سوال در تشخیص کلمات تکراری TextBox
سلام من میخوام که کلماتی که در یک تکست باکس تکراری هستند رو پس از زدن دکمه (button ) در یک لیست باکس نوشته شوند + در خط چندم هستند
کد ام به این صورت هست که البته فقط کلمات تکراری رو پاک میکنه من میخوام که پاک نکنه و به جاش در یک لیست باکس بهم نشون بده در چه خط هایی چه کلمه ای تکرار شده است
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
var names = textBox1.Lines.Distinct();
textBox1.Clear();
foreach (string name in names)
{
textBox1.AppendText(name + "\n");
}
}
نقل قول: سوال در تشخیص کلمات تکراری TextBox
خب یک روش این می تونه باشه که ازداخل لوپ دوباره یک لوپ دیگه تعریف کنید و اون کلمه رو مجدد سرچ کنید از اول تا اخر کلمات و هر بار که بهش میرسید یکی به متغیر کانترتون اضافه کنید و بعد از اتمام حلقه کلمه به همراه کانتر رو دارید که حاوی تعداد تکرار هست
نقل قول:
نوشته شده توسط
sara_aryanfar
خب یک روش این می تونه باشه که ازداخل لوپ دوباره یک لوپ دیگه تعریف کنید و اون کلمه رو مجدد سرچ کنید از اول تا اخر کلمات و هر بار که بهش میرسید یکی به متغیر کانترتون اضافه کنید و بعد از اتمام حلقه کلمه به همراه کانتر رو دارید که حاوی تعداد تکرار هست
من مبتدی هستم میشه لطفا کدش رو برام بنویسید
اولش دقت کنید سعی کنید درخواست کد نکنید چون در اینصورت برنامه نویسی رو اصلا یاد نمی گیرید.
حالا در مورد این پروژه ، ما میایم اولش تکست باکس یا ریچ تکست باکس رو بر اساس کاراکتر فاصله اسپلیت می کنیم که به تمام کلمات
دسترسی داشته باشیم و یدونه هم لیست جنریک می سازیم ، هر بار که این کلمات با حلقه داره پیمایش میشه بررسی می کنیم اگه تو لیست درج نشده
درج بشه ، اگر قبلا درج شده پس تکراریه و میره تو لیست باکس
https://s19.picofile.com/file/844022..._02_192046.png