نحوه فارسی کردن اتوماتیک فرم
من میخواهم پس از اجرای فرم زبان برنامه اتوماتیک در اکسس فارسی شود . البته با alt+shift راست اینکار شدنی است ولی میخواهم اتوماتیک با اجرای برنامه تحت اکسس فارسی شود که بتوان فارسی تایپ کرد ؟ چکار کنم؟ - میتوانید از سایت من برنامه رایگان دریافت کنید آدرس: www.geocities.com/javad490
نقل قول: نحوه فارسی کردن اتوماتیک فرم
با سلام خدمت دوستان
من فرمي را در Access طراحي كردم كه غالبا با فونت هاي B نوشته شده اند (B titr, B mitra). بعد از يك سري جابجايي فرم ها از يك db به db ديگر، فونت ها به صورت واقعي خودشون نمايش داده نمي شن (شبيه فارسي Arial نشون داده ميشه) و ديگه قابل تغيير هم نيستن. در properties هم نام فونت درسته ولي تو Form View و Design به هم ريخته.
خيلي ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط
modareszade
با سلام خدمت دوستان
من فرمي را در Access طراحي كردم كه غالبا با فونت هاي B نوشته شده اند (B titr, B mitra). بعد از يك سري جابجايي فرم ها از يك db به db ديگر، فونت ها به صورت واقعي خودشون نمايش داده نمي شن (شبيه فارسي Arial نشون داده ميشه) و ديگه قابل تغيير هم نيستن. در properties هم نام فونت درسته ولي تو Form View و Design به هم ريخته.
خيلي ممنون
سلام
منم متاسفانه همچین مشکلی دارم اگه راهی هست لطفاً کمک کنید.
سپاس
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
mazoolagh
نمونه و تصویر پیوست کنین
نمونه قرار دادم تو قسمت ریپورت ملاحضه کنید
1- تصویر؟؟
2- نمونه فقط در حد نشون دادن مشکل - بدون هر آبجکت و کد اضافی!
من تو خونه فونت گزارشات و فرم رو درست کردم و در سر کار همون باقی موند
نمیدونم مشکل از چی هست که اگه تو سرکار فونت رو در (فرم و یا گزارشات عوض میکنم مثلا میزارم b mitra یا نازنین اون فونت ها نمیشه.
در هر صورت کارم راه افتاد ممنون