عدم نمایش صفحه اول گزارش در StimulSoft Reports تحت وب
با سلام
نرم افزاری تحت وب دارم که تمام چاپ گزارشات با stimulsoft طراحی شده است.
تمام گزارشات درسته و چاپ گیری بدون هیچ مشکلی انجام میشه ولی اکثر مواقع صفحه اول نمایش ، سفید نشان داده میشه.. کسی از دوستان میدونه چطور میتونم این مشکل را حل کنم؟؟ البته باید بگم اگه گزارش بیشتر از یک صفح هباشد ، اگر به صفحه دوم بروم و دوباره به صفحه اول برگردم ، صفحه اول نمایش داده می شود!!!! ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید..
نقل قول: سئوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.
نقل قول:
نوشته شده توسط
hamidharouni
با سلام
نرم افزاری تحت وب دارم که تمام چاپ گزارشات با stimulsoft طراحی شده است.
تمام گزارشات درسته و چاپ گیری بدون هیچ مشکلی انجام میشه ولی اکثر مواقع صفحه اول نمایش ، سفید نشان داده میشه.. کسی از دوستان میدونه چطور میتونم این مشکل را حل کنم؟؟ البته باید بگم اگه گزارش بیشتر از یک صفح هباشد ، اگر به صفحه دوم بروم و دوباره به صفحه اول برگردم ، صفحه اول نمایش داده می شود!!!! ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید..
این باگی هستش که خوده StimulSoft داره
نقل قول: سئوالاتی که هر تازه کاری که می خواهد کار با نرم افزار StimulSoft Reports را آغاز کند.
نقل قول:
نوشته شده توسط
مجید آرتا
این باگی هستش که خوده StimulSoft داره
باگ!!! یعنی چی!
گاهی می بینی Data که به ریپورتت دادی و موقع اجرا صفخات که زیاد باشه موقعی که پایین میایی یک سری از data ها محو میشه که با بالا اومده مجدد باز درست میشه!این حالت تو StimulSoft 2010 گاهی پیش میاد که باگ محسوب میشه.
احتمالات تو Latest Version این مشکل رفع شده باشه