laravel and codeigniter Model
سلام
من با کد ایگنایتر اشنایی دارم اما لاراول را سخت درک میکنم مخصوصا در model در ci ما یه ورودی به تابع از کلاس مدل ورودی میدادیم و به دیتابیس query میزدیم میریختیم داخل ارایه و return میکردیم اما در لاراول انگار کار خاصی نمیکنیم.
کسی میتونه نقش مدل رو در لاراول توضیح بده یا تفاوتشو با فریم وورکای دیگه بگه؟
نقل قول: laravel and codeigniter Model
لاراول هم مثل CI و سایر فریمورکها از الگوی MVC استفاده میکنه و مفهوم مدل توی همشون یکی هست حالا نحوه استفاده ازش به syntax اون فریمورک مربوطه دیگه نمیدونم کجاش مشکلی دارید تو کدایگنایتر اینجوری مثلا دیتا رو میگیرید:
//CodeIgniter
$this->load->model('blog');
$data['query'] = $this->blog->get_last_ten_entries();
//Laravel
$blog = new Blog;
$result = $blog->get_last_ten_entries();
نقل قول:
//CodeIgniter
$this->load->model('blog');
$data['query'] = $this->blog->get_last_ten_entries();
//Laravel
$blog = new Blog;
$result = $blog->get_last_ten_entries();
سلام این چیزی که شما گفتید چیزیه که ما از مدل ساخته شده استفاده کردیم .
بیشتر سوال من در مورد نحوه پیاده سازی خود مدل هست مثلا بدنه تابع get_last_ten_entries() رو بخاییم بنویسیم در ci قشنگ query میزنیم اما در لاراول خیلی مبهمه برام پیاده سازی هایی که میبینم
لاراول مثل خیلی فریم ورک های دیگه یه چیزی داره به اسم ORM که کدایگنایتر نداره برای اینه که متفاوته (سرچ کن ببین چیه )
مدل ها وصل هستن به کلاس ORM و از اون قدرت میگیرن
در کل کار مدل ارتباط با دیتبایس هستش حالا خوندن از دیتابیس باشه یا نوشتن یا ....
در کل لاراول کار رو ساده تر و کدنویسی رو کم تر و واضح تر کرده
لاراول هم مثل CI دارای query builder هست و میتونید به همان صورت کوئری بزنید ولی خب ORM قدرت خیلی بیشتری داره و کارتون رو راحت تر هم میکنه
سلام
حدود چند هفته پیش من 2 سال کداگنایتر کار میکردم که الان آمدم سمت لاراول
در اوایل یادگیری لاراول هنگ کردم ( تو قسمت model ) .
اما بعد چندی متوجه شدم مسئله رو سخت گرفتم
خیلی راحت میشه باهاش ارتباط برقرار کرد
یه مثال ساده بگم
مثلا توی کداگنایتر میخواستی یه insert انجام بدی بایستی تو مدل کد می نوشتی و توی کنترلر هم صداش میزدی و مقدار رو میفرستادی
اما توی لاراول فقط model رو ایجاد میکنی و نام جدول رو به مدل میدی و توی کنترلر مدل رو use میکنی و بعد با چندین روش می تونی insert کنی که لاراول دست برنامه نویس رو باز میکنه .
مثلا
User::create($request->input());
به همین راحتی