روشی به عنوان جایگزین استفاده از database در زمان اجرای برنامه
من یه سری داده دارم که فقط موقع اجرای برنامه بهش نیاز دارم
مثلا فرض کنید اطلاعات یک جدول از یک پایگاه داده را میخوام در حافظه سیستم نگداری کنم
اما نمیخوام از دیتابس استفاده کنم
البته توجه داشته باشید در واقع اطلاعات من از پایگاه داده خوانده نمیشن زیرا در این صورت نیازی به پرسیدن این سوال نبود
برای تفهیم شما این مثال را عرض میکنم
میخواستم ببینم چیزی هست مثل مثلا stringlist اما بشه اطلاعات چند فیلد از یک جدول را در آن نگهداری کرد و مثلا با استفاده از id به انها دسترسی داشت
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
اگه نیاز بود بگید تا بازم توضیح بدم
نقل قول: روشی به عنوان جایگزین استفاده از database در زمان اجرای برنامه
با سلام
روشهای مختلفی برای این کار وجود داره که در ابتدای اجرای برنامه داده های اون جدول رو لود کنی و در حافظه نگهداری کنی
یکی استفاده از Memory Table هست که شما می تونی فیلدهای جدولت رو توی اون تعریف کنی و به صورت رکورد اطلاعات رو داخلش نگهداری کنی. مثلا TFDmemTable
روش دیگه استفاده از لیستهای Generic هست می تونی یک کلاس تعریف کنی که معادل جدولت در دیتابیس باشه و بعد مثلا یک TList از اون کلاس تعریف کنی و داده ها رو داخل اون نگهداری کنی. TList
نقل قول:
مثلا فرض کنید اطلاعات یک جدول از یک پایگاه داده را میخوام در حافظه سیستم نگداری کنم
منظورتون از حافظه سیستم (هارد دیسک) هست ؟
اگر منظور این باشه که میتونید اطلاعات رو توی یک فایل ذخیره و بعد زمان اجرا لود و حتی ویرایش کنید .
نقل قول:
روش دیگه استفاده از لیستهای Generic هست می تونی یک کلاس تعریف کنی که معادل جدولت در دیتابیس باشه و بعد مثلا یک TList از اون کلاس تعریف کنی و داده ها رو داخل اون نگهداری کنی. TList
ممنون از پاسختون
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید
نقل قول:
منظورتون از حافظه سیستم (هارد دیسک) هست ؟
منظورم حافظه موقت هست
با تشکر از هردوتون
کلاینت دیتاست، و سایر مموری تیبل ها می تونن کار شما رو راه بندازن.
نقل قول:
نوشته شده توسط
beginner_1395
البته توجه داشته باشید در واقع اطلاعات من از پایگاه داده خوانده نمیشن زیرا در این صورت نیازی به پرسیدن این سوال نبود
برای تفهیم شما این مثال را عرض میکنم
میخواستم ببینم چیزی هست مثل مثلا stringlist اما بشه اطلاعات چند فیلد از یک جدول را در آن نگهداری کرد و مثلا با استفاده از id به انها دسترسی داشت
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
اگه نیاز بود بگید تا بازم توضیح بدم
رجیستری ویندوز