1 ضمیمه
فعال نبودن نوار های ( scroll bars) عمودی و افقی VSFlexGrid با اعمال پوسته Codejock.SkinFramework
سلام !
وقت همگی بخیر !
بنده در بعضی از فرم های برنامه ام از کنترل VSFlexGrid8 استفاده میکنم . چند روزی است متوجه این موضوع شده ام که وقتی از اکتیوایکس Codejock.SkinFramework برای اعمال پوسته فرم ها استفاده میشود scroll bars کنترل VSFlexGrid8 کار نمی کند .
تصویری از یکی از فرم های برنامه ام که از کنترل VSFlexGrid8 در آن استفاده شده ضمیمه کرده ام
از دوستان و اساتید عزیز تمنی دارم اگر چنانچه راه حلی برای حل این مشکل دارند راهنمائی فرمایند.
با تشکر
1 ضمیمه
نقل قول: فعال نبودن نوار های ( scroll bars) عمودی و افقی VSFlexGrid با اعمال پوسته Codejock.SkinFram
نقل قول:
نوشته شده توسط
eb_1345
سلام !
وقت همگی بخیر !
بنده در بعضی از فرم های برنامه ام از کنترل VSFlexGrid8 استفاده میکنم . چند روزی است متوجه این موضوع شده ام که وقتی از اکتیوایکس Codejock.SkinFramework برای اعمال پوسته فرم ها استفاده میشود scroll bars کنترل VSFlexGrid8 کار نمی کند .
تصویری از یکی از فرم های برنامه ام که از کنترل VSFlexGrid8 در آن استفاده شده ضمیمه کرده ام
از دوستان و اساتید عزیز تمنی دارم اگر چنانچه راه حلی برای حل این مشکل دارند راهنمائی فرمایند.
با تشکر
خوشبختانه راه حلی برای رفع مشکل پیدا کردم
یک کپی از کنترل VSFlexGrid8 رو در حالت خالی و در اندازه کوچک بصورت مخفی بر روی فرم اصلی قرار دادم
همین
البته ناگفته نمونه این برنامه در محیط اکسس طراحی شده
نقل قول: فعال نبودن نوار های ( scroll bars) عمودی و افقی VSFlexGrid با اعمال پوسته Codejock.SkinFram
سلام ...
منم همین مشکل رو در ویندوز 10 و 11 داشتم که نتونستم حلش کنم این مشکل رو ...
مشکل وقتی پیدا می شد که از پوسه استفاده می کردم .
الان دقیقا میشه بگید شما چه کاری انجام داد برای حل این مشکل ؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
isaac23
سلام ...
منم همین مشکل رو در ویندوز 10 و 11 داشتم که نتونستم حلش کنم این مشکل رو ...
مشکل وقتی پیدا می شد که از پوسه استفاده می کردم .
الان دقیقا میشه بگید شما چه کاری انجام داد برای حل این مشکل ؟؟؟
سلام
به توضیحات پست 9 این تاپیک عنایت داشته باش!