نقل قول: ساخت کامپونت در vb6
سلام
یوزر کنترل خودش یک شیء مستقل حساب میشه و خاصیتهایی که داره مخصوص خودشه نه اشیاء داخلش
برای اینکه به خاصیت اون اشیاء هم دسترسی داشته باشید باید براش تعریف بشه
تو ویژوال بیسیک از منوی Add-Ins گزینه Add-In Manager و سپس آیتم VB6 Activex Control Interfac wizard را علامت بزنید
سپس از همون منو این گزینه جدید که اضافه شده رو انتخاب کنید و کارش رو ببینید، میتونه خاصیتهای دلخواه رو به اکتیوایکس شما اضافه کنه و هر خاصیت رو به شیء دلخواه داخل اکتیوایکس ارتباط بده
1 ضمیمه
با تشکر از توجه و راهنمایی شما...
من بدین صورت مراحل رو رفتم :درواقع با انجام این موارد میخواستم در فرم که یک ریچ تکست باکس و یک کمبوباکس دارم وقتی اینا یک شی میشوند خاصیت text combo بهش اضافه کنم تا به مقدار تکست combo دست پیدا کنم.
اما متاسفانه بعد خروجی گرفتن به ocx دستور زیر اصلا کار نکرد. یه جایی از کارم فکر میکنم ناقص هست.
UserControl1.textcombo = "hi"
'یا
text1.Text = UserControl1.textcombo
در پنجره اخری هم که مقدار دیفالت رو اگر صفر قرار میدادم فقط همون صفر رو برمیگردونه.
همچنین یک بار هم در مرحله آخر در پنجره set attributes وقتی مقادیری رو انتخاب نکردم هنگام استفاده کامپونت در برنامه با خطای زیر مواجه شدم :
ولی به همین صورت وقتی به جای کمبوباکس ...تکست باکس رو امتحان کردم به راحتی به اون چیزی که میخواستم رسیدم ولی چرا برای کمبوباکس اینطور میشه!:افسرده:
6 ضمیمه
سلام
این که تو پست آخر گفتید برای کمبوباکس نمیشه احتمالا دلیلش اینه که باید خاصیت Style کمبوباکس روی گزینه 0 - Dropdown Combo باشه وگرنه نمیشه متنش رو تغییر داد
اما برای اضافه کردن خاصیت در صورتی New Property میزنید که بخواهید خاصیت جدیدی اضافه کنید وگرنه از لیست خودش باید استفاده کنید
در زیر مراحل کار براتون نشون داده شده، خاصیت Style کمبوباکس رو هم روی 0 تنظیم کنید
ضمیمه 136508
ضمیمه 136509
ضمیمه 136510
ضمیمه 136511
ضمیمه 136512
ضمیمه 136513