آیا استفاده از webview می تواند دردسرساز باشد ؟
سلام ، من یه سایت فروشگاهی دارم . میخواستم سایتم فروشگاه هم داشته باشه ، دیشب به ذهنم رسید چون سایتم ریسپانسیو هست می تونم داخل یک webview سایت رو لود کنم و یه خروجی apk بگیرم ، بدون هیچ مشکلی رو سه تا موبایل و به صورت واضح لود شد .. به نظرم طراحی صفحاتی با HTML و جاوا اسکریپت به مراتب راحت تر از جاوا و XML هست ، یه برنامه مثل آزمون مجازی رو در نظر بگیرید اینو با HTML و جاوا اسکریپت هم میشه انجام داد و یا اگر این آزمون آنلاین باشه در صورت ریسپانسیو بودن سایت میشه این سایتو داخل webview لود کرد .
ولی یه گوشه ای از ذهنم صدایی میگه موضوع به این راحتی ها هم نیست ، لطفا راهنمایی کنید آیا استفاده از webview می تونه برای مثالهایی که گفتم مشکل ساز باشه و چرا ؟
نقل قول: آیا استفاده از webview می تواند دردسرساز باشد ؟
اول از همه اگر از webview فقط استفاده کنید برنامتون و نمیتونید داخل مارکت ها قرار بدید, باید بصورت native بنویسید.
لود کردن HTML برای گوشی سنگین هست به همین خاطر اپلیکیشن ها باید بصورت native توسعه داده بشوند
بله مشکل ساز میشود شما باید اطلاعات موردنیاز اپ را جداگانه از پایگاه داده واکشی کنید . خب اگه کاربر بخاد سایت ببینه مرورگر رو باز میکنه خیلی هم بهتره از اپی هست که با وب ویو باشه
نقل قول:
نوشته شده توسط
hharddy
اول از همه اگر از webview فقط استفاده کنید برنامتون و نمیتونید داخل مارکت ها قرار بدید, باید بصورت native بنویسید.
لود کردن HTML برای گوشی سنگین هست به همین خاطر اپلیکیشن ها باید بصورت native توسعه داده بشوند
نقل قول:
نوشته شده توسط
godofphp
بله مشکل ساز میشود شما باید اطلاعات موردنیاز اپ را جداگانه از پایگاه داده واکشی کنید . خب اگه کاربر بخاد سایت ببینه مرورگر رو باز میکنه خیلی هم بهتره از اپی هست که با وب ویو باشه
ممنونم
پ ن : دکمه تشکر فعال نیست !!
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehran6764
سلام ، من یه سایت فروشگاهی دارم . میخواستم سایتم فروشگاه هم داشته باشه ، دیشب به ذهنم رسید چون سایتم ریسپانسیو هست می تونم داخل یک webview سایت رو لود کنم و یه خروجی apk بگیرم ، بدون هیچ مشکلی رو سه تا موبایل و به صورت واضح لود شد .. به نظرم طراحی صفحاتی با HTML و جاوا اسکریپت به مراتب راحت تر از جاوا و XML هست ، یه برنامه مثل آزمون مجازی رو در نظر بگیرید اینو با HTML و جاوا اسکریپت هم میشه انجام داد و یا اگر این آزمون آنلاین باشه در صورت ریسپانسیو بودن سایت میشه این سایتو داخل webview لود کرد .
ولی یه گوشه ای از ذهنم صدایی میگه موضوع به این راحتی ها هم نیست ، لطفا راهنمایی کنید آیا استفاده از webview می تونه برای مثالهایی که گفتم مشکل ساز باشه و چرا ؟
سلام
مدتی هست من از این روش استفاده می کنم و تقریبا برای بیش از ده تا فروشگاه اینترنتی این کار رو انجام دادم اما نکته اینه که برای نسخه موبایل ، طراحی جداگانه انجام داده ام و به این صورت نیست که نسخه Responsive سایت را به نمایش بگذارم.(طراحی دقیقا شبیه اپ موبایل هست اما با این تفاوت که با html , css انجام شده)
برای ios که به راحتی در sibapp منتشر شد و اندروید را هم که لینک مستقیم قرار داده ام کاربرها از سایت دانلود می کنند.
در کل برای کاهش هزینه ها و افزایش سرعت روند کسب و کار فروشگاهی مناسب هست و راضی کنندست.
اما خب به طبع نباید انتظارات یک اپ Native و حرفه ای رو ازش داشته باشیم و بدون شک اپلیکیشن Native چیز دیگه ای هست.
مزیت های این روش: یعنی همین webview
-سرعت بارگزاری خوب هست تقربا با اپ اندوریدی زیاد تقاوتی نداره
-یک بار طراحی می کنید و تغیرات هم روی اندروید و هم IOS اعمال میشه بدون اینکه کاربر نیاز داشته باشه اپ رو اپدیت کنه
- کاهش هزینه های تولید نرم افزار
- حجم بسیار کم برنامه
معایب:
- عدم دسترسی به سخت افزار و سنسور های گوشی کاربر
- نداشتن امکانات زیاد در طراحی چون محدود به html هستیم.
در کل این روش برای یک سری کسب و کارها ممکن است مناسب باشد مثلا یک سایت فروشگاهی اما برای برنامه های دیگر که نیاز به ارتباط با امکانات سخت افزاری گوشی کاربر دارند به نظر مناسب نیست.