من اشتباها فایل mdf دیتابیسی رو که attach کرده بودم حذف کرده ام اما فایل bak اونو در اختیار دارم چطور میتونم table هامو بازیابی کنم در واقع فایل mdf رو حذف کرده ام و فقط فایل BAK رو دارم . خواهشمند است راهنمایی کنید اطلاعات خیلی حیاتی است
Printable View
من اشتباها فایل mdf دیتابیسی رو که attach کرده بودم حذف کرده ام اما فایل bak اونو در اختیار دارم چطور میتونم table هامو بازیابی کنم در واقع فایل mdf رو حذف کرده ام و فقط فایل BAK رو دارم . خواهشمند است راهنمایی کنید اطلاعات خیلی حیاتی است
اگر منظورتون از Bak فایل BackUP باشه کافیه اونو Restore کنید به یک نام دیگه .
ولی با برنامهای ساده بازیابی هم می تونید فایلهایی رو که تازه پاک کردین رو برگردونید.
حالا اگه فقط فایل LOG راد اشته باشیم و چیز دیگه ای هم از DB مون نمونده باشه چی ؟؟
اگه bakup داشته باشیم کافیه یک دیتابیس جدید با همون نام درست کنیم و restore کنیم همش برمی گرده .
در این حالت فکر نمیکنم بتونی کاری انجام بدینقل قول:
نوشته شده توسط mehdi58
لطفا بیشتر توضیح دهید .نقل قول:
نوشته شده توسط سنبله کار
خیلی ساده
شما دیتا بیس موجود رو deatach کنید بعد یک دیتابیس جدید با همون نام بسازید و توجه داشته باشید که نام فالیهای mdf و log آن نیز وثل قبلی ساخته شود .
حالا با restore کردن فایل backup دوباره دیتابیستون احیا می شه .
خدمت شما عرض کنم که دیتا بیسی وجود ندارد که detach کنم . معهذا من یک دیتا بیس جدید با نام دیتا بیسی که حذف کردم رو ساختم ولی با انتخاب گزینه Restore Database هیچ فایل backup ای رو نمی بینم که بخوام اونو restore کنم .نقل قول:
نوشته شده توسط سنبله کار
restore from device --> select devices و مسیر فایل bak که دارید را بدید و Ok
بله از این راه جواب خواهید گرفتنقل قول:
نوشته شده توسط hpx