نقل قول: ذخیره تصویر در سه لایه
خطای ذخیره یک رشته از نوع Nvarchar در یک فیلد از نوع varbinary(max) هست
ممکنه اشتباهی در انتساب پارامترها داشته باشید
mekanaki.ADD();
یک برکپوینت بعد و قبل این کد بزارید
منظورم قبل از اینکه دستور ثبت به دیتابیس ارسال بشه چک بکنید مقادیر فیلدها صحیح هستند یا خیر
ممنون نوع فیلد ها درست بود ذخیره شد و مشکل بر طرف شد ممنون
متاسفانه فکر میکردم داره تصویر پاس میده برای ذخیره اشتباه فقط کلیه byte[] رو انتقال داده برای ذخیره هم برای تصویر این مشکل رو دارم هم برای md5hash هم این مشکل دارم اطلاعات اشتباه ذخیره میکنه داخل مقادیر که تریس میکنم اطلاعات موجود هستش ولی تو نمایش موجود نیست.
ممنون میشم هم بابت تصویر و هم md5hash راهی میدانید کمک کنید با تشکر باکد نویسی سه لایه
نحوه ارسال پارمتر به سمت دیتابیس درست همه اطلاعات میگیره و ارسال میکنه و مقادیر میفرسته ولی موقع ارسال به سمت کوئری مقادیر مربوط به روز و همین طور تصویر خالی رها میشه.
"insert into Tbl_Mekanaki (M_SH_Shobeh, M_Name_Mekanaki, M_Sex, M_Name_Moder, M_Tel, M_Mobile, M_Address,M_Date, M_Time, \r\n M_SMS_Address,M_Sign,M_Logo) values \r\n (N'dfghjj', N'ggdg', N'1', N'fgfdg', N'32222222222', N'22222222222', N'fgsd',(select dbo.ShamsiToMiladi(N'1396/11/30')), N'14:47:27', N'dsg', 'System.Byte[]', 'System.Byte[]')"
این درست اطلاعات در حال ارسال به سمت سرور هستش گرفتم همه شون درست میفرسته ولی مقدار که بابت تصویر به این صورت {byte[37473]} داره ارسال میکنه برای مقدار تصویر به این صورت
System.Byte[] خالی رها میکنه
از پارامترها استفاده کنید مشکلتون حل میشه.
از حالت پارمتر ها خواستم استفاده کنم بدبختی باز این مشکل دارم نمیتوانم بهش پارمتر بدم ماندم پرامتر رو چطوری بهش بدم تا درست کار کنه