فرستادن دیتا به کابل USB to LPt
سلام
من در حال نوشتن یک برنامه جهت هدایت ربوت مین یاب هستم و قرار است برنامه بر روی لپ تاپ سوار شود از آنجایی که لپ تاپ ها معمولا دارای پورت LPT نیستند، ما یک مبدل USB to LPT خریدیم ولی ویندوز ایکس پی یا 2003 آن را به عنوان LPT2 نمی شناسد بلکه به عنوان یک دستگاه متصل به USB به نام USB Printing Support می شناسد ولی من نمی توانم با این کابل ارتباط بر قرار کنم.http://www.barnamenevis.org/im...cons/icon5.gifلطفا به من در این خصوص کمک کنید .
نقل قول: فرستادن دیتا به کابل USB to LPt
mibakhshid font farsi nadaram.salam be agaye sirhamed age momkene baram bishtar toizih bedid darbare usb to parallel.Email:rasol760@yahoo.com
سلام
برنامه ای وجود دارد به نام DosPrn که میتوانید از سایتش دانلود کنید و با آن امکان چاپ اطلاعات برنامه هایی که به پرت lpt میفرستند را برای چاپگرهای usp فراهم میکند فارسی هم دارد
سلام
من یک بارکد پرینتر argox 1000+ دارم .که دو پرت lpt و com رو ساپرت میکند .ولی هنگامی که به کیسی که به عنوان سرور تعریف شده متصل می شود . هیچ گونه پرینتی چاپ نمیکند ولی نشان میدهد که اطلاعات مورد نظر چاپ شده است و پرینتر هم چراغی مبنی بر اینکه اطلاعات مورد نظر را چاپ کرده نشان میدهد از تبدیلcom به usbو lpt به usb هم استفاده کردم هیچ نتیجه ای حاصل نشد. لطفا راهنمایی کنید
سلام می خواستم درباره ارسال و دریافت اطلاعات از طریق USB سیستم با بلوتوث به موبایل و هر بلوتوث دیگر ، مرا راهنمایی کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
CodeGear_Lover
سلام
من در حال نوشتن یک برنامه جهت هدایت ربوت مین یاب هستم و قرار است برنامه بر روی لپ تاپ سوار شود از آنجایی که لپ تاپ ها معمولا دارای پورت LPT نیستند، ما یک مبدل USB to LPT خریدیم ولی ویندوز ایکس پی یا 2003 آن را به عنوان LPT2 نمی شناسد بلکه به عنوان یک دستگاه متصل به USB به نام USB Printing Support می شناسد ولی من نمی توانم با این کابل ارتباط بر قرار کنم.
http://www.barnamenevis.org/im...cons/icon5.gifلطفا به من در این خصوص کمک کنید .
دوست عزیز اگر به جای شما بودم روی پرت com یا usp یا بلوتوث کار می کردم
ولی بهتره انم بدونید
برای کاربری شما تو این برنامه معمولا تو میدون مین یا مناطق خطر ناک از لپتاپای لوکس استفاده نمی کنن
معمولا از لپ تاپ های نظامی شرکت motorola استفاده میشه که هم جور پرت داره
نقل قول:
نوشته شده توسط
sahar_prog
سلام می خواستم درباره ارسال و دریافت اطلاعات از طریق USB سیستم با بلوتوث به موبایل و هر بلوتوث دیگر ، مرا راهنمایی کنید
کامپوننتش رو معرفی کردم تو همین انجمن
نقل قول:
نوشته شده توسط
sahar_prog
قبلا ابزارش رو تو همین انجمن معرفی کردم
نقل قول:
نوشته شده توسط
benyaminrahimi
دوست عزیز اگر به جای شما بودم روی پرت com یا usp یا بلوتوث کار می کردم
ولی بهتره انم بدونید
برای کاربری شما تو این برنامه معمولا تو میدون مین یا مناطق خطر ناک از لپتاپای لوکس استفاده نمی کنن
معمولا از لپ تاپ های نظامی شرکت motorola استفاده میشه که هم جور پرت داره
درود بر شما
آخه مشکل اینه که ما لپ تاپ نظامی نداریم، منهم این مشکل رو دارم
به همراه این کابل یه cd بود که درایورش هم توش بود، الان ویندوز کابل رو میشناسه ولی نرم افزاری که می خوام ازش استفاده کنم، پورت LPT رو که چک می کنه و نمی تونه پروگرامر رو پیدا کنه خطا می ده، راهی داره که بشه یه پورت LPT مجازی ساخت
راستی اینم آدرس وبلاگی که سازنده ی کابله:
http://mrkelectronic.blogfa.com/
آیا این کابلی که استفاده میشه یک پورت lpt ایجاد می کنه؟آیا میشه با برنامه های ویژوال برای این کابلها برنامه نوشت؟ممنون.
اگه میشه از این کابلها استفاده کرد من توی آدرس پورت جای 387 چی باید بنویسم؟لطفا راهنمایی کنید.
کسی تا حالا با این کابلها برنامه ننوشته؟لطفا کمک کنید.
سلام
من مي خوام از طريق بلوتوث شت عدد ledرا روشن كنم البته با برنامه vba چه ماژولي را معرفي مي كنيد