وارد کردن چند سطر در دیتابیس
با سلام ،
در فرم یکسری اطلاعات دارم که وارد دیتا بیس میخواهم بکنم و با فشردن دکمه ثبت باید ت اطلاعات در چند ردیف بصورت تکراری وارد گردد و فقط فیلد تاریخ باید متفاوت باشد ( آنهم از طریق فرمول که میدهیم تفاوت داشته باشد).، از linq entity استفاده میکنم ، چطور چند ردیف تکراری بغیر از فیلد کلید را با یک دکمه وارد کنم .
نقل قول: وارد کردن چند سطر در دیتا بیس
نقل قول:
نوشته شده توسط
adam_11
با سلام ،
در فرم یکسری اطلاعات دارم که وارد دیتا بیس میخواهم بکنم و با فشردن دکمه ثبت باید ت اطلاعات در چند ردیف بصورت تکراری وارد گردد و فقط فیلد تاریخ باید متفاوت باشد ( آنهم از طریق فرمول که میدهیم تفاوت داشته باشد).، از linq entity استفاده میکنم ، چطور چند ردیف تکراری بغیر از فیلد کلید را با یک دکمه وارد کنم .
سلام.
هر وقت همچین سوالی دارید که کد نویسی رو می خواهید پاسخ مناسبی دریافت نمی کنید توی فروم ها همیشه باید کد نمونه خودتون رو ارسال کنید تا بررسی و تصحیح بشه.
نقل قول:
نوشته شده توسط
ROSTAM2
سلام.
هر وقت همچین سوالی دارید که کد نویسی رو می خواهید پاسخ مناسبی دریافت نمی کنید توی فروم ها همیشه باید کد نمونه خودتون رو ارسال کنید تا بررسی و تصحیح بشه.
dbentity dbm1=new dbentity
TCODIN tcodin = new TCODIN
TCODIN tcodin1 = new TCODIN
TCODIN tcodin 2= new TCODIN
tcodein.time=datetime.now
.tcodein1.time=datetime.now.addday(2)
.tcodein2.time=datetime.now.addday(3)
dbm1.TCODIN add (tcodin)
dbm1.TCODIN add (tcodin1)
dbm1.TCODIN add (tcodin2)
dbm1.savechang
ببخشید دیر کد را گداشتم چون رمز عبور سایت را روی گوشی نداشتم
نقل قول:
نوشته شده توسط
adam_11
ببخشید دیر کد را گداشتم چون رمز عبور سایت را روی گوشی نداشتم
مشکل حل شد و مربوط به بیسوادی من بود ، چون در دیتا بیس cod را کلید معرفی کرده بودم :قهقهه::قهقهه: