-
5 ضمیمه
افزونه بروزرسانی برنامه با یک کلیک (دانلود کنید)
سلام
من برای همه برنامه هایی که میسازم ، این امکان رو در برنام هام میذارم که کاربر بتونه برنامه اش را بروزرسانی بکنه
امروز یک کامپوننت برای این منظور طراحی کردم ، که از کدهای تکراری در برنامه هام کاسته بشه
ابتدا تمامی فایلها و فایل اجرایی نسخه جدید را فشرده کرده (حتما با فرمت zip باشه ، یک وقت rar نکنید و بعد فرمتشو دستی تغییر بدید :لبخند:، پشتیبانی نمیشه :افسرده:) و در هاست آپلود کنید
سپس در یک فایل متنی ورژن نسخه جدید برنامه را در خط اول مینویسید مثلا 1.0.1.2 این باید دقیقا مطابق ورژن خود برنامه تون باشه
پعد بدون خط فاصله کارکتر علامت شارپ # را وارد میکنید و باز بدون خط فاصله آدرس فایل Update.zip را که در هاست آپلود کرده اید ، را بنویسید
مثال :
1.0.1.2#http://test.com/myapp/update.zip
با توجه به شکل زیر
http://arazsoft.hostraygan.com/Updater/Untitled123.jpg
ضمیمه 108691
سپس این فایل متنی را در یک هاست آپلود میکنید (مثلا پرشین گیگ) و مسیر این فایل را کپی کنید
بالفرض مثال :
http://araz-soft.persiangig.com/new_version.txt
سپس این کامپوننت را که در اصل یک فایل اجرایی exe است را دانلود کنید و به عنوان یک ریفرنس به برنامه تون اضافه کنید (add refrence)
سپس فضای نام ArazUpdater را یوزینگ کنید
using ArazUpdater;
یک باتن به فرمتان اضافه کنید و این کد ها را بنویسید
String txt = "http://araz-soft.persiangig.com/new_version.txt";
String ver = Application.ProductVersion;
Update up = new Update();
if (up.StartUpdate(txt,ver) == true)
{
Application.Exit ();
}
با کلیک روی دکمه مربوطه ، فرم زیر ظاهر میشود که میتوانید از آن استفاده کنید
اول اتصال اینترنت را چک میکند
بعد ورژن برنامه را با فایل متنی (در هاست) مطابقت میدهد
بعد برنامه فایل فشرده حاوی فایل اجرایی و سایر فایلهای جدید را از اینترنت میگیرد ، اکسترکت میکنه و به جای فایلهای قدیمی کپی میکند
ضمیمه 108693
.......................
کامپوننت را از لینک های زیر دریافت کنید (حجم 841 کیلوبایت):چشمک:
نکته:
این فایل به تنهایی اجرا نمیشه حتما باید بعنوان ریفرنس به برنامه تون اضافه کنید
لینک های فایل جرایی و فایل متنی در این مثال ، فرضی هستند (بعدا نگید تست کردیم نشد)
لطفا تست کنید اگر ایرادی داشت بگید برطرف کنم
این کامپوننت هنوز تکمیل نشده و هر بار (با راهنمایی های شما دوستان) یک امکان جدید به برنامه اضافه خواهم کرد و شما هربار میتونید نسخه بروز شده اش را از دوتا لینک بالا تهیه کنید
کامپوننت تکمیل تر شد
برای اینکه راحتر بتونید اون فایل متنی را در ابتدای پست اشاره شد ، را تولید کنید و درصد خطاش کمتر باشه ، یا حتی مستقیم در هاست اف تی پی تون آپش کنید، امکانی به برنامه اضافه کردم که میتونید با نوشتن چند خط کد زیر در باتون ، فرم زیر را از کامپوننت فراخوانی بکنید و بقیه کارها رو خود برنامه انجام میده
http://ararz-soft.persiangig.com/Updater/1547.JPG
این هم کدهای مربوط به احضار این فرم دوست داشتنی
up.CreateTextFile(ver);
تکمیل تر شد (2)
ضمیمه 109991
بنا به درخواست دوستان:
امکان بروزرسانی از روی دیسک (هارد یا فلش یا سی دی) فراهم شد
بجای تابع ShowUpdaterDialog از تابع جدید StartUpdate استفاده کنید مانند نمونه در بالا
موفق باشید
تکمیل تر شد (3) نسخه 2013.92.2.6
چند تابع جدید به برنامه اضافه شد که مختصرا توضیح میدم
برای استفاده در کل فرم یک نمونه جدید از Update در قسمت عمومی بالا فرم ایجاد کنید مثال : Update up = new Update();
تابع: UpdateFromServer از اینترنت آپدیت میکند و فرم اول در این پست را ظاهر میکند
پارامتر سوم اختیاری است و در صورت مقدار دادن ، بعد ازاتمام آپدیت ، برنامه شما را اجرا میکند
String txt = "http://araz-soft.persiangig.com/Test/NewVersion.txt";
if (up.UpdateFromServer(txt, ver, Application.ExecutablePath) == true)
{
Application.Exit ();
}
-------------------------------------------------------------------------------------
تابع : UpdateFromDisk از فایل دانلود شده روی دیسک بروز رسانی میکند و یک اوپن فایل دیالوگ ظاهر میشود و مسیر فایل ریپ آپدیت را از کاربر میگیرد
پارامتر این تابع اختیاری است و در صورت مقدار دادن ، بعد ازاتمام آپدیت ، برنامه شما را اجرا میکند
if (up.UpdateFromDisk(Application.ExecutablePath) == true)
{
Application.Exit();
}
-------------------------------------------------------------------------------------
تابع : StartUpdate به کاربر امکان انتخاب در دوحالت را میدهد و فرم شماره 5 را نشان میدهد
پارامتر سوم اختیاری است و در صورت مقدار دادن ، بعد ازاتمام آپدیت ، برنامه شما را اجرا میکند
if (up.StartUpdate(txt, ver, Application.ExecutablePath) == true)
{
Application.Exit();
}
تابع : CheckNewVersion وجود ورژن جدید را بررسی و در قالب یک متن با کاربر نشان میدهد
پروپرتی : NewVersionAvailable بعد از فراخوانی تابع فوق مقدار دهی میشود ( مقدار 1 فایل جدید و جود دارد مقدار 0 وجود ندارد)
به همراه پخش صدای متناسب و کنترل اتصال اینترنت
label1.Text = "لطفا صبر کنید....";
Refresh();
label1.Text = up.CheckNewVersion(txt, ver );
this.Text = up.NewVersionAvailable.ToString() ;
راهنمای فارسی هنگام کد نویسی به برنامه اضافه شده است
ضمیمه 110014
اجرای آپدیت از روی دیسک
ضمیمه 110015
موفق باشیدhttps://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png
تکمیل تر شد (4) نسخه 2013.92.2.7
برای سهولت کار امکان فشرده کردن فایلهای مورد نیاز و اکسترکت کردن آن فراهم شد
در نسخه جدید این کامپوننت یک کلاس جدید بنام compress به برنامه اضافه شد که دارای دوتا تابع زیر است
1- تابع ZipAllFilesInDirectory این تابع محتویات داخل یک پوشه را (نه خود پوشه) فشرده میکند که دارای 3 تا پارامتر است پارامتر اول مسیر پوشه ای که قرار است فایلهای داخل آن فشرده شوند ، پارامتر دوم مسیری که قرار است فایل فشرده در ان ایجاد شود و پارامتر سوم نام فایل فشرده شده است که اختیاری میباشد و درصورت عدم مقدار دهی ، برنامه با نام پیشفرض "Update.zip" فایل فشرده را ایجاد میکند
مثال :
using ArazUpdater;
Compress z = new Compress();
z.ZipAllFilesInDirectory("c:\\myfolder", "E:\\temp");
2- تابع ExtractZipFilesToDirectory این تابع یک فایل فشرده را در داخل یک پوشه اکسترکت میکند که دوتا پارامتر میگیره پارامتر اول نام و مسیر فایل فشرده شده است و پارامتر دوم مسیر پوشه ای که در اون فایلهای اکسترکت شده رو میریزه
مثال :
using ArazUpdater;
Compress z = new Compress();
z.ExtractZipFilesToDirectory("c:\\myfolder\\test.z ip", "E:\\temp");
https://barnamenevis.org/attachment.p...1&d=1378881030
موفق باشید
-
نقل قول: افزونه بروزرسانی برنامه با یک کلیک (دانلود کنید)
سلام
كامپوننت خوبي طراحي كردي دوست عزيز
اما كاش ميشد سورس كامپوننت را هم ميذاشتي
در ضمن هنگام بررسي اتصال اينترنت چرا يكم مكث ميكنه (حدود 5 ثانيه) ؟؟؟
-
یک سوال !
اگه در ورژن جدید برنامه مون ، فایل هایی به جز فایل اجرایی رو بخواییم آپدیت کنیم چه باید کرد ؟
مثلا چندتا از گزارشات برنامه رو تغییر دادیم !؟ بخواهیم فایل های گزارشات رو بروز کنیم . یا اصلا فایل های جدید به برنامه اضافه کنیم
-
برای شروع خوبه اما به سناریو های زیر هم میشه فکر کرد:
- بخواییم فایل هایی جز فایل اجرایی رو آپدیت کنیم چکار کنیم؟
- تغییرات دیتابیس رو چکار میکنید؟ بررسی اینکه آیا دیتابیس (با داده های موجود درش) امکان آپدیت داره یا؟
- در یک نرم افزار کلاینت سرور، وضعیت چطوری خواهد بود؟ اول باید سرور آپدیت بشه بعد کلاینت ها؟ یا...؟
و ... .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
dev-dev-dev
یک سوال !
اگه در ورژن جدید برنامه مون ، فایل هایی به جز فایل اجرایی رو بخواییم آپدیت کنیم چه باید کرد ؟
مثلا چندتا از گزارشات برنامه رو تغییر دادیم !؟ بخواهیم فایل های گزارشات رو بروز کنیم . یا اصلا فایل های جدید به برنامه اضافه کنیم
سلام
این مورد رو هم میشه به برنامه اضافه کرد
برای اینکار کافیه بجای فایل اگزه ، یک فایل زیپ یا رار حاوی گزارشات و احتمالا اسکین ها و خود فایل اصلی را آپلود میکنید و به برنامه میدید
برنامه بعد از دانلود ، فایل فشرده را اکسترکت میکنه و جای فایلهای قدیمی کپ میکنه
برای اکسترکت کردن هم حتمابه دی ال ال مربوطه نیاز دارید
اما این کامپوننت فعلا فقط فایل اگزه اجرایی برنامه را آپدیت میکنه
درضمن گزارشاتتون رو با استیمول بسازید و درون فایل اجرایی انبدد کنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
plus
برای شروع خوبه اما به سناریو های زیر هم میشه فکر کرد:
- بخواییم فایل هایی جز فایل اجرایی رو آپدیت کنیم چکار کنیم؟
- تغییرات دیتابیس رو چکار میکنید؟ بررسی اینکه آیا دیتابیس (با داده های موجود درش) امکان آپدیت داره یا؟
- در یک نرم افزار کلاینت سرور، وضعیت چطوری خواهد بود؟ اول باید سرور آپدیت بشه بعد کلاینت ها؟ یا...؟
و ... .
همه این کارها رو با کد نویسی فایل اصلی میتونید اعمال کنید
مثلا در اولین اجرا بعد از برورسانی این تغیرراتی که میخواهید بدبد رو اعمال کنه مثلا یک ستون به جدول اضافه کنید یا اصلا خود جدول را با مقادیر دلخواه ایجاد کنید (میدونید با کدنویسی امکانش هست) من الان دارم حداقل 15 نرم افزار متفاوت را به همین روش بروزرسانی هاشون رو مدیریت میکنم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shahryari
مثلا در اولین اجرا بعد از برورسانی این تغیرراتی که میخواهید بدبد رو اعمال کنه مثلا یک ستون به جدول اضافه کنید یا اصلا خود جدول را با مقادیر دلخواه ایجاد کنید (میدونید با کدنویسی امکانش هست) من الان دارم حداقل 15 نرم افزار متفاوت را به همین روش بروزرسانی هاشون رو مدیریت میکنم
خوب دوست عزیز شما که 15 نرم افزار اینجوری داری یه نمونه بذار تا کسایی که مثل من اصلا بلد نیستن یاد بگیرن؟؟؟؟؟:لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shahryari
فرض کنید نرم افزار ما 4 نسخه داره. 1، 1.2، 1.5 و 2. مشتری نسخه 1 رو داره، و اقدام به آپدیت میکنه، فایل نسخه آخر یعنی 2 جایگزین میشه.با این روشی که میفرمایید، فایل اجرایی نسخه 2 باید اولا باید به روشی مطلع بشه که نسخه جاری چه نسخه ای هست (چیزی که در این سیستم امکان پذیر نیست چون نسخه رو از روی Version تشخیص میدین و با جایگزین شدن exe اینکه نسخه قبلی از دست میره). دوما، با این سیستم، exe هر نسخه باید روش تبدیل دیتابیس (و تغییر فایل ها و ...) هر نسخه به نسخه خودش رو داشته باشه.که مثلا اگه نسخه 1.2 بود چطوری به 2 بیاره، اگه 1.5 بود چطوری و ... .(اگه نسخه ها زیاد تر باشه که دیگه شلوغ تر میشه).
با همه اینها، درگیر کردن فایل اجرایی نرم افزار با این مسائل، که هیچ ربط مستقیمی به هیچ یک از نسخه های نرم افزار نداره و موضوعی کاملا جدا هست، تنها در نرم افزار های خیلی ساده که صرفا exe تغییر میکنه مناسب هست.البته همونطور که گفتم، دانلود شدن یک فایل یا یک مجموعه فایل (چیزی که شما ارائه کردین) برای شروع عملیات آپدیت لازمه، اما صرفا شروع داستانه... البته قصدم کم ارزش جلوه دادن کار شما نیست، خواستم دید کلی تری رو نسبت به موضوع ارائه بدم.
-
سلام
کامپوننت خوبیه.
من هم روی این موضوع در اینجا یه کم کار کردم.
نظر یادتون نره
-
کامپوننت خوبیه اما ناقص ٰ.همونطور که دوستان گفتن باید بیشتر روش کاربشه. پیشنهاد می دم سورس برنامه رو بزارید تا دوستان تکمیلش کنن.
موفق باشید.
-
سلام داداش
عالیه ، حالا چرا اینقدر حجمش زیاده !؟ D:
راستی با نسخه دات نت فریمورک 2 که مشکلی نداره !؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
shahryari
سلام
من برای همه برنامه هایی که میسازم ، این امکان رو در برنام هام میذارم که کاربر بتونه برنامه اش را بروزرسانی بکنه
امروز یک کامپوننت برای این منظور طراحی کردم ، که از کدهای تکراری در برنامه هام کاسته بشه
ابتدا ورژن نسخه جدید برنامه را در یک فایل متنی مینویسید و ذخیره میکنید مثلا 2013.92.1.1 این باید دقیقا مطابق ورژن خود برنامه تون باشه
با توجه به شکل زیر
ضمیمه 108690
ضمیمه 108691
سپس این فایل متنی را به همراه فایل اجرایی ورژن جدید برنامه را در یک هاست آپلود میکنید (مثلا پرشین گیگ) و مسیر این دوفایل را کپی کنید
بالفرض مثال :
http://araz-soft.persiangig.com/new_version.txt
http://araz-soft.persiangig.com/Test1.exe
سپس این کامپوننت را که در اصل یک فایل اجرایی exe است را دانلود کنید و به عنوان یک ریفرنس به برنامه تون اضافه کنید (add refrence)
سپس فضای نام ArazUpdater را یوزینگ کنید
using ArazUpdater;
یک باتن به فرمتان اضافه کنید و این کد ها را بنویسید
String exe = "http://araz-soft.persiangig.com/Test1.exe";
if (up.ShowUpdaterDialog(txt,exe,ver) == true)
{
Application.Exit ();
}
با کلیک روی دکمه مربوطه ، فرم زیر ظاهر میشود که میتوانید از آن استفاده کنید
اول اتصال اینترنت را چک میکند
بعد ورژن برنامه را با فایل متنی (در هاست) مطابقت میدهد
بعد برنامه اجرایی جدید را از اینترنت میگیرد و به جای برنامه قدیمی کپی میکند
ضمیمه 108693
.......................
کامپوننت را از
اینجا دانلود کنید
نکته:
لینک های فایل جرایی و فایل متنی در این مثال ، فرضی هستند (بعدا نگید تست کردیم نشد)
لطفا تست کنید اگر ایرادی داشت بگید برطرف کنم
موفق باشید
سلام و خسته نباشید.
دستاتن بابت فایل ها درد نکونه وفقط این 2 تا فایل قابل دانلود نیستن تو سایت برای دانلود میریم میزنی فایل موجود نیست ممنون میشم دویابهر قرار بدید و فایل آپدیدت که دانلود شده باز نشود.
-
دوست عزیز این ها رو اصلا نباید دانلود کرد
منظور از این http://araz-soft.persiangig.com/Test1.exe لینک, همون فایل اجرایی نرم افزار خودته
ومنظور از این http://araz-soft.persiangig.com/new_version.txt لینک, باید یه فایل متنی(.txt) بسازی که ورژن نرم افزارت توشه
-
سلام
نقل قول:
خوب دوست عزیز شما که 15 نرم افزار اینجوری داری یه نمونه بذار تا کسایی که مثل من اصلا بلد نیستن یاد بگیرن؟؟؟؟؟:لبخند:
15 نرم افزار تجاری هستند و در دست مشتری هستند ، نمونه برنامه های تجاری رو بذارم؟؟؟ لطفا شوخی نفرمایید
نقل قول:
دستاتن بابت فایل ها درد نکونه وفقط این 2 تا فایل قابل دانلود نیستن
بله ... لطف فرمودین ... اون لینکها که عرض کرد فرضیه
نقل قول:
کامپوننت خوبیه اما ناقص ٰ.همونطور که دوستان گفتن باید بیشتر روش کاربشه. پیشنهاد می دم سورس برنامه رو بزارید تا دوستان تکمیلش کنن.
موفق باشید.
با تشکر از حسن توجه شما
سورس برنامه به زبان VB.net هست
نقل قول:
عالیه ، حالا چرا اینقدر حجمش زیاده !؟ D:
راستی با نسخه دات نت فریمورک 2 که مشکلی نداره !؟
538 کیلوبایت (فایل فشرده اش) زیاده؟؟؟؟
با دات نت هم هیچ مشکلی نداره
-
سلام مجدد
به یاری شما دوستان عزیز
1 - کامپوننت تکمیل تر شد
2- هرچقدر فایل و گزارشات و .... که دوست دارید برای ورژن جدید برنامه تون بعد از بروزرسانی اضافه بشه ، را بصورت فایل فشرده (حتما فرمت zip) آپلود کنید و با یک کلیک توسط کاربر، برنامه تون را بروز رسانی کنید
3- کد نویسی کمتر شد (1 خط کد حذف شد):لبخند:
توضیحات تکمیل تر در پست یک
موفق باشید
-
نقل قول:
15 نرم افزار تجاری هستند و در دست مشتری هستند ، نمونه برنامه های تجاری رو بذارم؟؟؟ لطفا شوخی نفرمایید
منظورم این بود که یه نمونه کوچیک ازش برای دوستان بذاری ؟؟؟بابت برنامتون هم ممنون:لبخند:
-
دوست عزیز روی دات نت فریمورک 2 جواب نداد ...
-
دوست عزیز ممنونم بابت کامل کردن کامپوننت ،
یه درخواست ، این فرم آپدیت که عکس اش در پست یک هست خوشگله ، میشه این فرم رو هم به ما بدید با این تشکیلات Progress Bar و ..
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
dev-dev-dev
دوست عزیز ممنونم بابت کامل کردن کامپوننت ،
یه درخواست ، این فرم آپدیت که عکس اش در پست یک هست خوشگله ، میشه این فرم رو هم به ما بدید با این تشکیلات Progress Bar و ..
سلام
دوست عزیز این فرم داخل کامپوننته دیگه D:
اگر این کامپوننت را که در اصل یک فایل exe است ، به پروژه تون ادد ریفرنس کنید و کدهایی را که در پست شماره 1 گذاشتم را توسط یک باتن اجرا کنید، اون فرم خوشگله :بامزه: ظاهر میشه
-
2 ضمیمه
-
1 ضمیمه
دوستان من از این افزونه به راحتی توی دات نت فریمورک 4 استفاده میکنم .
اما توی دات نت فریمورک 2 با زدن دکمه آپدیت این ارور رو میده :
ضمیمه 108761
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
alnajon
دوستان من از این افزونه به راحتی توی دات نت فریمورک 4 استفاده میکنم .
اما توی دات نت فریمورک 2 با زدن دکمه آپدیت این ارور رو میده :
ضمیمه 108761
سایر دوستانی که تست کردن همین مشکل را داشتن؟
-
سلام
من با نت 3.5 كار ميكنم به راحتي جواب گرفتم البته روي 2 تست نكردم :افسرده:
-
سلام مجدد
امکان ایجاد فایل متنی متناسب با برنامه همچنین آپلود مستقیم در هاست به برنامه اضافه شد
رجوع به پست 1
در ورژن بعدی برنامه قصد دارم به برنامه نویس این اختیار رو بدم که .....
با ما همراه باشید
-
یک موضوع دیگه !
من یک برنامه آپدیتر دارم که آقای Morteza Troski زحمتش رو کشیدند . خیلی هم خوب کار می کنه و هر فایلی بخوای برای Update قرار میدیم ! اما یک مشکلی در برنامه خودم دارم
من از چند تا Thread استفاده می کنم در فرم های مختلف برنامه ، مخصوصا فرم اصلی برنامه که وظیفه چک کردن قفل سخت افزاری و نرم افزاری رو دارند . مثلا هر 10 دقیقه یکبار اجرا میشه و بعد Sleep و دوباره .....
مشکلم اینه که وقتی برنامه رو می بندم ، اون Thread ها بسته نمی شوند ، در نتیجه نمیشه Update کرد ، چون فایل اصلی برنامه باز هست به وسیله Thread در قسمت Task های Task Manager و عملا فایلی که باز هست ، نمیشه Write رو انجام داد .
این موضوع فکر کنم برای این کامپونت هم بوجود میاد ،
2 تا راه حل براش پیدا کردم که امیدوارم کمک کنید
1- یه جوری ( که نمی دونم چه طوری ) در هنگام بسته شدن برنامه ، تمامی Thread ها بسته بشوند
یا
2- یک کد دستی قراربدیم که با بسته شدن برنامه ، تمامی Task های در قسمت Task Manager رو Kill کنیم ، تمامی پروسس های به اسم برنامه هست رو Kill کنیم !
به نظر شما چه کار کنم ؟!
-
سلام
نقل قول:
این موضوع فکر کنم برای این کامپونت هم بوجود میاد
اول تست کنید ...
در رویداد کلوزینگ فرم اصلی برای تمام ترد ها متد زیر فراخوانی کنید
Thread.Abort()
-
امکان نداره سورس قراربدید؟
-
اگر سورسش را لطف کنید خیلی خوبه
-
اقا دستت درد نکنه - من میخوام دیتا بیس رو اپدیت کنم چی کار باید بکنم ممنون میشم جواب بدین .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ikallam
اقا دستت درد نکنه - من میخوام دیتا بیس رو اپدیت کنم چی کار باید بکنم ممنون میشم جواب بدین .
دو تا راه داری ... یا با اطلاعاتو بریزی تو یه xml بعد از اپدیت برگردونی..
دومی (که حرفه ای تره و تقریبا عقلانی تره) اینه که تغییرات تو دیتابیس رو با کامند sql انجام بدین ...
-
سلام مرسی از بابت رفرنس
من هنوز تست نکردم ولی کسایی که میگن روی دات نت 2 خطا میده به نظرم باید از اون بخش ftp باشه احتمال داره یکسری رفرنس ها توی دات نت 2 نباشه
-
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من این فایل رو گرفتم اما اجرا نمیشه(نه ارور،نه پیغام،نه چیز دیگه)
ویندوزم 8 هست
اساتید مشکل از کجاست؟
-
دقت کرده باشین میفهمین سوالتونو خیلی بد پرسیدین .... 100 تا دلیل ممکنه وجود داشته باشه .... چطوری دارین استفاده میکنین الان؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
aliagamon
دقت کرده باشین میفهمین سوالتونو خیلی بد پرسیدین .... 100 تا دلیل ممکنه وجود داشته باشه .... چطوری دارین استفاده میکنین الان؟
منظورتون با منه؟
-
من این سوال رو پرسیدم بدونم دوستانی که از این افزونه استفاده کردن ایا با ویندوز 8 امتحان کردن؟
مشکلی نداشته؟
-
-
سلام
نقل قول:
من این فایل رو گرفتم اما اجرا نمیشه(نه ارور،نه پیغام،نه چیز دیگه)
رجوع شودبه نکته پست اول
نقل قول:
نکته:
با ویندوز 8 و دات نت 2 و زبانهای برنامه نویسی دانت (وی بی و سی شارپ منظورمه) هیچ مشکلی نداره و 100 % تست شده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
roya.raha
اگر سورسش را لطف کنید خیلی خوبه
سلام
در پست اول توضیح دادم
-
موقعی که پروژه خودم رو که از سیستم Update شما استفاده کردم با Setup ساز خود Visual Studio 2010 داشتم Build می کردم این خطا رو داد ، البته ازش گذشت و پروژه Build شد
WARNING: Unable to find dependency 'IONIC.ZIP' (Signature='EDBE51AD942A3F5C' Version='1.9.1.5') of assembly 'Updater.exe'
-
1 ضمیمه
وقتی بررسی نسخه جدید رو می زنم این طوری میشه .اون لیبل بالا رو اگه یکم بیشتر بکشیش پایید و بزرگ تر باشه بهتره