نقل قول: ساخت زبان برنامه نویسی
الان ابزارهای رایگانی هست که هم قسمت جلوبندی (frotend) و هم قسمت عقب بندی(backend) رو انجام میدن ، شما فقط کافیه که سیتکسی که میخوای رو به اون ابزارها بدی و بقیه ی کارها رو اونها انجام میدن ، یعنی کار تجزیه و تحلیل و ترجمه و تولید کد و .... رو خودشون انجام میدن . برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت کد این اسکنرها و پارسر ها میتونی به کتاب کامپیلر آقایان ای هو و همکاران مراجعه کنی. یاعلی
ممنون دوست عزیز می شه یک خورده بیشتر توضیح دهید ؟
سلام دوست عزیز
من یک زبان مفسری نوشته بودم.
تا jump پیش رفتم. تو for و while گیر کردم...
http://parsian-programmers.vcp.ir/23...%A7%D9%86.html
نمیخوام نظر منفی بدم شایدم من اشتباه میکنم. ولی دوست و دوستان عزیز چرا ما همیشه سعی داریم چرخ رو دوباره اختراع کنیم؟الان با وجود فریم ورک قدرتمندی مثل دات نت و یا زبان هایی مثل دلفی و ... با اون همه قدمت و تجربه و پشتیبانی بی نظیر هست . من واقعا دلیل کارتون رو نمیفهمم!
دوست عزیز من فقط می خواهم مراحل طراحی کامپایلر و ارتباط آن با یک IDE را یاد بگیرم و نیاز به کسی داشتم که این کار را یاد بده فکر نکنم دخیلی به اختراع دوباره چرخ داشته باشد !
ممنون دوست عزیز مشاهده کردم برنامه شما را ولی من دنبال مفسر نیستم چون سرعتش پایین است . بازم تشکر :لبخندساده:
بسیار نیک. حالا که میگی هدفت یادگیریه. تصریح کن که میخواهی پیاده سازی کامپایلر را تمرین کنی. یا طراحی زبان؟