2 ضمیمه
کامپوننتی برای حرفه ای ها
اگه از دست امکانات کم و اضافه شدن بی دلیل حجم پروژه تون بدلیل تولید سابفرم های زیاد خسته شدین . واز طرفی تولید گزارشات متفاوت وقت زیادی رو ازشما میگیره.این کامپوننت رو بهتون پیشنهاد میکنم. بعد از استفاده از این کامپوننت کد نویسی به مقدار زیاد کم میشه و گزارشات هر گرید رو هم خودش میسازه. وکاربر خودش تصمیم میگیره که چگونه از اون گرید اطلاعات رو استخراج کنه.نام کامپوننت Janus Girid Ex 2000
به دقت در شکها متوجه متفاوت بودن اون میشین نمونه گزارش هم ضمیمه گردیده.
نقل قول: کامپوننتی برای حرفه ای ها
مثال اكسس كجاست من پيدا نكردم
نقل قول:
نوشته شده توسط
mrz9000
مثال اكسس كجاست من پيدا نكردم
سلام
تو خود شاخه نصبی دنبالش بگرد پیداش می کنی
تقويم قشنگي داره
نمونه فارسي اش اگر هست بزاريديا آدرس بديد استفاده كنيم
شرمنده من اين كامپونت شما را در شاخه ويندوز و سيستم 32 كپي كردم اما در اكتيو ايكس اكسس نمي ايد ممكنه راهنمايي كني چطور نصب ميشه
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
reza850101
شرمنده من اين كامپونت شما را در شاخه ويندوز و سيستم 32 كپي كردم اما در اكتيو ايكس اكسس نمي ايد ممكنه راهنمايي كني چطور نصب ميشه
دوست عزیز، نیازی به کپی کردن نبود، همین که شما نرم افزار آنرا نصب کنید قابل استفاده خواهد بود
دکمه More Controls از Toolbox را بزنید و مطابق تصویر آنرا انتخاب کنید.
برای اطمینان از صحت نصب روی سیستم تان سری به نمونه فایل JSSample در این مسیر بزنید:
C:\Program Files\Janus Systems Components\Janus GridEX 2000\Samples\Access Sample
سلام خدمت همه دوستان.
من از اين كامپيونت اخيرا استفاده كردم . و بسيار هم زيباست .
يك فرمي طراحي كردم در مورد نامه هاي صادره و وارده و بر اي هر كدام ايكوني انتخاب كردم كه به درستي براي نامه ها ي وارده آيكون وارده و براي نامه ها ي صادره آيكون صادره را نشان مي دهد . اما وقتي از فرم گزارش مي گيرم در قسمت fethicon كدها ارور مي ده . دوستان ممنون ميشم در مورد اين تكه كد منو راهنمايي كنند.
با تشكر
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohammadsaleh
سلام.... اما وقتي از فرم گزارش مي گيرم در قسمت fethicon كدها ارور مي ده .. با تشكر
سلام
قطعه کد مربوطه یا آن بخش از برنامه تان، هر کدام که مقدورتان است را آپلود نمایید تا طرح موضوع شفاف تر شود.
با سلام
وقتی از کنترلهای جانوس استفاده کردیم چطور باید در سیستم کاربر اونو رجیستر کنیم؟ آیا باید یه نسخه از جانوس رو ببریم و در سیستم همه ی کاربرا نصب کنیم؟ یا اینکه از همون روش کپی در System32 استفاده کنیم؟
با تشکر...