1 ضمیمه
سورس کامل یک وبلاگ (vb.net)
با سلام
چند ماه پیش که تازه asp.net یاد گرفته بودم این پروژه رو واسه پایان ترم یکی از بچه ها نوشتم . اگه تو ساختار جدول ها و حتی نوع انتخاب فیلد ها دقت کنید می بینید که بسیار ابتدایی نوشته شده . اما در عین سادگی حاوی نکات جالبیه که واسه بعضی هاشون وقت زیادی گذاشتم . مخصوصا واسه کسایی که تازه میخان Asp.net رو شروع کنن خیلی مفیده . امیدوارم که استفاده کنید و یک دعایی هم به جون ما بکنید .
اما چند نکته :
برای نصب بانک برنامه تو پوشه setup database فایل setup.bat رو اجرا کنید . من این فایل رو از آقای بهروز راد که تو یکی از سورس هاش گذاشته بود برداشتم و با کمی تغییرات گذاشتم . اما من زیاد با دستورات آشنا نبودم . البته رو کامپیوتر خودم جواب داد . اما اگه شما به مشکلی برخوردید یه پوشه data هست که فایل های دیتابیس توشه . sql server برید یک دیتابیس با نام weblog بسازید . بعد sql رو stop کنید و این فایل ها رو تو پوشه data در محل نصب sql server خودتون paste کنید . یا حق
نقل قول: سورس کامل یک وبلاگ (vb.net)
تشکر می کنم از شما و امثال شما که برای ارتقا سطح علمی بچه ها این کار پسندیده را انجام می دهید. من که دعاتون کردم.
می خوام یک سایت معرفی کنم که به راحتی کدهای ویبی را به سی شارپ و بر عکس تبدیل می کنه برای اونایی که مثل من وی بی بلد نستن این راه خوبی که از پروژه بهتر استفاده کنند کافی است کدای وی بی را کپی کنید و در این سایت پیست کنید و روی کانورت بزنید تا کد سی شارپشو بتون بده.
http://labs.developerfusion.co.uk/co...to-csharp.aspx
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
ali_yousefian19
swi اگه تو صفحه اضافه کردن مطالب از editor استفاده میکردی کولاک میشد.
)
با سلام و قبولی طاعات
دوستان من یکم روی این وبلاگ کارکردم وبه بعضی از صفحات آن Editor اضافه کردم
همچنین در تغیر رمز عبور یه مشکل داشت که رفع شد
با تشکر
با سلام و قبولي طاعات
دوستان اين وبلاگ در جستجو گوگله مشكي داره يا گوگل مي تونه به مطالب داخل ِDatabase
Index بشه
با تشكر
RSS رو هم اضافه کنید ، خوب مبشه. اما سعی کنید که برای هر category یه RSS جداد هم بده.
نقل قول:
نوشته شده توسط
ahmadsam
من شنیدم نرم افزاری جهت تبدیل این دو زبان به هم است کسی اسمشو نمیدونه
VB Net to C Sharp Converter
اين هم لينك دانلود:
http://dl.kamyabonline.com/download/...0Converter.exe
میشه بگید user name و password برای ورو چیه ؟:متفکر:
سلام من این زبانی که شما می نویسین رو حالیم نمیشه حالا من با این وبلاگی که شما نوشتید باید چی کار کنم؟
سلام دوستان
ببخشید من تازه کارم و حدود یک ماهه که Asp رو شروع کردم اونهم به صورت تئوری
دوستان من وقتی پروژه ای ایجاد می کنم یه فایل دسترسی هم خود ویژوال استادیو برای اجرا و نمایش سورس در خودش ایجاد می کنه ولی من هرچی گشتم چیزی توی این فایل ندیدم و میخواستم بدونم چطور این سایت رو روی localhost ببینم و چطور هم در VS بازش کنم؟!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. :چشمک::اشتباه::تشویق:
با سلام
دوستان من تازه شروع کردم و یه سوال مبتدی دارم وقتی میخایم یه پروژه دانلود شده رو اجرا کنیم ایا باید open web siteرو بزنیم یا open projectواین که اگر نکته دیگه ای هم داره لطف کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
koodzar
با سلام
دوستان من تازه شروع کردم و یه سوال مبتدی دارم وقتی میخایم یه پروژه دانلود شده رو اجرا کنیم ایا باید open web siteرو بزنیم یا open projectواین که اگر نکته دیگه ای هم داره لطف کنید
سلام
منو یاده اولایی که ASp رو شروع کردم انداختی
شما رویه Open WebSite کلیک کن
بعد پوشه اصلی که فایلهای پروژه هست آدرس بده
بعد که بخوای Save کنی یا Build کنی یا پروژه رو ببندی ازت سوال می کنه که می خوای یک فایل Solution با پسوند Sln واست ایجاد کنه که بعد از اون نخوای Open Web Site کنی
تویه Recent Project هات میاد و می تونی از پوشه پروژه تویه My Document ->Project بازش کنی
---------------------------
التماس دعا:قلب::لبخندساده:
یه نفر اینو به csharp تبدیل کنه دیگه محشر میشه
برای تبدیل میتونید از نرم افزارهایی که معرفی شد ( تحت ویندوز ) استفاده کنید که میتونن یک پروژه رو بطور کامل تبدیل کنند !!!
لینک دانلود
موفق باشید ...
سلام
چطور میشه بانک اطلاعاتی این پروژه که با sql2005 می باشد رو با SQL2008 تبدیل کرد؟؟
user & pass in chiye ? :متفکر: