استفاده از sqlFileStream در برنامه
سلام
من در برنامم جهت ارسال فایل به سرور از sqlFileStream استفاده میکنم ولی مشکل اصلی اینکه که حتما باید Integrated Security را فعال کنم و برابر True قرار بدم و اگر فعال بشه Clientها در زمان اجرای برنامه با خطای Untrusted Domain مواجه میشن. لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید. استفاده از sqlFileStream برام اجباریه و از طرفی هم نمیدونم چور باید مشکل Untrusted Domain را نیز حل کنم.
ممنون
نقل قول: استفاده از sqlFileStream در برنامه
یکی از مشکلات دیگه در زمان بارگذاری فایل های حجیم هستش. در زمان بارگذاری هیچ دستوری رو جدول کار نمیکنه (select, update, insert) تا کاربر بارگذاری فابل تمام بشه. آیا راه حلی وجود داره؟ یعنی اگر تعداد کاربران زیاد بشه باید چکار کرد؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
mmbguide
یکی از مشکلات دیگه در زمان بارگذاری فایل های حجیم هستش. در زمان بارگذاری هیچ دستوری رو جدول کار نمیکنه (select, update, insert) تا کاربر بارگذاری فابل تمام بشه. آیا راه حلی وجود داره؟ یعنی اگر تعداد کاربران زیاد بشه باید چکار کرد؟
سلام دوست عزیز:
بهتره از برنامه نویسی موازی استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید. بیشتر مشکلم در سمت SQL Server هستش. زمانی که فایل رو به سرور ارسال میکنم مشکل با خود sql دارم. نمیتونم Select کنم مگر اینکه فایل کاملا ثبت بشه.