نقل قول: تغییر ناخواسته یک رکورد
دوستان لطفا ی کمک و راهنمائی کنید کل برنامه ام معطل این مشکل شده :گریه:
اینجور بنظر میاد که در فرم، control source دو فیلد یکی هستن.
شاید فیلد رو کپی کردین ولی یادتون رفته این رو درست کنین.
سلام عرض ادب
control source ها رو چک کردم ، هر کدوم مربوط به خود و وجه اشتراکی ندارن و control source مربوط به خود رو دارن ، چرا که وقتی یک رکورد جدید رو اضافه میکنم هر کدوم ار این دو فیلد به صورت مجزا مقادیر دریافتی رو گرفته و در خود ذخیره میکنن و فقط زمانی که میخام یک فیلد خاص از همون رکورد رو ویرایش کنم مقادیر ویرایش شده در یک فیلد دیگر ( فقط یک فیلد خاص ) به صورت ناخواسته تغییر پیدا میکند .
واقعا خودم هم موندم
نقل قول:
نوشته شده توسط
iransim
سلام عرض ادب
control source ها رو چک کردم ، هر کدوم مربوط به خود و وجه اشتراکی ندارن و control source مربوط به خود رو دارن ، چرا که وقتی یک رکورد جدید رو اضافه میکنم هر کدوم ار این دو فیلد به صورت مجزا مقادیر دریافتی رو گرفته و در خود ذخیره میکنن و فقط زمانی که میخام یک فیلد خاص از همون رکورد رو ویرایش کنم مقادیر ویرایش شده در یک فیلد دیگر ( فقط یک فیلد خاص ) به صورت ناخواسته تغییر پیدا میکند .
واقعا خودم هم موندم
شاید هم بصورت کد نویسی مقدار فیلد دوم رو برابر مقدار فیلد اول قرار داده باشی
نقل قول:
نوشته شده توسط
eb_1345
شاید هم بصورت کد نویسی مقدار فیلد دوم رو برابر مقدار فیلد اول قرار داده باشی
این رو هم بررسی کردم ، نه متاسفانه مقادیر فیلد ها رو هم برابر قرار ندادم
بهتره نامگذاری فیلدهای مشابه رو تغییر بدی تا متوجه بشی.
فکر کنم نمونه فایلتون رو بزارید سریعتر به نتیجه برسید.
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
iransim
این رو هم بررسی کردم ، نه متاسفانه مقادیر فیلد ها رو هم برابر قرار ندادم
برا پیدا کردن علت این اتفاق ی کار دیگه انجام بده ! از فرم مربوطه ی کپی تهیه کن بعد بغیر از اون دو تا فیلد تمام اشیاء و کنترل های دیگه و همچنین کدهائی که در اجرای ویرایش فیلد مربوطه دخیل نیستن از اون فرم حذف کن !در این حالت شما یک فرم ساده داری با تعداد کدها و کنترل های کمتر. با این کار مطمئن میشی که عامل تغییر مقدار فیلد دوم ارتباطی به سایر کدها و کنترل های دیگه نداره
ضمناً احتمال داره فرمت به کوئری متصل باشه و ناخواسته در دیزاین کوئری ستون فیلد دوم رو برابر ستون فیلد اول قرار داده باشی مثل تصویر ضمیمه
با تشکر و سپاس از همه دوستان
مشکل حل شد ، اسم یکی از دو فیلد مورد نظر رو تغییر دادم و مشکل حل شد