نقل قول: الویت بندی متغییر ها
$varsName = array('x', 'y', 'z');
$vars = array();
foreach($varsName as $varName) {
if(isset($$varName)) {
$vars[] = $$varName;
}
}
$min = count($vars) > 0 ? call_user_func_array('min', $vars) : null;
ممنون.
فقط یک سئوال دیگه اگر مثلا 2 تا متغییر ها یا هر 3 وجود داشنتد متغییر اول اجرا بشه و بقیه اجرا نشوند
یا یک جور دیگه بگم
از 3 تا متغییر اگر اولی وجود داشت اجرا بشه دستور و بقیه اجرا نشوند اگر نداشت دومی و...
(با در نظر گیری اینکه شاید خود متغییر ها هم آرایه بودند)
نقل قول:
نوشته شده توسط
extern
ممنون.
فقط یک سئوال دیگه اگر مثلا 2 تا متغییر ها یا هر 3 وجود داشنتد متغییر اول اجرا بشه و بقیه اجرا نشوند
یا یک جور دیگه بگم
از 3 تا متغییر اگر اولی وجود داشت اجرا بشه دستور و بقیه اجرا نشوند اگر نداشت دومی و...
(با در نظر گیری اینکه شاید خود متغییر ها هم آرایه بودند)
$varsName = array('x', 'y', 'z');foreach($varsName as $varName) { if(isset($$varName)) { $var = $$varName; }}
// Use $varecho $var;
خیلی ممنون.
یک چیز دیگه :
مثلا ما یک آرایه به این شکل داریم :
کد HTML:
Array([test] => Array([0] => value) [test2] => Array([0] => value [1]=> value ) );
این جور آرایه ای را میشه واکشی کرد ؟ مثلا دسترسی داشت به داده های test و test 2 در همین آرایه ؟(نحوه دسترسی چطوری میشه ؟)
خب شما با یک Foreach میتونید بهش دسترسی داشته باشین.
foreach($array as $key=>$value){
echo $key['test'];
}
البته میتونید بصورت حلقه تو در تو هم استفاده بشه که دوتا حلقه foreach میشه.
foreach($array as $key=>$value){
foreach($key as $data){
echo $data;
}
}
جواب نمیده این روش .
در اصل کاری که من می خوام انجام بدم اینه که ما 3 تا آرایه داریم x,y,z هر کدوم آرایه های جدا (مولتی هم نیستند)
حالا این 3 آرایه ممکنه مقدار داشته باشند ممکنه هم نداشته باشند حالا من می خوام اینارو پیشمایش کنم به این صورت که اگر هر 3 وجود داشنتد فقط آرایه x را در الویت بیاد و فقط اجرا بشه اگر x وجود نداشت این دفعه آرایه y