خرید یک نسخه Android Studio بصورت CD
خدا نکند آدم بخواهد یک برنامه طراحی اپلیکیشن ، نصب کند . هلاک می شود . :گریه:
من الان یک نسخه Android Studio را که به منظور کارکردن با زبان کاتلین می خواهم نصب کنم ، هزار تا چیز از هزار جای متفاوت باید نصب کنیم که هر کدامشان یا به خاطر فیلترینگ ، مشکل در دانلود دارند ، یا اگر ایرانی های عزیز ، لینک دانلودش را در سرورهای خودمون گذاشته باشند ، باز هم هزارمشکل در هنگام نصبش پیش می آید .
سوال من این است که :
یک نسخه Android Studio را که به منظور کارکردن با زبان کاتلین ، هست ، به همراه دیتابیس هماهنگ و سازگار با این نرم افزار ، آیا به صورت سی دی ، در بازار وجود دارد که تهیه کنیم ؟ اگر وجود دارد ، مشخصات دقیقش چیست ؟
نقل قول: خرید یک نسخه Android Studio بصورت CD
سلام
خیر چنین چیزی وجود ندارد. خود android studio به صورت یک پارچه باید از سایت اندروید دانلود شود( یک بار این کار رو انجام بدید و فایل رو نگه دارید) سپس sdk رو هم دانلود کنید و مواردی که میخوایید رو از داخل خود sdk نصب کنید و نگه دارید. تا این لحظه شما ابزار لازم رو نصب کردید و میتونید همین ابزار رو کپی کنید و هر جای دیگه خواستید استفاده کنید. زمان ساخت پروژه هم نیاز به یه سری پیش نیاز دارید که باید اینترنت داشته بشید و البتنه بعد دانلود قابلیت کش کردن و استفاده مجدد هست ولی به دلیل اپدیت شدن و رفع مشکل کتابخانه ها این کار توصیه نمی شود.