استفاده از progressBar برای آپلود یا دانلود فایل روی سرور
سلام. من یه برنامه ساختم که به یه پایگاه داده MySql روی سرور اینترنتی وصل میشه و تو اون یه فایل (عکس) رو ذخیره می کنه.:تشویق: البته گاهی هم می خواهم این فایل (عکس) رو از پایگاه داده دریافت کنم و مشاهده کنم.:تشویق::لبخند:
خوب از اونجا که کاربر برنامه با اینترنت دیال آپ کار می کنه :خجالت:پس حتما کارش یه ۲ یا ۳ دقیقه ای طول می کشه.:کف:
(حجم فایل ها حد اکثر ۲۰۰ کیلو بایت هست):کف:
من هرچی سرچ کردم دیدم تو برنامه ، متناسب با پیشرفت کد مقدار ولوی پروگرس بار رو افزایش می دن. مثلا برای سرچ به ازای سطرهای سرچ شده افزایشش می دن یا ...:افسرده:
اما مشکل من این جاست که نمی دونم در هر لحظه چه حجمی از فایل من آپلود شده تا متناسب با اون پروگرس بارم رو پر کنم.:گیج:
کد INSERT رو پایین نشون دادم:
MySqlConnection con = new MySqlConnection("host=**********; user=*********; password=***********; database=*********;");
MySqlCommand cmdStrInsert = new MySqlCommand("INSERT INTO quiz VALUES(null, @ file, @FormateFile, @nameFormateFile)", con);
cmdStrInsert.Parameters.AddWithValue("@file", File.ReadAllBytes(MasireFile));
cmdStrInsert.Parameters.AddWithValue("@FormateFile ", FormateFile);
cmdStrInsert.Parameters.AddWithValue("@nameFormate File", NameFormateFile);
GereftaNameFormateFile(); // گرفتن نام نوع فایل
con.Open();
cmdStrInsert.ExecuteNonQuery();
con.Close();
بدبختی اینجاست که توی دو خط کارم طول می کشه یکی اونجا که می خواد کانکشن رو باز کنه و یکی هم
cmdStrInsert.ExecuteNonQuery:گریه:
یه راه مسخره رو هم امتحان کردم : بعد از هر خط یه مقدار به ولوی پروگرس بار اضافه کردم و دیدم که پروگرس بار کاملا هماهنگ با کارم پیش رفت ولی نحوه پرشدنش خنده دار بود.:قهقهه: دقیقا سر همین دو خطی که گفتم کلی وای میسه و بعد یهو پر می شه.:قهقهه: این که به درد نمی خوره.:گریه:
چطوری می تونم بفهمم که هر لحظه چه مقدار از فایلم آپلود شده تا بر اساس اون پروگرس بارو پر کنم؟:متفکر:
نقل قول: استفاده از progressBar برای آپلود یا دانلود فایل روی سرور
ای تاپیک عزیز بیا بالا تا اساتید و رفقای من راحت تر تو رو ببینن و جوابی به من بدهند.:لبخند:
نقل قول: استفاده از progressBar برای آپلود یا دانلود فایل روی سرور
منم می خوام بدونم چطوری می شه یه کاری کرد که پروگرس بار با برنامه منطبق بشه.
یهو زیاد نشه.
آروم آروم پر بشه و وقتی دانلود یا آپلود فایل تموم شد اونم تموم شه.