جمع هر صفحه و انتقال آن به صفحه بعدی در برنامه مالی
سلام خدمت دوستان
عزیزانی که برنامه مالی کار کردن حتما در قسمت دفاتر و ترازشون دیدن که ممکنه کاربر ازشون خواسته باشه که یک جمع عدد به عنوان نقل از صفحه برای کاربر بذارن.
منظور اینه که برنامه، اعداد هر صفحه رو جمع کنه و در انتهای صفحه نمایش بده و در ابتدای صفحه بعد عدد جمع صفحه قبل رو در ابتدای صفحه نشون بده. با این نکته که اگر جمع اعداد صفحه 1 عدد A شد و عدد A در ابتدای صفحه 2 نشان داده شد، اعدادی که در صفحه 2 می خواهند جمع شوند، شامل عدد A هم باشند و طبعا در انتهای صفحه 2 شما جمع A+B را خواهید داشت و همینطور این روال تا صفحه آخر ادامه دارد.
میشه لطفا راهنمایی کنین چطوری میشه این کار رو انجام داد؟
نقل قول: جمع هر صفحه و انتقال آن به صفحه بعدی در برنامه مالی
سلام من يه پيشنهاد ديگه دارم
من توي يه برنامه اين كارو كردم :
يه حلقه for next ايجاد كردم كه تمام ركوردهاي تيبل رو مرور مي كنه اونايي كه شرط مارو دارن مثلاً مربوط به يه مشتري خاص يا يه ماه خاص هستند رو توي يه تيبل كه موقته و هر بار اطلاعاتش كامل پاك مشيه انتقال مي ده در ضمن اين انتقال ، تعداد رديفهاي هر صفحه رو كنترل مي كنه ( حتي مي تونه اين تعداد رديف رو از كاربر هم بگيره ) بعد توي همون تيبل موقت توي ركوردهايي كه اول صفحه يا آخر صفحه قرار ميگيرن مي نويسه ( نقل از صفحه ... يا نقل به صفحه .... ) خوبيش اينه كه شمارهصفحه رو هم مي زنه و خارج از رديفها هم نمي نويسه ( مثل نمونه اي كه دوستان گذاشتن).
ehsan_y عزيز با سلام اگه ممكنه نمونه اي از اين كار قشنگت را براي ما بفرستيد
1 ضمیمه
اينم نمونه
توي اين بايد اسم افراد خاصي رو توي هر پرداخت از اسم كل افراد حدف مي كردم و بعد ايجاد گزارش نهايي بود كه مي رفت براي پرداخت .
كاري كه اين فايل مي كنه به اين صورته كه اسامي كه توي تيبل forbid هست و شناسه پرداختشون با شناسه پرداخت كمبو يكي باشه تيكشون رو توي تيبل اسامي برميداره بعد اون داده هايي كه توي جدول اسامي هست و تيك داره رو توي جدول temp ايجاد مي كنه و در نهايت نمايش گزارش .
نقل قول:
نوشته شده توسط
ehsan_y
اينم نمونه
توي اين بايد اسم افراد خاصي رو توي هر پرداخت از اسم كل افراد حدف مي كردم و بعد ايجاد گزارش نهايي بود كه مي رفت براي پرداخت .
كاري كه اين فايل مي كنه به اين صورته كه اسامي كه توي تيبل forbid هست و شناسه پرداختشون با شناسه پرداخت كمبو يكي باشه تيكشون رو توي تيبل اسامي برميداره بعد اون داده هايي كه توي جدول اسامي هست و تيك داره رو توي جدول temp ايجاد مي كنه و در نهايت نمايش گزارش .
Password is Shams
سلام دوستان
یک سوال داشتم .میخواستم بدونم چه جوری میشه یک فیلد رو در رکورد ها با هم جمع کنم
یا به عبارت دیگه از یک فیلد خاص در تمام رکورد ها یک SUM بگیرم و توی یک فیلد خالی در یک جدول جدا نمایش بده
راستش برای یک نرم افزار مالی میخوام
توروخدا مثل همیشه کمک کنید مرسی