نقل قول: چند سوال برای شروع
نقل قول:
نوشته شده توسط
aligh662000
این مشکل نشون میده که هنوز درست فایلهای شما روی IIS نصب نشده!
دقت کنید که حتمآ دکمه Play رو زدید یا نه!
دوست عزیز ربطی به ویندوز نداره!
در این موضوع IIS هست که مهمه!
!
آقا ممنون
دمتون گرم
مشکل از IIS بود که بعد از نصب متوجه شدم باید PLAy را بزنم .
از راهنماییتون یکدنیا ممنون :تشویق:
دوستان از راهنماییتون ممنون
یک مسئله جدید پیش اومده که مطمئنم می تونید از پسش بر بیاید.
من میخوام این برنامه را برای هزاران کاربر رایانه بفرستم و کاربران بدون اینکه به این تنظیمات دست بزنند ، بتوانند از ASP استفاده کنند.
برنامه ای برای این کار سراغ دارید ؟
منظورت رو میشه یکم واضح تر بگی من کمکت میکنم
یعنی شما میخواین این برنامه روی سیستم خودتون نصب باشه و کاربران از سیستم شما سرویس بگیرند و یا اینکه برای هر کاربر این برنامه را جدا جدا ارسال کنی و آنها بر روی سیستم خودشون این رو مستقل اجرا کنند ؟
واضح تر لطفا !!!
نقل قول:
نوشته شده توسط
moosa2007
یعنی شما میخواین این برنامه روی سیستم خودتون نصب باشه و کاربران از سیستم شما سرویس بگیرند و یا اینکه برای هر کاربر این برنامه را جدا جدا ارسال کنی و آنها بر روی سیستم خودشون این رو مستقل اجرا کنند ؟
واضح تر لطفا !!!
متشکر از راهنماییتون
من می خوام یک سایتی که با ASp آماده کرده ام و در داخل آنها صدها کتاب قرار دادم ، بصورت آفلاین در داخل سی دی قرار بدم و تحویل مشتریان بدم . تا اینجاش مشکلی نیست .
برنامه (سایت) را بصورت آفلاین روی سیستم با تنظیمات IIS اجرا کردم و استفاده کردم .
تا اینجاش هم مشکلی نیست .
ولی مسئله اینجاست که نمیخوام هزاران مشتری برنامه (سایت) ، وارد جزئیات تنظیمات IIS بشند و یا اون رو نصب کنند.
یک برنامه میخوام که بتونه به راحتی IIS رو نصب کنه ، سپس تنظیماتش رو انجام بده ، و البته آدرس فایل ایندکس رو بصورت پیش فرض داشته باشه و برنامه ( سایت) در اون قسمت قرار بگیره و کاربر فقط با کپی برنامه و یا نصب اون و زدن اینترنت اکسپلورر بتونه به راحتی سایت رو روی سیستمش بصورت آفلاین داشته باشه .
فکر می کنم از این واضحتر نمیشه .
به برنامه نویسای تحت ویندوز مراجعه کن چون ما تحت وب هستیم
ولی باید براش بین 10 تا 50 تومن پول بدی
بای
نقل قول:
من می خوام یک سایتی که با ASp آماده کرده ام و در داخل آنها صدها کتاب قرار دادم ، بصورت آفلاین در داخل سی دی قرار بدم و تحویل مشتریان بدم . تا اینجاش مشکلی نیست .
مجدد سلام یه سئوال چه لزومی داره یک سایتی که میخواد فقط یک سری کتاب های الکترونیکی در اختیار کاربران بگذاره و ضمنا سایت به صورت آفلاین هم بر روی سیستم کاربر اجرا بشه به زبان سمت سرور باشه ؟
آخه خیلی راحت یک سایت استاتیک هم همین کارها را انجام میدهد
آیا دلیل خاصی مبنی بر این کار داری دوست عزیز ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط
moosa2007
مجدد سلام یه سئوال چه لزومی داره یک سایتی که میخواد فقط یک سری کتاب های الکترونیکی در اختیار کاربران بگذاره و ضمنا سایت به صورت آفلاین هم بر روی سیستم کاربر اجرا بشه به زبان سمت سرور باشه ؟
آخه خیلی راحت یک سایت استاتیک هم همین کارها را انجام میدهد
آیا دلیل خاصی مبنی بر این کار داری دوست عزیز ؟
بله
چون این سایت الان ایجاد شده و برای راحتی کار کاربران که تعدادشان مشخص است ، میخواهیم بدون مراجعه به محیط اینترنت ، بصورت آفلاین از این سایت ASP استفاده کنند.
نقل قول:
نوشته شده توسط
milade
به برنامه نویسای تحت ویندوز مراجعه کن چون ما تحت وب هستیم
ولی باید براش بین 10 تا 50 تومن پول بدی
بای
هزینه اش مهم نیست . کسی رو میشناسید که بتونه این کار رو بکنه . بعید می دونم توی (برنامه نویس ) چیزی گیرم بیاد .
متشکر
در واقع شما به نرم افزار تحت وب احتياج نداريد و همانطور كه دوستمون گفت بهترين كار تدوين يك نرم افزار تحت Win مي باشد.(مثلا خود Visual #C) كه بسيار بسيار از نرم افزار هاي تحت وب قويترند و به راحتي با نصب آن بر روي هر سيستمي كه داراي .NET Framework است قابل اجراست.
ولي در مورد قيمتي كه دوستمون دادند بايد بگم كه اين نرم افزار كمي بيشتر از اينها هزينه مي برد. چرا كه بايد توانايي اضافه كردن كتاب جديد توسط كاربر، ثبت مشخصات آنها، جستجو در بين آنها و نمايش انها توسط كامپوننتهايي فارق از ويندوز و غيره را داشته باشد.(كه من به چنين نرم افزاري قيمت 70 هزار تومان را مي دهم ).
و اگر استاتيك باشد و شما همه كتاب ها را قبلا اضافه كرده باشيد و كاربر فقط بتواند آنها را مشاهده كند چيزي حدود 40 هزار تومان قيمت خواهد داشت.
البته قيمتها كاملا نسبي است و ممكن است كه يك برنامه نويس خوب اين كار را با 200 هزار تومان انجام دهد.
نقل قول:
نوشته شده توسط
pars.engineer
ولي در مورد قيمتي كه دوستمون دادند بايد بگم كه اين نرم افزار كمي بيشتر از اينها هزينه مي برد. چرا كه بايد توانايي اضافه كردن كتاب جديد توسط كاربر، ثبت مشخصات آنها، جستجو در بين آنها و نمايش انها توسط كامپوننتهايي فارق از ويندوز و غيره را داشته باشد.(كه من به چنين نرم افزاري قيمت 70 هزار تومان را مي دهم ).
و اگر استاتيك باشد و شما همه كتاب ها را قبلا اضافه كرده باشيد و كاربر فقط بتواند آنها را مشاهده كند چيزي حدود 40 هزار تومان قيمت خواهد داشت.
.
اولا هزینه اش مهم نیست . کسی رو میشناسید که بتونه این کار رو بکنه
دوما من فقط میخوام که این برنامه ، تنظیمات IIS رو انجام بده و IIS رو در ویندوز نصب کنه . فقط همین نه چیز دیگه
اگه برات خیلی مهمه یا علی دست رو پایین بیار(برای تایپ)(هه هه) برو به انجمن vb.net بعد اونجا بگو همچین کاری می خوام بکنم یا رایگان می دنت یا پولی
موفق باشی و ایام به کام