تنظیم اینتراوب دلفی در IIS
من با اینتراوب یه سایت طراحی کردم که با سرویس ISAPI کار میکنه برای کار مورد نیاز در اداره خودمون .
نیاز دارم که اون رو روی Hosting ادارمون قرار بدم اول میخوام در این مورد منو راهنمایی کنید.
برنامه من دارای 2 فولدر یکی به نام FILES در مسیر EXE یا DLL که در اون فایلهای عکس و فلش مورد نیاز برنامه رو ریختم و دیگری فولدر DB که دیتا بیس برنامس . با EXE برنامه هیچ مشکلی ندارم همه چیز مرتبه اما مشکل من اینجاست که وقتی در IIS برای استفاده از فایل DLL ساخته شده برنامه توسط سرویس ISAPI یک Virtual Directory ایجاد میکنم و مسیر برنامه رو تنظیم میکنم فایلهای عکس و هر چیزی که در برنامه به مسیر فولدر FILES یا DB نسبت داده شده شناخته نمیشود. مثلا من در بالای فرم اصلی یک فایل فلش دارم اما وقتی Brows میکنم اون فلش نمایش داده نمیشه.
عزیزان لطف کنن بگن مشکل من کجاست و چه تغییراتی در IIS یا مسیر فایلها باید بدهم.
نقل قول: تنظیم اینتراوب دلفی در IIS
با سلام
من یک فایل dll دارم که با اینترا وب نوشته شده نمی دونم ورژنش چنده دلفی 2007 حالا می خواستم با iis اجرا کنمش ولی خطا می ده . من خودم اینو ننوشتم ولی اونی که نوشته می گه درسته؟
چه تنظیماتی باید رو iis انجام بدم ؟
نقل قول: تنظیم اینتراوب دلفی در IIS
سلام
نسخه پیشفرض Intraweb معمولاً مجوز اجرای ISAPI DLL رو نداره و شما نمیتوانید این کار را انجام دهید. به احتمال زیاد موقع نمایش خطا از license شما ایراد می گیره. ولی توجه داشته باشید که در 2010 اینگونه نیست!شما می توانید برای حل این مشکل یا لایسنس اون رو خریداری کنید که خیلی گران است و یا از نسخه های بوق(!) شده این فریم ورک استفاده کنید:چشمک:
موفق باشید...