میخواهم یک سرتیتر متغیر در تمام فرمها و ریپورتها نمایش داده شود مثل نام موسسه که در برنامه های حسابداری که وقتی تغییر میکند ریپورتها همه به نام موسسه میشوند.
Printable View
میخواهم یک سرتیتر متغیر در تمام فرمها و ریپورتها نمایش داده شود مثل نام موسسه که در برنامه های حسابداری که وقتی تغییر میکند ریپورتها همه به نام موسسه میشوند.
کسی جواب سئوال منو نمیدونه؟؟؟!!!
شما متونی یک تبل مجرا درست کنی که عنوان سرتیترداخل ان زخیره بشه و در تمام برنامه از ان استفاده کنی
یک راه حل هم اینه که یک متغیر سراسری داخل کد برنامه تعریف و عنوان شرکت یا موسسه رو تو اون ذخیره کنید و هر جا که خواستید اون متغیر رو استفاده کنید
راهش اینه که قبل از باز شدن ریپورت یا اون فرمت یک inputbox بازشه و ازت نام شرکت رو بگیره بعد مقدارشو بذاری داخل سر تیتر
یا اینکه اول برنامه یه فرم بازشه اسم شرکت رو بگیره(داخل یک تکست باکس) بعد فرم رو invisible میکنی توی همه فرمها و ریپورتها میگی بیاد سر تیتر و از توی اون فرمت بخونه فرم هیدن هست و نمیبینیش ولی وجود داره
دستور invisible یا hidden
form_form1.visible=false
form1 اسم فرمته
دوست عزیز می تونی برای بعضی ازپارامترهایی که مخوای در برنامه ازش استفاده کنی یک فایل datبسازی وهرموقع که نیاز بود اون رو باز کنی وپارامتر مربوطه را ازاوی استخراج کنی که این روش در بیشتر برنامه های کاربردی اسفاده می شه البته خود من هم ازهمین روش استفاده می کنم وخیلی هم دستم رو باز میگذاره به خاطر اینکه راحت تر از یک تیبل می تونم با اون کارکنم و حتی می شه فایل ساحته شده را به جای دیگه کپی کرد .
دوست عزیز یک مثال آپلود میکنید منظور از فایل دت را نمیگیرم
آخرشم من نفهمیدم چی کار باید بکنم؟؟؟؟!!!!
به نظر من مناسب ترین روش طراحی فرمی به نام تنظیمات سیستم هست که توی اون امکان نوشتن سر تیتر عناوین فرمها و گزارشها وجود داشته باشه و توی دیتابیس ذخیره بشه حالا برای صدا کردن اون باید از روش زیر استفاده کرد .
Dim rs As New ADODB.Recordset
Set rs = CurrentProject.Connection.Execute("متن کوئری که مربوط به فرخوانی فیلد سر تیتر هست")
If Not rs.EOF Then
TitrBox= rs.Fields.Item(0)
End If
من منظورم این بود
در این روش اگه مستقیما فرم main باز بشه ?Name می ده .
ولی اگه ذخیره بشه همه جا قابل دسترسه .
به نظر من میشه یک تیبل مخصوص اطلاعات شرکت ایجاد کرد که شامل نام شرکت ، آرم شرکت
نام مدیر و بقیه اطلاعاتی که مورد نیاز هست و سپس با استفاده از تکست باکس در هر فرم یا گزارشی که خواستیم از اون استفاده کنیم .
فکر کنم این روش بهتر باشه چون کافیه فقط یک بار اطلاعات مورد نیاز رو بنویسیم و همیشه از آن استفاده کنیم و هر موقع هم نیاز شد بتونیم اطلاعات رو تغییر بدهیم...
روشی که من گفت برای موقعی ای که هر بار نیاز هست یک تیتر روی گزارش بخوره