راست به چپ کردن AlertDialog آندروید
با سلام . من یک listview نوشتم که وقتی کاربر روی آن کلیک می کنه یک dialog باز می شه اما dialog به صورت چپ به راست است با چه کدی می تونم dialog را راست به چپ کنم .
کد dialog:
AlertDialog.Builder dialogbuilder = new AlertDialog.Builder(mContext);
dialogbuilder.setTitle("عنوان");
dialogbuilder.setMessage("متن پیغام");
dialogbuilder.setIcon("waring");
dialogbuilder.show();
نقل قول: راست به چپ کردن AlertDialog آندروید
AlertDialog تنها توی گوشی هایی که فارسی پشتیبانی نمیکنن چپ چینه والا توب بقیه درسته.
برای این کار هم باید خودتون لایه رو تعریف کنید و بهش بدید و اون لایه کاستم شده رو به صورت راست چین تعریف کنید.
برای AlertDialog از تابع setView و برای dialog از SetcontentView میشه استفاده کرد.در واقع شخصی سازی میشه.
دوست عزیز می تونید یه نمونه کد یا sample نوشته شده قرار دهید . چون من تازه کارم و در سایت های خارجی هم نمونه کدی وجود ندارد .
من براتون یه کد کامل گذاشتم ، ولی نمیدونم چرا غیب شد ، پست قبلیم رو نمیبینم چرا؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
ramin149
دوست عزیز می تونید یه نمونه کد یا sample نوشته شده قرار دهید . چون من تازه کارم و در سایت های خارجی هم نمونه کدی وجود ندارد .
اینم مثالش.
دانلود
اگر امکان داره دوباره کدتون رو قرار دهید ؟!:لبخندساده:
من برنامه شما را دانلود کردم و گذاشتم داخل برنامه خودم که Custom Listview است اما روی خطا زیر پیغام خطا نمایش می دهد .
Display display =((WindowManager)getSystemService(Context.WINDOW_S ERVICE)).getDefaultDisplay();
سورس برنامه ام را ضمینه می کنم که یه نگاهی کنید و بگید مشکلش کجاست . با تشکر .
لینک دانلود
http://ramin149.persiangig.com/Filte...g.zip/download
من کد رو توی اکتیویتی اصلی نوشتم و نیاز به داشتن Context نبود ولی شما چون توی آداپتر نوشتید باید به این صورت بنویسید
Display display =((WindowManager)mContext.getSystemService(Context .WINDOW_SERVICE)).getDefaultDisplay();