نقل قول: ابهام در مکان مدل برنامه
خواهشا دوستانی که دستی در برنامه نویسی حرفه دارن از جمله مدیران جواب این سوالو بدن
راستش نفهمیدم چی گفتی؟ یکم بازش کن! این جمله منظورت چیه؟
نقل قول:
در بخش سیلورلایت هر موقع که بخوام از روی یک موجودیت ( مثلا person ) نمونه بسازم یه رفرنس به مدل خودم در بخش asp می زنم و مدلمو می سازم
توی اعتبار سنجی سمت سرور چه مشکلی داشتی؟
جواب سوال خودمو می دم تا دوستانی که این سوال براشون پیش میاد برای خودشون جوابی داشته باشن . نه دوستانی که ازشون سورس یه کنترل سفارشی رو می خوای هزار و یک بهمونه و کلاس برات میزارن .
من یه مدل از دیتابیسم در بخش وب برنامه دارم , اما در بخش سیلورلایت در فرم های ویرایش اطلاعات بعضا در یک فرم پیش میاد که ما با 90 درصد ستون های اون تیبل کار داریم یا دوست داریم یه اعتبار سنجی حرفه ای و خوبی در سمت سیلورلایت داشته باشیم . حالا اگه بیاییم توابع اعتبار سنجی رو سمت وب یا همون سرور در مدل برنامه تعبیه کنیم با دو مشکل برمی خوریم :
1 ) بردن اعتبار سنجی در سمت سرور یعنی رفت و برگشت های بی مورد .
2 ) یک سری اینترفیس ها در سمت سرور اصلا کار نمی کنن
برای اینکار اومدم یه مدل دیگه شبیه به مدل اصلی در سمت سیلورلایت گذاشتم و در پارامت های ست و گت اعتبار سنجی و شروط خودمو در این مدل قرار دادم حتی بعضا یه پرو پرتی ترکیبی هم ایجاد کردم و در فرم هام این مدل رو به کنترل ها بایند کردم .
راه شما قطعا اشتباه نیست و جواب میده اما راه بهتر استفاده از shared library یا portable library هست که کلاس هایی که می سازید هم توسط Silverlight قابل استفاده است هم پروژه وب یعنی جفت شون می تونن بهش ارجاع داشته باشن و به این شکل فقط یک بار کلاس مورد نظر تعریف میشه
با سلام - در کل تا حد امکان نباید کلاس رو در دو سمت بسازید همانطور که آقای derakhshani هم گفتن باید از .shared.cs استفاده کنی - کلا هم وقتی از ریا استفاده می کنی Validation ها اعمال میشه - اصلا به سمت ASp.Net ربطی نداره