خطای the underlying provider failed on open
با سلام
من برنامه امم کامل شده و انجام شده
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
<configSections>
<!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
<section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
</configSections>
<startup>
<supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5" />
</startup>
<connectionStrings>
<add name="DB_DoctorEntities" connectionString="metadata=res://*/Model.Model1.csdl|res://*/Model.Model1.ssdl|res://*/Model.Model1.msl;provider=System.Data.SqlClient;pr ovider connection string="data source=172.16.10.61,1433;initial catalog=DB_Doctor;User ID=sa;Password=1234;integrated security=True;MultipleActiveResultSets=True;Truste d_Connection=yes;App=EntityFramework"" providerName="System.Data.EntityClient" /></connectionStrings>
<entityFramework>
<defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbCon nectionFactory, EntityFramework">
<parameters>
<parameter value="v11.0" />
</parameters>
</defaultConnectionFactory>
<providers>
<provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServ ices, EntityFramework.SqlServer" />
</providers>
</entityFramework>
</configuration>
اینم کد کانکشنم که همین یکیه ای پی دادم
ویندوزم هم سروره با sql2014 , و ویژوال 2017
حالا مشکل اینه که روی سرور برنامه اجرا میشه ولی روی کلاینت اصلا اجرا نمیشه
اینم بگم که ی سرور کلی داریم که برا کل دانشگاهه که کاری به اون نداریم و می خواییم اطلاعات روی یه کیس ذخیره بشه در واقع سرور برای این برنامه بشه اون کیس که ی سری کامپیوتر که فایل exe داخل پوشه دیباگ اونو دارن اجرا بشه حالا این خطا رو میده
ده نفر از د وستام روش کار کردن حتی کد برنامه امم رو فرستادم برای یکی از دوستان تغییرش داد ولی بازم همین خطا رو داد
یکی کمکم کنه مشکل چیه و چرا این خطا رو میده؟
the underlying provider failed on ope
نقل قول: خطای the underlying provider failed on open
یعنی باید توی کد کانکشنم تغییر ایجاد کنم؟
خب متوجه نمیشم مشکل چیه اگه میشه بیشتر توضیح بدین
مشکل شما در کانکشن استرینگ شماست
شما روش Db first دارید بکار میبرید که بنظر من برید ب سمت code first
این دو قسمت از رشته اتصالتون حذف کنید
integrated security=True;
;Trusted_Connection=yes
وقتی از یک کانکشن استرینگ با یک user pass اسکیول سرور استفاده میکنید بکار بردن این دو عبارت در رشته اتصال باعث میشه از کاربر ویندوزی استفاده بشه و کاربر اسکیول سروری نادیده گرفته میشه
نقل قول:
نوشته شده توسط
ali_md110
;Trusted_Connection=yes
وقتی از یک کانکشن استرینگ با یک user pass اسکیول سرور استفاده میکنید بکار بردن این دو عبارت در رشته اتصال باعث میشه از کاربر ویندوزی استفاده بشه و کاربر اسکیول سروری نادیده گرفته میشه
خب یعنی همون کانکشنم رو بذارم ولی این دو تیکه رو حذف کنم درسته؟ حل میشه مشکل؟:گریه:
کسی که نیست اینتیتی بلد باشه که مشکلم کامل حل شه:گریه:
نقل قول:
نوشته شده توسط
ali_md110
;Trusted_Connection=yes
این کاری که گفتین انجام دادم ولی بازم مشکل پیش اومد دقیقا همون مشکل پیش اومد
چیکاررررررررررررررررررررر ررر کنم
آقا این ارور به احتمال زیاد دارای یک inner exception هست اونرو سعی کنید لاگ کنید که چی داره میگه
آیا سیستم های گلاینت اصلا میتونند به اس کیو ال سرور در سیستم سرور وصل بشن اصلا اونرو پینگ میکنند
آیا مشکل پورت اس کیو ال و یا فایروال برای ارتباط اس کیو ال در سرور وجود نداره؟
آیا دسترسی های name pipe و tcp در sql configuration manager در سرور درست هست؟