کنترل های فارسی برای .NET
سلام...
من برنامه و سورس مربوط به ابزارهای .NET ام رو روی سایت CodeProject گذاشته ام. مشخصات این کنترل ها به شرح زیر است :
کنترل FAMonthView جهت نمایش تقویم فارسی.
کنترل FADatePicker یک ComboBox جهت انتخاب تاریخ فارسی.
کنترل FADatePickerConverter جهت انتخاب ، نمایش و تبدیل تاریخ های فارسی و انگلیسی.
کلاس PersianDate برای کار کردن با تاریخ شمسی که مثل کلاس DateTime کار میکند.
کلاس PersianDateConverter برای تبدیل تاریخ شمسی به Gregorian و بالعکس.
کلاس PersianCalendar (جایگزین PersianCalendar مایکروسافت در .NET 2 که مشکل دارد)
کلیه کنترل ها Theme های ویندوز XP ، Office 2003 و Office 2000 رو ساپورت میکنند و قابلیت کار با تاریخ هجری شمسی ، هجری قمری و تقویم Gregorian را دارند.
برای اطلاعات بیشتر به این آدرس برید : http://www.codeproject.com/useritems/FarsiLibrary.asp
ارادتمند
هادی اسکندری
نقل قول: کنترل های فارسی برای .NET
نقل قول:
ای کاش به تاریخ تاپیک یه نگاهی می کردید دوست عزیز
سلام
تاريخ تاپيك زياد مهم نيست چون ممكن است مسئله مورد نظر در مدت زيادي مورد توجه قرارگيرد
آقای هادی اسکندری سلام و خسته نباشید
من داشتم با Farsi Library کار می کردم متوجه یک اشکال شدم
روزهای سال آینده با روزهای میلادی مشکل دارد
مثلاً 1388/05/30 در این کامپوننت روز شنبه است در حالی که در تقویم روز جمعه است، لطفاً بنده را راهنمایی کنید.
arash.arash@gmail.com
آقای هادی اسکندری سلام و خسته نباشید
من داشتم با Farsi Library کار می کردم متوجه یک اشکال شدم
روزهای سال آینده با روزهای میلادی مشکل دارد
مثلاً 1388/05/30 در این کامپوننت روز شنبه است در حالی که در تقویم روز جمعه است، لطفاً بنده را راهنمایی کنید.
arash.arash@gmail.com
سلام خدمت آقای اسکندری تشکر می کنم از کامپاننت خوبتون
من به یه مشکلی برخوردم وقتی که FaDatePickerConverter را به یک دیتاسورس بایند میکنم وبین رکوردهای مختلف سوییچ میکنم برای رکوردهایی که مقدار ِتاریخ مشخصی دارند مشکلی نیست ولی آنهایی که مقدار NULL دارند رو نشون نمیده ومقدار تاریخ رکورد قبلی رو نمایش میده در صورتی که باید یا خالی باشه یا Empty Value رو نشون بده
سلام خسته نباشی
لنک فایلها که خرابه
اگه میشه کامپوننت ها رو تو سایت آپ کنید ............
دوستان سلام. این کامپوننت ها رو چجوری باید به ToolsBox اضافه کرد . با ویندوز فرم دارم کار میکنم و توی تولز باکس از گزینه ChooseItems استفاده میکنم که این کامپوننت ها رو اضافه کنم اما ارور نوع فایل ناشناخته رو میزنه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.