معرفی سایت یا mirror داخلی برای دانلود اکستنشن ها ی vscode
دوستان و همکاران عزیز برای دانلود اکستنشن ها ی vscode سایت یا mirror داخلی میشناسید ؟ میخام یکسری افزونه از جمله @category:debuggers Java رو دانلود کنم اما نتیجه ای نگرفتم .
اگر کسی نمیشناسه لطفا تا جای ممکن اکستنشن های موجود روی سیستم خودتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا هر کسی چیزی نیاز داشت بر داره ممنونم .
سایت اکستنشن های vscode اینه که فعلا توی شرایط فعلی دسترسی نیست بهش marketplace.visualstudio.com
نقل قول: معرفی سایت یا mirror داخلی برای دانلود اکستنشن ها ی vscode
دوستانی که از اوبونتو استفاده میکنند میتونن پوشه extentions خودشون رو که توی مسیر
کد HTML:
/home/{your username}/.vscode/extensions
کپی کنید . و همچنین توی ویندوز توی پوشه user یا temp هست . لطفا کپی کنید و اینجا قرار بدید . دیباگر java و یا هر اکستنشنی مربوط جاوا دارید میخام پیشاپیش ممنونم که همکاری کنید
سلام بله یکی هست تو این لیست مخصوص برنامه نویسان معرفی شده ببینید به دردتون میخوره و مابقی مخازن و لینک های مناسب برنامه نویسان هست :
https://avasam.ir/post/iranian-websites
سلام
مرسی از معرفی لینک
مشکل بزرگتر برای من جدای از mirror اینه که روی سیستم های جدید vscode و نرم افزار هایی که توی repo های رسمی نیست را چه کنیم؟:متفکر:
نقل قول:
نوشته شده توسط
Unique
سلام
مرسی از معرفی لینک
مشکل بزرگتر برای من جدای از mirror اینه که روی سیستم های جدید vscode و نرم افزار هایی که توی repo های رسمی نیست را چه کنیم؟:متفکر:
متوجه سوالتون نشدم ولی شما اگردر سیستم قدیمی vscode نصب شده داشته باشید میتونید تمامی اکستنشن های نصب شده را بک آپ بگیرید و ببرید روی هر سیستم جدید دیگری کار میکنه مثلا اکستنشنش پایتون رو در ویندوز در پی سی خودتان دارید میتونید همون رو بک آپ بگیرید کپی کنید در لپتاپ خودتان که لینوکسی هست و کار میکنه .
ته منظورم اینه مثلا vscode یا android studio را از بیخ و بن نداشته باشی!
نقل قول:
نوشته شده توسط
Unique
ته منظورم اینه مثلا vscode یا android studio را از بیخ و بن نداشته باشی!
خب برو از سایت های دانلود ایرانی دانلود کن مثلا تو سافت ۹۸ نسخه ی مک و ویندوزی هست و اگه لینوکس هستی میرور ایرانی مثل ابرآروان یا رانفلر تنظیم بکن بعدش با دستور نصب کن کاری نداره.
میرور های ایرانی مربوط به مخازن رسمی هست و این مخازن vscode ندارن!!! سایتهای دانلود ایرانی هم پکیج های لینپکس را غیر مستقیم از سایت اصلی گذاشتن مثل soft98.
vscodium یا osscode هم ندارن؟ (دو تا فورک از vscode)
نقل قول:
نوشته شده توسط
Aminavy
vscodium یا osscode هم ندارن؟ (دو تا فورک از vscode)
نسخه ی code oss را میتوانید از میرورهای لینوکس خودتان بگیرید
مثلا اگر آرچ هستید sudo pacman -S code میتونه code - oss را نصب بکنه
میرور هم که میتونید به میرورهای ایرانی مثل رانفلیر و ابرآروان وصل کنید.
نقل قول:
نوشته شده توسط
Unique
میرور های ایرانی مربوط به مخازن رسمی هست و این مخازن vscode ندارن!!! سایتهای دانلود ایرانی هم پکیج های لینپکس را غیر مستقیم از سایت اصلی گذاشتن مثل soft98.
مخازن رسمی بخاطر وابستگی به مایکروسافت و اوپن سورس نبودن از قراردادن vscode نسخه ی مایکروسافت امتناع کردن که حرکت خوبی هست ولی یک فورک اوپن سورس ازش معمولا مثل code-oss و vscodium موجوده و میتونید از مخازن اصلی نصب کنید. من code-oss استفاده میکنم خیلی هم بهتره و سبک تره . ولی خب در هر صورت فایل deb نسخه ی مایکروسافتی ویژوال استودیو کد رو میتونی از لینک پایین بگیری . نسخه deb تو دبین بیس ها مثل ابونتو و ... نصب میشه ولی اگه دبین نیستید هم میتونید فایل deb را اکسترکت کنید و کپی کنید در مسیر /usr/share تا کار بکنه