نحوه خواندن و نوشتن متنهای طولانی
با سلام
از یک دیتابیسی که یکی از فیلدهای آن دیتابیس , شامل متنهای طولانی است select زده ام و وقنی میخواهم آن فیلد را در یک متغییر قرار دهم نصفی از اطلاعات آن فیلد در متغییر قرار میگیرد . من چگونه میتوانم متنهای طولانی را بطور کامل از فیلد خوانده و در یک متغییر قزاز دهم
با تشکر
نقل قول: نحوه خواندن و نوشتن متنهای طولانی
نقل قول:
نوشته شده توسط
سیروس مقصودی
با سلام
از یک دیتابیسی که یکی از فیلدهای آن دیتابیس , شامل متنهای طولانی است select زده ام و وقنی میخواهم آن فیلد را در یک متغییر قرار دهم نصفی از اطلاعات آن فیلد در متغییر قرار میگیرد . من چگونه میتوانم متنهای طولانی را بطور کامل از فیلد خوانده و در یک متغییر قزاز دهم
با تشکر
تایپ فیلتون چیه؟
چه دیتابیسی؟
میخونید کجا میریزید؟
من select زیر را نوشتم
select routine_name sp_name,routine_definition sp_content from INFORMATION_SCHEMA.ROUTINES
تا عنوان و محتویات store porcedureهای دیتابیس را در یک جدول از نوع access وارد کنم . متن بعضی از محتویات Store Procedure ها که عنوان آن Sp_Content میباشد زیاد میباشد و نمیتوانم متن آنرا بطور کامل خوانده و در جدول access ثبت کنم . لطفا مرا راهنمایی نمایید چگونه میتوانم این مشکل را حل کنم .
با تشکر
لازم بذکر است که من از sqlserver استفاده میکنم
سلام. مشکل شما ارتباطی به چیزی که گفتید نداره، خود این ویو این اشکال رو داره، باید از اسکیمای sys استفاده کنید.
با تشکر
نقل قول:
مشکل شما ارتباطی به چیزی که گفتید نداره، خود این ویو این اشکال رو داره، باید از اسکیمای sys استفاده کنید.
شما منظورتون اینه که بجای دستور زیر
select * from INFORMATION_SCHEMA.ROUTINES
از دستور زیر استفاده کنم
select * from sys.sql_modules
وقتی از دستور .....sys.sql استفاده میکنم خطای زیر ظاهر میشود
Invalid object name 'sys.sql_modules'.
من مشکلی در دستور نمی بینم، فول اکسس هستید روی دی بی؟ با یوزر sa وارد بشید تست کنید.
با تشکر
نقل قول:
فول اکسس هستید روی دی بی؟ با یوزر sa وارد بشید تست کنید
با یوزر sa هم رفتم query را اجرا کردم همون پیغام را داد