار در ادامه تاپیک آموزش مرحله به مرحله PHP قرار بگیره و اونجا، با همین روند، MVC رو بطور کامل و با جزئیات بیشتر آموزش بدیم.
-
تشکر مفید بود .
یه کلاس رجیستری هم برای نگه داشتن آبجکت کنترلر ها و مدل ها و احیانا کلاسهای دیگری که بعنوان کامپوننت استفاده خواهند شد ، لازم بود پیاده سازی کنید .
-
این آموزش در ساده ترین حالت بوده. توی آموزش جامع که بعداً میگذارم، موارد مختلفی مثل Singleton و Registry و Factory و... همه به تفصیل و با مثال توضیح داده میشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
از دوستان عزیزی که آموزش رو دریافت و مطالعه کردن تقاضا میکنم اگه نظری درموردش دارن، بیان کنن چون همین سبک آموزش (ازنظر سادگی بیان) قراره مبنای کار در ادامه تاپیک آموزش مرحله به مرحله PHP قرار بگیره و اونجا، با همین روند، MVC رو بطور کامل و با جزئیات بیشتر آموزش بدیم.
خیلی خوب بود.
بهترین مطلب در این زمینه که تاحالا دیده بودم.
هم بقدر کافی مختصر بود هم ساده و هم جامعیت خوبی داشت.
تشویق شدم که وارد MVC بشم.
شاید آموزشهای قبلی بخاطر همون اشتباهات که شما اشاره کردید و نقص و ابهامهایی که داشتن باعث شده بودن بقدر کافی به MVC علاقمند نشم (متوجه میزان کارایی و اهمیتش در زمینهء رفع مشکلات برنامه های بزرگ و پیچیده نشده بودم).
-
راستی یه جایی همین امروز میخوندم که کامپوننت گرایی و MVC با هم رابطهء چندان خوبی ندارن.
یعنی MVC طراحی سیستمهای کامپوننت رو خیلی دشوارتر میکنه ظاهرا.
البته به این هم اشاره کرده بود که حالا این مبحث کامپوننت هم همه چیز نیست و لزومی نداره اصلا سیستم کامپوننتی باشه (بخصوص در وب ظاهرا).
حالا من نمیدونم دقیقا منظور چیه.
اصولا باید اول کامپوننت و اینها رو تعریف و روشن کنیم.
یعنی کامپوننت چیه، و مثلا فرقش با پلاگین و ماجول و Addon و اکستنشن چیه و چرا MVC طراحی کامپوننت رو دشوار میکنه.
-
آموزش خوبی بود.
راستی آقای شهرکی میخواستم بدونم اون کتابی معرفی کردید از انتشارات Apress هست؟
-
اموزش عالی بود!
میشه ی اموزش cmsمتوسط با mvcمثال بزنید؟
ممنون اقای شهرکی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin7x
آموزش خوبی بود.
راستی آقای شهرکی میخواستم بدونم اون کتابی معرفی کردید از انتشارات Apress هست؟
فکر می کنم Apress باشه من نمی دونم چه کتابی رو معرفی کردند ولی یکی از بهترین کتاب های MVC برای انتشارات Apress هست توی google book هم می تونین رایگان بخونین
-
من توی MVC متد هارو همه استاتیک میزارم
به نظر شما صحیح هست ؟
======
نوید فیلمایی که گفتی رو میزاری ؟
-
متد static باید بعنوان آخرین راهکار و جایی که دیگه هیچ چاره ای ندارین، مورد استفاده قرار بگیره چون اگه قرار بود همه متدها رو static بگذاریم و با کمک اسم کلاس بهش دسترسی پیدا کنیم و دیگه شئ و کپسوله سازی و... مطرح نباشه، خوب چه کاریه، با همون توابع معمولی کار میکردیم!
-
آقاي شهركي ميشه اون cms ساده اي ه در جلسات 7 و 8 آموزشتون ساخته بودين با MVC بنويسين ؟؟؟؟
چون اونجوري بهتر ياد ميگيريم.
بعد من يه جا خونده بودم MODEL براي دسترسي به ديتابيس هست ... يعني اينا اشتباه آموزش داده بودن؟
-
نه اشتباه نیست. من هم که گفتم Model برای دسترسی به دیتابیس هست.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
نه اشتباه نیست. من هم که گفتم Model برای دسترسی به دیتابیس هست.
پس ويو رو بايد خارج از كنترلر صدا بزنيم؟
-
بله، همه کلاسها (شامل model و view و controller) بیرون از این عناصر (توی فایل اصلی که معمولاً index.php هست) فراخوانی میشن. منتها کنترلر به مدل و ویو به هر دو شئ دیگه دسترسی داره تا درصورت نیاز، از کنترلر بخواد به مدل دستور بده داده های خاصی رو در اختیارش بگذاره.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
بله، همه کلاسها (شامل model و view و controller) بیرون از این عناصر (توی فایل اصلی که معمولاً index.php هست) فراخوانی میشن. منتها کنترلر به مدل و ویو به هر دو شئ دیگه دسترسی داره تا درصورت نیاز، از کنترلر بخواد به مدل دستور بده داده های خاصی رو در اختیارش بگذاره.
آقاي شهركي ميشه اين رو انجام بديد؟
نقل قول:
آقاي شهركي ميشه اون cms ساده اي ه در جلسات 7 و 8 آموزشتون ساخته بودين با MVC بنويسين ؟؟؟؟
اين طوري يه مثال عملي هم هست ...
-
با تشکر از آقای شهرکی خیلی آموزش ساده و مفیدی بود.از دوستان کسی هست که این کتاب رو گیر آورده باشه؟ (pro PHP MVC)
-
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MRmoon
چون اونجوري بهتر ياد ميگيريم.
بعد من يه جا خونده بودم MODEL براي دسترسي به ديتابيس هست ... يعني اينا اشتباه آموزش داده بودن؟
در اصل Model برای دسترسی به داده هامون چه در دیتابیس و چه در آرایه ها و امثال ایناست!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
من توی MVC متد هارو همه استاتیک میزارم
به نظر شما صحیح هست ؟
======
نوید فیلمایی که گفتی رو میزاری ؟
بله می زارم تا یک هفته دیگه الان سرم خیلی شلوغ هست
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MRmoon
آقاي شهركي ميشه اين رو انجام بديد؟
اين طوري يه مثال عملي هم هست ...
اگه خدا بخواد و فرصت کنم، توی خود تاپیک آموزش PHP از جلسه 16 به بعد که به MVC اختصاص داره (جلسه 15 تکمیل و جمع بندی مباحث شئ گرایی هست)، همون CMS رو با اصول و استانداردهای جدید (HTML5 و CSS3 و MVC و...) بازنویسی میکنیم.
-
سلام . خیلی ممنون . ایا باز ادامه داره ؟
خیلی خوب بود . منتها من یک خطا میگیرم . نمیدونم دلیلش چیه
http://img.ir/wRQ.gif
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variable
سلام . خیلی ممنون . ایا باز ادامه داره ؟
http://img.ir/wRQ.gif
سلام
کدتون درسته. فقط چک کنید که قبل از EOT پایانی هیچ whitespaceای وجود نداشته باشه.
ولی تو عکسی که گذاشتین 2 تا خطا وجود داره، بهتره کدتون رو اینجا قرار بدید که بررسی کنیم
-
1 ضمیمه
دوستان من این کد پیاه را هم برای MVC نوشتم ، یه MVC ساده هستش ، اگه میخواید می تونید بررسیش کنید و و اگه سوالی هم داشته باشین می تونم به شما پاسخ بدم ، راستی اگه دیدین که میتونه بهترش بشه یا یه جاهایی را بد رفتم ، ممنون میشم که راهنماییم کنید .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Variable
دلیلش اینه که بعد از EOT>>> احتمالاً توی کد شما Space اضافه تایپ شده. دقت کنید که بعد از Delimiter توی خط شروع HereDoc و قبلش توی خط پایانی، هیچ Whitespace Character خاصی (شامل Tab و Space و...) نباید وجود داشته باشه.
-
1 ضمیمه
من یه مدت هست که دارم افزونه های جوملا طراحی میکنم هیچ وقت نمیدونستم که دارم از روش mvc استفاده میکنم
فقط یه مشکل هست کدوم رابطه بین قسمت ها درست هست ؟ چیزی که شما میگین یا چیزی که جوملا میگه ؟
این عکس توی سایت جوملا بودش
-
این تصویر مربوط به ساختار قدیمی MVC هست و ساختار جدید، همون تصویری هست که توی اسلاید گذاشتم و توی ویکیپدیا هم در صفحه MVC گذاشته شده.
-
سلام من تازه شروع به یادگیری php کردم
mvc یاد بگیرم خوبه یا شی گرا
فرق این دوتا چیه
-
برای پیاده سازی معماری MVC باید اول شی گرایی بلد باشیم
-
البته یادگیری شئ گرایی کمک خیلی زیادی توی اجرای بهتر MVC میکنه ولی لزوماً ضرورتی نداره حتماً از شئ گرایی استفاده بشه و MVC رو بصورت Procedural هم میشه مورد استفاده قرار داد. اصولاً قدمت MVC بیشتر از OOP هست.
-
یه سوال دیگه داشتم
خالی با php هم می شه وبسایت فوق العاده ای ساخت
اونوقت اینا به چه درد می خورن.
-
گویا مطالب رو بطور کامل و دقیق نخوندین. بله دوست عزیز، بدون MVC و OOP و... هم میشه وبسایت فوق العاده ساخت ولی بعد از مدتی اگه پروژه بزرگ بشه و بخواین افزونه های مختلفی بهش اضافه کنید و این بخشها رو مدیریت کنید و کد مرتباً تغییر کنه، اونوقت در بین انبوهی از کدهای نامرتب و بهم ریخته که هر بخش با تمام بخشهای دیگه ارتباط تنگاتنگ و مدیریت نشده داره، گرفتار خواهید شد. Design Patternها برای حل اینگونه مشکلات درست شدن.