2 ضمیمه
به اشتراک گذاشتن دیتابیس sql
سلام .
مدیر شرکت برای اینکه یک نسخه از دیتابیس رو به من بده ازم خواسته تا ip دستگاه و یوزر و پسوورد رو بهش بدم. من زیاد سر در نمیارم و نمیتونم از خودش بپرسم.
دیتابیس من روی windows authentication تنظیم شده. چطور میتونم این اطلاعات رو بهش بدم؟
من اسکرین شات های مربوط به دیتابیس رو ضمیمه کردم. ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول: به اشتراک گذاشتن دیتابیس sql
نقل قول:
نوشته شده توسط
hex161
سلام .
مدیر شرکت برای اینکه یک نسخه از دیتابیس رو به من بده ازم خواسته تا ip دستگاه و یوزر و پسوورد رو بهش بدم. من زیاد سر در نمیارم و نمیتونم از خودش بپرسم.
دیتابیس من روی windows authentication تنظیم شده. چطور میتونم این اطلاعات رو بهش بدم؟
من اسکرین شات های مربوط به دیتابیس رو ضمیمه کردم. ممنون میشم کمکم کنید
................ حذف شود ............................
متوجه نمیشم. دیتابیس و کامپیوتر های ما در شرکت به یک سرور متصل هستند. دیتابیس هم داخل سرور هست. ایشون به من گفتند یک نسخه کلون برای من آماده کردند و آی پی و یوزر و پس کامپیوتر من رو میخوان تا دیتابیس رو متصل کنن.
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
hex161
متوجه نمیشم. دیتابیس و کامپیوتر های ما در شرکت به یک سرور متصل هستند. دیتابیس هم داخل سرور هست. ایشون به من گفتند یک نسخه کلون برای من آماده کردند و آی پی و یوزر و پس کامپیوتر من رو میخوان تا دیتابیس رو متصل کنن.
از اینجا می تونید آی پی کامپیوترتون رو مشاهده کنید....
Settings -> Network & Internet -> Properties
ضمیمه 155898
2 ضمیمه
برای ارتباط با دیتابیس Server کافی هست یک Login با یک Password به SQL Server اضافه بشه و به Client معرفی بشه
ضمیمه 155921
ضمیمه 155923
آماده سازی سیستم میزبان SQL Server برای اتصال