استفاده از Visual Studio 2019 IDE برای پروژه های خارجی
سلام
مفهوم دقیق یک مساله ای رو متوجه نمیشم اگر .net core رایگان هست چرا ما ویژوال استودیو رو کرک می کنیم
و اینکه فرضا من یه VPS آلمانی دارم میخوام پابلیش کدهامو آپلود کنم روی اون VPS که به تو محیط ویژال استودیو
نوشته شده
آیا مشکلی به لحاظ قوانین کپی رایت پیش میاد ؟ اصلا از کجا میخوان متوجه بشن که این کدها در محیط کرک نوشته شده ؟
نقل قول: استفاده از Visual Studio 2019 IDE برای پروژه های خارجی
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehran6764
سلام
مفهوم دقیق یک مساله ای رو متوجه نمیشم اگر .net core رایگان هست چرا ما ویژوال استودیو رو کرک می کنیم
درسته که NET / .NET Core. همراه ویژوال استدیو نصب میشه ولی در اصل محصولات مجزایی هستند و بصورت مستقل قابل دانلود هستند.
ویژوال استدیو یک IDE ئه، مستقل از SDK ای است که کد رو کامپایل می کنه. برای همین یکی شون میتونه رایگان باشه و اون یکی نباشه.
شما می توانید SDK ئه NET / .NET Core. رو بصورت رایگان از سایت مایکروسافت دانلود کنید و با هر ابزار رایگان یا غیر رایگانی که میتونه ویژوال استدیو نباشه کد و پروژه هاتون رو بسازید و ویرایش کنید و با SDK کد رو کامپایل کنید.
Download .NET SDKs for Visual Studio
اما مساله اینجا است که وقتی دنبال جایگزینی برای ویژوال استدیو می گردید می بینید که رقابت با ویژوال استدیو دشوار ئه، امکانات ویژوال استدیو در هر محصولی پیدا نمیشه.
فرضا طراحی فرم ویندوز رو بصورت ویژوال خیلی ساده می کنه و بدون وجود ویژوال استدیو انجامش مشکل ئه.
دلیل اینکه از ویژوال استدیو استفاده می کنیم این نیست که بدون ویژوال استدیو کد رو نمیشه کامپایل کرد، دلیلش اینه که نوشتن اون کد بدون ویژوال استدیو و طراحی و توسعه مشکل میشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط
mehran6764
و اینکه فرضا من یه VPS آلمانی دارم میخوام پابلیش کدهامو آپلود کنم روی اون VPS که به تو محیط ویژال استودیو
نوشته شده
آیا مشکلی به لحاظ قوانین کپی رایت پیش میاد ؟ اصلا از کجا میخوان متوجه بشن که این کدها در محیط کرک نوشته شده ؟
نه. اینکه اثری با چه قلمی نوشته شده تاثیری در حق مولف اون اثر نداره، کسی هم ازتون رسید خرید قلم رو نمیخواد. شما در هر حال مالک اون اثر هستید.
اما دقت کنید که در استفاده از سایر کمپوننت ها و سایر کد ها در پروژه تون کپی رایت شون رو رعایت کنید.
نقل قول: استفاده از Visual Studio 2019 IDE برای پروژه های خارجی
ویژوال استودیو یک نرم افزار جدا از دات نت هست مثل Office و ربطی به رایگان بودن دات نت نداره.
ویژوال استودیو چند نسخه داره که نسخه Community اون کاملا رایگان و من همیشه از این نسخه استفاده میکنم. میتونید از سایت مایکروسافت دانلود کنید. نیاز به کرک نداره.
جایگزین دیگه نرم افزار VS Code هست که پشتیبانی خیلی خوبی از سی شارپ و ASP داره و رایگانه. البته قابل مقایسه با امکانات خود ویژوال استودیو نیست.