-
آموزش ریسپانسیو کردن قالب با استفاده از بوت استرپ
آموزش ها ضبط شد لینک آموزش بوت استرپ
سلام دوستان عزیز...بنا به درخواست چند نفر از دوستان آموزش بوت استرپ رو آماده کردم به صورت ویدئویی همراه با صدا..
این آموزش هارو قرار هستش که توی وبلاگم منتشر کنم. حقیقتش ضبط کردن آموزش ها یکمی سخته و درد سر داره..مثلا الان 3 تا فیلم ضبط کردم حجمش یکیش شده 64 mb مدتش هم 26 دقیقه هستش..
توی نت آموزش به زبان انگلیسی هستش درباره بوت استرپ اما به زبان فارسی آموزش ویدئویی با کیفیت و خوب من ندیدم..هم از نظر کیفیت تصویر هم کیفیت صدا بدون نویز و هم از نظر محتوا.
می خواستم بدونم آیا این کاری که دارم انجام میدم توی این انجمن بدرد بچه ها می خوره یا نه؟ یه نظر سنجی میزارم ممنون میشم شرکت کنید..
چون اگه ببینم افزاد زیادی مشتاق باشن به یادگیری بوت استرپ آموزش هارو خیلی تمیز تر ضبط کنم و بیشتر روش وقت بزارم..
یه سوالم از بچه ها اینه آیا توان دانلود کردن آموزش ویدئویی دارین یا سخته براتون؟ چون حجمشون بالا میره..هر فیلم حداقل 50 mb میشه
توی نظر سنجی شرکت کنید..ممنون:قلب:
-
نقل قول: آموزش ریسپانسیو کردن قالب با استفاده از بوت استرپ
اگه آموزش خوبی باشن مشکلی با حجمش ندارم.
یه گیگ هم باشه دان میکنم:قلب::بوس:
-
(اگه قراره کلا بوت استرپ رو آموزش بدین ) بنظرم هرموضوعی رو جداگونه براش فیلم ضبط کنی بهتر هستش. مثلا همین موضوع رسپانسیو میتونه توی یک فایل قرار بگیره، دیگه ب موضوع دیگه توش پپرداخته نشه . به دو جهت اینو میگم : 1- حجم فایل ها کم ترن و دانلود راحت تر . 2- اگه موضوع بندی شه بهتره چون ممکنه یه نفر یه موضوع رو بلد باشه و نخواد دانلود کنه و یه موضوع خاص رو بخواد فقط .
پیشاپیش ممنون از زحماتت :تشویق:
-
pro_man عزیز، اینو صرفا برای دوستان دیگه می گم چون بنده رسپانسیو رو بلدم ، بدون که حتی اگر یک نفر هم باشه که به این آموزش نیاز داشته باشه، از کارت خشنوده، اجرت هم با خدا ...
دیگه به نظر دوستان چی کار داری؟ مطمئن باش وقتی خیلی ها رفتن خودشون یاد گرفتن یا رفتن کلاس، مطمئن باش می گن نیازی به این آموزش نداریم، ولی فرض کن یک نفر هزینه رفتن به کلاس رو نداره، از انیترنت هم نمی تونه یاد بگیره (حالا به هر دلیلی ...)، پس کارت رو انجام بده، امیدوارم موفق باشی ... امیدوارم دوستان هم با تشکر کردن ازت حمایت کنن ..
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ABZiko
pro_man عزیز، اینو صرفا برای دوستان دیگه می گم چون بنده رسپانسیو رو بلدم ، بدون که حتی اگر یک نفر هم باشه که به این آموزش نیاز داشته باشه، از کارت خشنوده، اجرت هم با خدا ...
دیگه به نظر دوستان چی کار داری؟ مطمئن باش وقتی خیلی ها رفتن خودشون یاد گرفتن یا رفتن کلاس، مطمئن باش می گن نیازی به این آموزش نداریم، ولی فرض کن یک نفر هزینه رفتن به کلاس رو نداره، از انیترنت هم نمی تونه یاد بگیره (حالا به هر دلیلی ...)، پس کارت رو انجام بده، امیدوارم موفق باشی ... امیدوارم دوستان هم با تشکر کردن ازت حمایت کنن ..
حرفت خیلی قشنگ بود..نظر سنجی واسه این گذاشتم ببینم چند نفر هستن که ریسپاسنیو کار نکردن..ممنون از شمایی که بلد بودین و نظر دادین..ولی واسه همون یک نفر هم که شده من این آموزش هارو ضبط میکنم با بهترین کیفیت که در توانم باشه
-
نقل قول:
(اگه قراره کلا بوت استرپ رو آموزش بدین ) بنظرم هرموضوعی رو جداگونه براش فیلم ضبط کنی بهتر هستش. مثلا همین موضوع رسپانسیو میتونه توی یک فایل قرار بگیره، دیگه ب موضوع دیگه توش پپرداخته نشه . به دو جهت اینو میگم : 1- حجم فایل ها کم ترن و دانلود راحت تر . 2- اگه موضوع بندی شه بهتره چون ممکنه یه نفر یه موضوع رو بلد باشه و نخواد دانلود کنه و یه موضوع خاص رو بخواد فقط .
پیشاپیش ممنون از زحماتت
ممنونم از نظرت دوست خوبم..
100% باید قسمت بندی بکنم...هر فیلم رو حدودا ده یا بیست دقیقه(بیشتر نه) ضبط میکنم...سرفصل هاش رو هم الان دارم مینویسم که به امید خدا استارت کار رو بزنم..
واسه کم کردن حجم فیلم هم یه راهکار خوب به ذهنم رسید..توی آپارات هم آپلود میکنم حجمش میاد پایین اما خوب مسلما کیفیت تصویر هم پایین میاد..اونایی که نت ضعیف دارن دیگه باید بسوزن و بسازن.
فایل ها رو هم توی سرور بیان آپلود میکنم که واقعا عالیه سرورش
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohammad425
اگه آموزش خوبی باشن مشکلی با حجمش ندارم.
یه گیگ هم باشه دان میکنم:قلب::بوس:
حتما دوست عزیز یه فیلم دمو ضبط میکنم که بگم چی کارا میکنم..اگه خوشت اومد میتونی دانلود کنی
-
منم یه نظر سنجی مرتبط کرده بودم. ماه پیش. نتایج اونم نگاه کنید به دردتون میخوره. لینکش توی امضام هست.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hiwaaa
منم یه نظر سنجی مرتبط کرده بودم. ماه پیش. نتایج اونم نگاه کنید به دردتون میخوره. لینکش توی امضام هست.
جالب بود بیشترین رای رو اورده بود مبحث ریسپانسیو
-
سلام به سعید عزیزم، استاد و مدرس بسیار خوب در زمینه طراحی وب. مجددا سال جدید رو بهت تبریک میگم.
سعید جان اگه ممکنه و برات مقدوره حتما حتما این دوره رو آماده کن؛ به قول دوست عزیزمون حتی اگه یه نفر هم بتونه استفاده خوب بکنه همون یه نفر هم کافی و عالیه. پس چرا معطلی؟؟؟
فقط وسط راه خسته نشی سعید!!!! ضمنا حجمش هم هر چی شد اشکال نداره ، شما نگران اون نباش، یا اوایل بامداد میذاریم دانلود شه یا فشفشه ای چیزی میگیریم دیگه.ضمنا آموزشهای شما ارزشش رو داره که حتی بابتش بیشترین مبالغ رو پرداخت کنیم، حالا مبلغ دانلود که دیگه فدای سرت. سرعت هم ای بد نیست و میشه دانلودش کنیم. شما فقط آموزش خوب و با کیفیت مثل قبلی ها بزار لطفا.ببخشید اگه زیاد حرف زدم. خدانگهدار
-
اینا رو هم یک نگاه بندازید خوبه :دی
۱۷:۱۵
آموزش Bootstrap (قسمت چهاردهم): Forms with bootstrap
در این قسمت با آموزش کار کردن با بوت استرپ برای طراحی فرم هایی با ظاهری زیبا و به صورت side by side می پردازیم.
۳۰ شهریور ۹۳
۸۵ بازدید
۱۰:۲۸
آموزش Bootstrap (قسمت سیزدهم): Scrollspy
در این بخش از آموزش به scrollspy in bootstrap در بوت استرپ می پرددازیم.
۳۰ شهریور ۹۳
۶۴ بازدید
۶:۰۳
آموزش Bootstrap (قسمت دوازدهم): Tabs
در این قسمت به آموزش tabs در بوت استرپ می پردازیم.
۳۰ شهریور ۹۳
۴۴ بازدید
۸:۱۸
آموزش Bootstrap (قسمت یازدهم): Accordion
در این قسمت آموزش کار با آکاردئون در بوت استرپ می پردازیم.
۳۰ شهریور ۹۳
۶۶ بازدید
۹:۱۸
آموزش Bootstrap (قسمت دهم): Modal Photos
در این قسمت به آموزش ایجاد عکس هایی می پردازیم که اگر بر روی آن ها کلیک کنید یک عکس دیگر باز می شود البته به ظور مدال، یعنی به گونه ای که صفحه ی پشت آن خاکستری شده و عکس شما بر روی آن قرار می گیرد. modal photo یکی از ابزارهای فوق العاده در بوت استرپ به حساب می آید.
۳۰ شهریور ۹۳
۵۶ بازدید
۹:۴۰
آموزش Bootstrap (قسمت نهم): Photogrid
در این قسمت به نمایش عکس ها به صورت یک فوتو گرید به وسیله بوت استرپ در فضای html می پردازیم.
۳۰ شهریور ۹۳
۵۶ بازدید
۱۲:۴۰
آموزش Bootstrap (قسمت هشتم): button و hidden
در این قسمت از آموزش به Responsive components و hidden
۳۰ شهریور ۹۳
۴۷ بازدید
۱۲:۲۴
آموزش Bootstrap (قسمت هفتم): carouserl
در این بخش به آموزش بخش فوق العاده جذاب بوت استرپ، یعنی ساخت اسلاید شو می پردازیم.
۳۰ شهریور ۹۳
۷۸ بازدید
۸:۱۳
آموزش Bootstrap (قسمت ششم): breadcrumbs
در این قسمت به آموزش activating navbar و breadcrumbs در بوت استرپ می پردازیم.
۳۰ شهریور ۹۳
۷۲ بازدید
آموزش Bootstrap (قسمت پنجم): navbar in bootstrap
در این قسمت به آموزش ایجاد نویگیشن در بوت استرپ می پردازیم.
۲۹ شهریور ۹۳
۱۵۹ بازدید
۶:۰۸
آموزش Bootstrap (قسمت چهارم): header in bootstrap
آموزش قسمت هدر در بوت استرپ در این بخش می باشد.
۲۹ شهریور ۹۳
۱۶۳ بازدید
۱۱:۱۲
آموزش Bootstrap (قسمت سوم): Bootstrap Grid
در این قسمت به آموزش جدول بندی در بوت استرپ می پردازیم.
۲۹ شهریور ۹۳
۱۷۵ بازدید
۸:۰۰
آموزش Bootstrap (قسمت دوم): راه اندازی bootstrap
در این قسمت به آموزش نصب و راه اندازی بوت استرپ در یک صفحه html می پردازیم.
۲۹ شهریور ۹۳
۱۸۷ بازدید
۲۴:۲۹
آموزش Bootstrap (قسمت اول): مقدمه
در این بخش به آموزش مراجعه به وب سایت های getbootstrap.com و rbootstrap.ir می پردازیم و همچنین مقدمات بوت استرپ را معرفی می کنیم.
۲۹ شهریور ۹۳
۲۳۲ بازدید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin1softco
پس یه نفر دیگه زحمت ضبطش رو کشیده ...من این فیلم هارو ندیدم اما حاضرم شرط ببندم که قسمت گرید بندیش رو به صورت پروژه محور توضیح ندادن...من اول میخاستم کل دوره رو ضبط کنم اما حالا با وجود این فیلم ها فقط ریسپانسیو کردن رو ضبط میکنم..اینجوری تمرکز بیشتر میشه روی ریسپانسیو کردن قالب..دیگه کاری به امکانات دیگه بوت استرپ ندارم..فقط یه قالب رو ریسپانسیو می کنم که دوستان یاد بگیرن..احتمالا این مدرس که معرفی کردین فقط کلاس های ریسپانسیو رو توضیح داده اما به صورت پروژه محور توضیح نداده...حالا بازم باید فیلم های ایشون رو ببینم قسمت گرید بندیش رو
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
davood59
سلام به سعید عزیزم، استاد و مدرس بسیار خوب در زمینه طراحی وب. مجددا سال جدید رو بهت تبریک میگم.
سعید جان اگه ممکنه و برات مقدوره حتما حتما این دوره رو آماده کن؛ به قول دوست عزیزمون حتی اگه یه نفر هم بتونه استفاده خوب بکنه همون یه نفر هم کافی و عالیه. پس چرا معطلی؟؟؟
فقط وسط راه خسته نشی سعید!!!! ضمنا حجمش هم هر چی شد اشکال نداره ، شما نگران اون نباش، یا اوایل بامداد میذاریم دانلود شه یا فشفشه ای چیزی میگیریم دیگه.ضمنا آموزشهای شما ارزشش رو داره که حتی بابتش بیشترین مبالغ رو پرداخت کنیم، حالا مبلغ دانلود که دیگه فدای سرت. سرعت هم ای بد نیست و میشه دانلودش کنیم. شما فقط آموزش خوب و با کیفیت مثل قبلی ها بزار لطفا.ببخشید اگه زیاد حرف زدم. خدانگهدار
داوود جان شرمنده میکنیا...من فقط مدرسم و چون خودم از همین دنیای مجازی یاد گرفتم و کلاس نرفتم دوست دارم از این دانش ناچیزی که دارم با دوستان به اشتراک بزارم..این قضیه فشفشه چی بود دیگه..مگه چهارشنبه سوریه :قهقهه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
pro_man
پس یه نفر دیگه زحمت ضبطش رو کشیده ...من این فیلم هارو ندیدم اما حاضرم شرط ببندم که قسمت گرید بندیش رو به صورت پروژه محور توضیح ندادن...من اول میخاستم کل دوره رو ضبط کنم اما حالا با وجود این فیلم ها فقط ریسپانسیو کردن رو ضبط میکنم..اینجوری تمرکز بیشتر میشه روی ریسپانسیو کردن قالب..دیگه کاری به امکانات دیگه بوت استرپ ندارم..فقط یه قالب رو ریسپانسیو می کنم که دوستان یاد بگیرن..احتمالا این مدرس که معرفی کردین فقط کلاس های ریسپانسیو رو توضیح داده اما به صورت پروژه محور توضیح نداده...حالا بازم باید فیلم های ایشون رو ببینم قسمت گرید بندیش رو
خواننده ها هم دوباره خوانی انجام میدن اما کار نهایی باید بهتر از کار قبلی باشه شما هم ضبط کنید ما استفاده می کنیم :چشمک:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
amin1softco
خواننده ها هم دوباره خوانی انجام میدن اما کار نهایی باید بهتر از کار قبلی باشه شما هم ضبط کنید ما استفاده می کنیم :چشمک:
کار کردن با بوت استرپ سخت نیست..فقط مبحث ریسپانسیو کردنش یکم داستان داره..وگرنه بقیه کاراش کاری نداره که ..مثلا همین carousel که دوستمون آموزش دادن چیزی نداره جز استفاده از چندتا کلاس که زحمتش رو ایشون کشیدن ولی فکر کنم بحث اصلی که گرید بندی باشه رو خوب و کامل توضیح نداده باشن..من همون گرید بندی رو ضبظ میکنم که فکر کنم بیشتر به درد بچه ها می خوره..چون اکثرا کسانی که از بوت استرپ استفاده میکنن دوست دارن سایتشون ریسپانسیو باشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
pro_man
سلام دوستان عزیز...بنا به درخواست چند نفر از دوستان آموزش بوت استرپ رو آماده کردم به صورت ویدئویی همراه با صدا..
این آموزش هارو قرار هستش که توی وبلاگم منتشر کنم. حقیقتش ضبط کردن آموزش ها یکمی سخته و درد سر داره..مثلا الان 3 تا فیلم ضبط کردم حجمش یکیش شده 64 mb مدتش هم 26 دقیقه هستش..
توی نت آموزش به زبان انگلیسی هستش درباره بوت استرپ اما به زبان فارسی آموزش ویدئویی با کیفیت و خوب من ندیدم..هم از نظر کیفیت تصویر هم کیفیت صدا بدون نویز و هم از نظر محتوا.
می خواستم بدونم آیا این کاری که دارم انجام میدم توی این انجمن بدرد بچه ها می خوره یا نه؟ یه نظر سنجی میزارم ممنون میشم شرکت کنید..
چون اگه ببینم افزاد زیادی مشتاق باشن به یادگیری بوت استرپ آموزش هارو خیلی تمیز تر ضبط کنم و بیشتر روش وقت بزارم..
یه سوالم از بچه ها اینه آیا توان دانلود کردن آموزش ویدئویی دارین یا سخته براتون؟ چون حجمشون بالا میره..هر فیلم حداقل 50 mb میشه
توی نظر سنجی شرکت کنید..ممنون:قلب:
اگه ریسپانسیو کردن با مدیا کوئری رو آموزش بدین بهتر نیست؟؟!!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mostafae
اگه ریسپانسیو کردن با مدیا کوئری رو آموزش بدین بهتر نیست؟؟!!
دقیقا اشتباهی که خیلی ها میان میکنن اینه که دوست دارن خودشون 0 تا 100 ریسپانسیو قالب رو بزنن..مسلما شما با مشکلات زیادی روبه رو میشین..
به نظرت تجربه ای که شما دارین از تجربه ای کسانی که بوت استرپ رو ایجاد کردن بیشتره؟ اونا فکر همه چیز رو کردن..خیلی از سایت های بزرگ دارن از بوت استرپ استفاده میکنن..وقتی فریم ورک به این خوبی هست چرا ازش استفاده نکنیم؟ این حرف شما مثه این میمونه که از جی کوئری استفاده نکنیم..چون دقیقا جی کوئری هم یه کتابخونس که خودش داره از جاوا اسکریپت استفاده میکنه و کار مارو راحت میکنه...حالا شما از جی کوئری استفاده نمی کنی؟ قانع شدی یا بیشتر توضیح بدم؟ :لبخند:
-
9
نقل قول:
نوشته شده توسط
pro_man
دقیقا اشتباهی که خیلی ها میان میکنن اینه که دوست دارن خودشون 0 تا 100 ریسپانسیو قالب رو بزنن..مسلما شما با مشکلات زیادی روبه رو میشین..
به نظرت تجربه ای که شما دارین از تجربه ای کسانی که بوت استرپ رو ایجاد کردن بیشتره؟ اونا فکر همه چیز رو کردن..خیلی از سایت های بزرگ دارن از بوت استرپ استفاده میکنن..وقتی فریم ورک به این خوبی هست چرا ازش استفاده نکنیم؟ این حرف شما مثه این میمونه که از جی کوئری استفاده نکنیم..چون دقیقا جی کوئری هم یه کتابخونس که خودش داره از جاوا اسکریپت استفاده میکنه و کار مارو راحت میکنه...حالا شما از جی کوئری استفاده نمی کنی؟ قانع شدی یا بیشتر توضیح بدم؟ :لبخند:
همینطور که میدونید بوت استرپ یه فریمورک طراحی هست نه یه فریمورک صرفا جهت ریسپانسیو و ما اگه صرفا واسه ریسپانسیو بخواهیم ازش استفاده کنیم ممکنه زیاد جالب نباشه:لبخند:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mostafae
9
همینطور که میدونید بوت استرپ یه فریمورک طراحی هست نه یه فریمورک صرفا جهت ریسپانسیو و ما اگه صرفا واسه ریسپانسیو بخواهیم ازش استفاده کنیم ممکنه زیاد جالب نباشه:لبخند:
همانطورکه میدونید jquery یک کتابخانه از جاوا اسکریپت هست و زیاد جالب نیست مافقطاز انیمیشن هاس استفاده کنیم و زمانی که قصد داریم از این کتابخانه استفاده کنیم حتما باید از همه ی امکاناتش استفاده کنیم...:لبخند: این حرف شما این معنی رو میداد
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
pro_man
همانطورکه میدونید jquery یک کتابخانه از جاوا اسکریپت هست و زیاد جالب نیست مافقطاز انیمیشن هاس استفاده کنیم و زمانی که قصد داریم از این کتابخانه استفاده کنیم حتما باید از همه ی امکاناتش استفاده کنیم...:لبخند: این حرف شما این معنی رو میداد
ما از جی کوئری به اندازه ای که لازم داریم استفاده میکنیم. اما معمولا از بوت استرپ نه!! من حرفم اینه اگه قرار شد از بوت استرپ استفاده بشه کل طرح باهاش پیاده سازی بشه، نه فقط بخش ریسپانسیو .....
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mostafae
ما از جی کوئری به اندازه ای که لازم داریم استفاده میکنیم. اما معمولا از بوت استرپ نه!! من حرفم اینه اگه قرار شد از بوت استرپ استفاده بشه کل طرح باهاش پیاده سازی بشه، نه فقط بخش ریسپانسیو .....
خوب اگه قرار بر این باشه که وب سایتهای زیادی شبیه هم میشن و این اشتباهه...البته نمیگم از امکانات دیگش استفاده نشه..اما بهترین چیزی رو که در اختیار کاربر قرار میده همین بخش ریسپانسیو که عالیه
-
چیزی که دوستان گفتن میشه واقعا ولی پیشنهاد من استفاده از less هست به جای css.
و اینکه فریم ورک های مخصوص طراحی واکنش گرا هم داریم مثلا: ×JEET
-
با سلام
اقا سعید شما اموزش ها رو ضبط کن ما حمایت میکنیم :لبخند:
-
استارت کار زده شد..اول ریسپانسیو کردن رو آموزش میدم با بوت استرپ اگه بچه ها خوششون اومد و Feedback خوبی داشت قسمت های دیگه ای هم ضبط میکنم و امکانات دیگه بوت استرپ رو آموزش میدم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
pro_man
خوشم اومد عین مطلب رو حفظ شدی اقا سعید. منم حمایت می کنم کمکم خواستی هستم با اینکه وقت ندارم:)
مو فق باشی
-
مقاله مفید و کاملی بود و از اقای کشاورز تشکر میکنم . بنده مقاله ای با عنوان آموزش ریسپانسیو قالب سایت منتشر کرده ام . لطفا مزایا و معایب به این نوع از ریسپانسیو را اعلام فرمایید .
لیک مطلب
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
f_talebi
پیشاپیش ممنون از زحماتت :تشویق:
سلام خوبی
پیامم رو اگه دیدی یه زحمت دارم برات.