رنگ کردن سطرهای datagridview
درود دوستان
من توو گریدویو سطرهایی دارم که یا خرید هستش یا فروش حالا میخوام سطرهای خرید با یه رنگ خاص نمایش داده بشه و سطرهای فروش نیز با یه رنگ دیگه در ضمن جهت نمایش هم از استیمول استفاده میکنم و میخوام توو گزارش چاپ نیز به همین روش چاپ بشه
ممنون از همیاری دوستان
عزت زیاد
نقل قول: رنگ کردن سطرهای datagridview
برای رنگی کردن سطرهای دیتاگرید ویو می توانید از کد زیر استفاده کنید:
DataGridView1.Rows[0].DefaultCellStyle.BackColor = Color.Orange;
ببخشید ولی منظور من این نیستش
خوب منظورتون رو دقیق بفرمایید.
نقل قول:
نوشته شده توسط
titipop1
درود دوستان
من توو گریدویو سطرهایی دارم که یا خرید هستش یا فروش حالا میخوام سطرهای خرید با یه رنگ خاص نمایش داده بشه و سطرهای فروش نیز با یه رنگ دیگه در ضمن جهت نمایش هم از استیمول استفاده میکنم و میخوام توو گزارش چاپ نیز به همین روش چاپ بشه
ممنون از همیاری دوستان
عزت زیاد
سلام با حلقه foreach باید یکی یکی سطرها رو پیمایش کنید و یک فیلد جهت تعیین کردن خرید یا فروش داشته باشید با استفاده از اون فیلد و شرط گذازی رنگبندی سطرها رو انجام بدید
Sample :
foreach (DataGridViewRow dgvr in myDGV.Rows)
{
if (dgvr.Cells[7].Value < dgvr.Cells[10].Value)
{
dgvr.DefaultCellStyle.ForeColor = Color.Red;
}
}{
private void dataGridView_CellValidated(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
{
if (e.RowIndex > -1)
{
DataGridViewRow row = dataGridView.Rows[e.RowIndex];
string valueA = row.Cells[columnA.Index].Value.ToString();
if (valueA == 1)
row.DefaultCellStyle.BackColor = Color.Orange;
if (valueA == 0)
row.DefaultCellStyle.BackColor = Color.Green;
}
}
ممنون هستم از راهنمایی دوستان
به نظر شما اگه از روش دوست عزیزمان جناب Yanehsar که فرمودن از یه For استفاده نمایم استفاده کنم و از طرفی تعداد سطرهای گریدویو زیاد بشه ممکن هستش پیمایش زمانگیر بشه؟؟؟
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط
titipop1
ممنون هستم از راهنمایی دوستان
به نظر شما اگه از روش دوست عزیزمان جناب Yanehsar که فرمودن از یه For استفاده نمایم استفاده کنم و از طرفی تعداد سطرهای گریدویو زیاد بشه ممکن هستش پیمایش زمانگیر بشه؟؟؟
ممنون
سلام بله صد در صد برای رکورد های زیاد با مشکل مواجعه خواهید شد حلقه forech سرعتش بیشتر از for هستش نکته دوم کلا بارگزاری اطلاعات زیاد در دیتاگرید اشتباه هستش اشتباهی که خوده بنده انجام می دادم و باعث سنگینی فرمم میشد بهترین کار یا محدود کردن جستجو هستش یا صفحه بندی .
میشه راجع به محدود کردن سرچ و صفحه بندی بیشتر توضیح بدین
سپاسگذارم