2 ضمیمه
نحوه استفاده از فونتهای-رنگی در WPF
سلام، میخوام از فونت های رنگی ( لینک حاوی چند تا فونت رنگی ) استفاده کنم، اما متن هام رنگشون همش سیاه هستش و رنگی نمایش داده نمیشه، چطور این مشکلو حل کنم؟ تو UWP این مشکل وجود نداره؛ اما تو WPF وجود داره!
همونطور که در عکس زیر میبینید، متن رنگش سیاه هستش و رنگی نشون داده نمیشه.
نقل قول: نحوه استفاده از فونتهای-رنگی در WPF
سلام
احتمالا اینها Brush هایی هستند که در فتوشاپ طراحی شدند .
میتونید brush ای را در فتوشاپ طراحی کنید و بعد در wpf مثلا به عنوان Foreground ئه TextBlock یا هر شیِ مورد نظری که دارید ، مقدارِ TileBrush ای را برای Forground تون در نظر بگیرید (مثلا ImageBrush را میتونید برای Forground تون در نظر بگیرید) .
مثلا :
<TextBlock Text="abc" Margin="10, 50, 0, 0" FontSize="100">
<TextBlock.Foreground>
<ImageBrush ImageSource="051204-n-5088t-001_1280.jpg"/>
</TextBlock.Foreground>
</TextBlock>
حواستون به ImageSource برای تغییر دادن باشه .
من چطوری فونت رو به صورت عکس به WPF بدم؟ :متفکر:
نقل قول:
نوشته شده توسط
md3848
من چطوری فونت رو به صورت عکس به WPF بدم؟ :متفکر:
لازم نیست فونت را بصورت عکس بدید .
اول brush ئه مورد نظرتون را در فتوشاپ بسازید و بصورت تصویر (فایل png) ذخیره کنید . (البته بهتره که فایل svg باشه چون زمانی که فونت تون تغییر سایز میده ، کیفیت اش تغییر نکنه که البته روند استفاده اش کمی فرق داره) .
بعد المنتی که متن مورد نظرتون داره را انتخاب کنید (مثلا Run یا TextBloc) و در پنجره ی Properties ، پروپرتیِ مورد نظرتون (مثلا Foreground) را انتخاب و نوع TileBrush را برای اون انتخاب و در قسمت ImageSource ئه TileBrush ، دکمه ی Browse را انتخاب کنید برای انتخاب عکس مورد نظرتون .
یا اینکه از طریق کد نویسی برید .
1 ضمیمه
( داستان پست اولم رو ) تو UWP تست کردم جواب داد، ولی تو WPF جواب نداد، بدبختی گیر کردیما :گریه:
ضمیمه 152883