سلام براي گزارشگيري fast report را نصب كردم فايلهاي كرك را هم كپي كردم.الان مشكل اينكه وقتي آبجكت report را اضافه ميكنم tasks اون غير فعال هست و كلا حالت dessign اون باز نميشه.با 2 با كليك روي اون هم باز تميشه كسي اين مشكل را داشته كمك كنه/
Printable View
سلام براي گزارشگيري fast report را نصب كردم فايلهاي كرك را هم كپي كردم.الان مشكل اينكه وقتي آبجكت report را اضافه ميكنم tasks اون غير فعال هست و كلا حالت dessign اون باز نميشه.با 2 با كليك روي اون هم باز تميشه كسي اين مشكل را داشته كمك كنه/
دوستان اگر راهنمايي كنن ممنون ميشم
سلام
نسخه های کرک شده فست ریپورت این مشکلاتو دارن ، شما برای طراحی گزارشت از محیط Designer فست استفاده کن (اونی که جدا از ویژوال استودیو نصب میشه) و بعدا فایل گزارش رو با Preview Control داخل برنامت باز کن.
بسيار ممنون اين هم روش خوبيه.فقط ميشه راهنمايي كنين چطور ميشه با Preview Control فراخواني كرد.واينكه چطور با كد نويسي اطلاعات را به فست ريپورت فرستاد
خواهش میکنم ، توصیه میکنم فایل راهنمایی که برای Developer ها روی سایت فست ریپورت هست رو مطالعه کن ، کاملا توضیح داده
اما بعنوان یه توضیح کوتاه ، شما کافیه گزارشت رو تو محیط Designerفست بسازی و موقع اجرا فقط کانکشن استرینگت رو به گزارش پاس بدی ، به این صورت
string ReportPath = "D:\\YourReport.frx";
Report FReport = new Report();
string ConStr = "Your ConnectionString";
Report.Preview = previewControl1;
FReport.Load(ReportPath);
FReport.Dictionary.Connections[0].ConnectionString = ConStr;
FReport.Show();
یا شما میتونی کوئری به گزارش ارسال کنی ، البته فیلدهایی که تو گزارش استفاده کردی رو در نظر داشه باش تا توی کوئریت هم باشن
string ReportPath = "D:\\YourReport.frx";
Report FReport = new Report();
string ConStr = "Your ConnectionString";
FReport.Preview = previewControl1;
FReport.Load(ReportPath);
FReport.Dictionary.Connections[0].ConnectionString = ConStr;
TableDataSource TBL = new TableDataSource();
TBL = FReport.GetDataSource("YourTable") as TableDataSource;
TBL.SelectCommand = ("SELECT * FROM YourTable");
FReport.Show();
یا اینکه کوئریت تو خود گزارشه و پارامتر تعریف کردی تو فست ریپورت که اینجوری پارامتر بهش ارسال میشه
FReport.SetParameterValue("YourParam","YourValue") ;
و...
ویرایش : اشتباها کد های VB.Netگذاشته بودم که با #C تعویض شد.
نهایتا همون Pdf رو که اول عرض کردم ، مطالعه کن
موفق باشید
لینک PDF که تو پست قبل گفتم
http://s5.picofile.com/file/81345169...al_en.pdf.html
اگر ممكن هست اين نمونه را راهنمايي كنيد چطور با كد نويسي اطلاعات را به آبجكتهاي فست ميشه پاس داد . به عنوان مثال text1 كد را بخونه و text2 نام را بخونه
ضمیمه 122233
ممنون از زحمتي كه كشيديد اگر اتصال به منبع داده در فست ريپورت را در همين نمونه از طريق كدنويسي توضيح ميداد كه كامل ميشد چون ممكن هست مسير ديتابيس تغيير كنه و از ديتابيس ديگه اي بخوام استفاده كنم :)
میتونی از فایل دیتاست در برنامه هم استفاده کنی
لطفا توضيح بيشتر
بعد از تلاش فراوان :لبخند: متوجه شدم كه ارتباطي لازم نيست.فقط يه مشكل كوچيك مونده .من همين مثال را توي پروژم بكار ميبرم ولي خطا ميده .آيا تنظيم خاصي توي فست ريپورت لازمه ؟؟از تيبل خطا ميگيره
حل شد////////////////
با سلام
چطور میشه در fast report.net برای فیلد از نوع text یا Rich بتونم Line Space رو تغییر بدم؟؟ با تشکر
سلام
برای آبجکت Text یک پراپرتی هست به اسم LineHeight که میتونی فاصله خطوط رو باهاش تنظیم کنی (برای Rich این قابلیت وجود نداره ظاهرا)
موفق باشید.
سلام خیلی متشکرم آقای مهندس آشتیانی مشکلم حل شد.
شما جزوه یا سایتی برای کار با فست ریپورت دارید؟
میخوام کلا فرمول نویسی در محیط سی شارپ با فست ریپورت یاد بگیرم
خیلی متشکرم
سلام
1- اطلاعاتی که باید در فست ریپورت نشون بده چند صفحه هست ولی فقط صفحه اول رو نشون میده و صفحه های بعدی رو نشون نمیده چیکار کنم صفحه های بعدی رو نشون بده ؟
2- چطور برای ریپورتم فوتر درست کنم ؟
با تشکر
با سلام
من با استفاده از این کد می خواهم نامه در فست ریپورت نشون داده بشه :
System.Data.SqlClient.SqlCommand SqlCommand = new System.Data.SqlClient.SqlCommand();
SqlCommand.Connection = this.SqlConnection;
SqlCommand.CommandText = "SELECT dbo.Expertize.IDExpertize, dbo.Expertize.ExpertizeDate, dbo.Title.Title, dbo.Expertize.TextMissive FROM dbo.Expertize INNER JOIN dbo.Title ON dbo.Expertize.IDTitle = dbo.Title.IDTitle INNER JOIN dbo.Ability ON dbo.Expertize.IDAbility = dbo.Ability.IDAbility WHERE (dbo.Expertize.IDExpertize = " + labelIDExpertize.Text + ")";
System.Data.DataTable DataTable = new DataTable();
System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter SqlDataAdapter = new System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter();
SqlDataAdapter.SelectCommand = SqlCommand;
DataSet DataSet = new DataSet();
SqlDataAdapter.Fill(DataSet);
// create report instance
Report report = new Report();
// load the existing report
report.Load(@"..\..\Untitled.frx");
// register the dataset
report.RegisterData(DataSet);
// run the report
report.Show();
// free resources used by report
report.Dispose();
ولی بجای اینکه یک نامه رو نشون بده همه نامه هارو نشون میده.
بنظرتون مشکلش چیه ؟
با سلام و تشکر از راهنمایی های ارزنده همه دوستان
در ارسال پارامتر از فرم به گزارش fastReport از دستور SetParameterValue استفاده میکنم ولی برای ارسال تصویر از فرم به گزارش و نمایش تصویر مورد نطر این روش جواب نمیده
خیلی جستجو کردم ولی درمورد نمایش تصویر خیلی کم توضیح داده شده
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
برای ارسال تصویر از فرم به گزارش از روش زیر استفاده کردمٰٰٰٰ شاید به کمکتون بیاد:
در V.S برای ارسال پارامتر:
string pic = pictureBox1.ImageLocation;
report1.SetParameterValue("pic", pic);
در محیط کد FastReport در Picture1_BeforePrint Event:
private void Picture1_BeforePrint(object sender, EventArgs e)
{
Picture1.ImageLocation= Report.GetParameterValue("pic") as String;
}
حالا مشکل اینه که چطوری میشه محل تصویر رو در داخل متن قرار داد ؟؟