کمک به اونایی که تازه میخواند وارد جاوا بشوند
سلام
من یه بر نامه نویس وasp.net,vb.net و delphi هستم میخواستم وارد جاوا بشوم اومدم تو این سایت دنبال منبع و ... که دیدم خیلی از j2ee صحبت شده اونو خریدم ولی ازش هیچی نمی فهمم و از ide netbean 5.5 صحبت شده بود که اونم دانلود کردم خوب بود ولی توش هیچ کامپوننتی جهت بانک اطلاعاتی ندیدم
در اینجا از تمام اساتیدم میخوام به تازه واردا کمک کنند و به این سوالات پاسخ بدند
1- برای شروع یه کتاب عالی فارسی جهت مطالعه netbean,java معرفی کنند
2- یه ide خوب معرفی کنند و تمام چیزایی که باید دانلود و یا تهیه کرد را مرتب بگید
3-بیشتر نیاز برنامه نویسی ایران بانک اطلاعاتی هستش برای کار در این قسمت کتابی یا منبع دیگه ای معرفی کنند
4-برای یه ide مثل netbean چه چیزای دیگه ای باید دانلود کرد تا بشه توش برنامه نویسی مبایل کرد و یا برنامه نویسی صفحات وب کرد و بانک اطلاعاتی به راحتی نوشت و ....
خلاصه اینکه برای من تازه کار بگید تو این مسیر (از بی اطلاعی به سمت بانک اطلاعاتی های توپی که تو دلفی مینوشتم و برنامه نویسی مبایل و صفحات وب) به ترتیب و یکی یکی چی را بخرم چی را دانلود کنم و چی کار کنم
از همتونم ممنونم
نقل قول: کمک به اونایی که تازه میخواند وارد جاوا بشوند
با عرض سلام
من یک تازه کار ... هستم من توی برنامه Net Bean هر چی از برنامه هایی که بقیه نوشته اند را کپی می کنم جواب نمیده یا شاید از ده تا یکیشون جواب بده بعد وقتی هم میخوام فایل jar درست کنم ارور میده .
موضوع بعدی اینکه توی بعضی از تاپیکها نوشته برنامه خودتون رو توی Note pad بنویسید وبعد با پسوند Java سیو کنید و بعد روی فایل Javac کلیک کنید من این کار رو کردم ولی فقط فایل Class ایجاد میکنه (یعنی فایلی با پسوند jar درست نمیکنه یا من نمیتونم از توی cmd اجرا کنم)
لطفآ کمک کنید!!!
در ضمن برنامه من اجرایی در سیستم عامل هست.
این هم ایمیل من هست golestani_info@yahoo.com
نقل قول:
نوشته شده توسط
golestani_info
با عرض سلام
من یک تازه کار ... هستم من توی برنامه Net Bean هر چی از برنامه هایی که بقیه نوشته اند را کپی می کنم جواب نمیده یا شاید از ده تا یکیشون جواب بده بعد وقتی هم میخوام فایل jar درست کنم ارور میده .
موضوع بعدی اینکه توی بعضی از تاپیکها نوشته برنامه خودتون رو توی Note pad بنویسید وبعد با پسوند Java سیو کنید و بعد روی فایل Javac کلیک کنید من این کار رو کردم ولی فقط فایل Class ایجاد میکنه (یعنی فایلی با پسوند jar درست نمیکنه یا من نمیتونم از توی cmd اجرا کنم)
لطفآ کمک کنید!!!
این هم ایمیل من هست
golestani_info@yahoo.com
دوست عزیز منم تازه کارم اما یه چیزایی میدونم میگم شاید بکارت بیاد
اوالا باید j2mewirelessToolkit رو داشته باشی (بعلاوه jdk) بعد از نصبش برو و ktoolbar رو اجرا کن و باهاش به پروژه بساز تو قسمت class اسم کلاست (برنامت)رو بی پسوند بنویس
بعد بیلدش کن حالا برو به مسیر نصب j2me و پروژه ت رو پیدا کن و توی پوشه src فایل جاوات (.java.) رو قرار بده دوباره توی ktoolbar پروژت رو بیلد و سپس ران کن تا نتیجه رو رو امولاتور ببینی
اگه خواستی jar بسازی توی قسمت package یه پکیج درست کن:چشمک:
نقل قول:
نوشته شده توسط
drwatson
اوالا باید j2mewirelessToolkit رو داشته باشی (بعلاوه jdk) بعد از نصبش برو و ktoolbar رو اجرا کن و باهاش به پروژه بساز تو قسمت class اسم کلاست (برنامت)رو بی پسوند بنویس
بعد بیلدش کن حالا برو به مسیر نصب j2me و پروژه ت رو پیدا کن و توی پوشه src فایل جاوات (.java.) رو قرار بده دوباره توی ktoolbar پروژت رو بیلد و سپس ران کن تا نتیجه رو رو امولاتور ببینی
سلام
این برنامه j2mewirelessToolkit از کجا میتونم دانلود کنم ؟ توی سایت search کردم نبود!:متفکر:
در ضمن من با برنامه NetBeans IDE 6.1 کار میکنم.
توی بعضی از تاپیکها گفتن برنامه خودتون رو توی note pad نوشته و بعد با پسوند .java سیو کنید بعد از توی cmd دستور javac name.java (منظور از name اسم همون برنامه ای که توی note pad نوشتید) را بزنید , من این کار را کردم ولی فقط فایل class ایجاد میکنه!و خبری از فایل jar نیست.:عصبانی:
اگر یکی از دوستان لطف کنه شماره ای به من بده خیلی ممنون میشم(بده به این ایمیل golestani_info@yahoo.com )چون بهتر میتونم ازش کمک بگیرم.
نقل قول:
نوشته شده توسط
golestani_info
سلام
این برنامه j2mewirelessToolkit از کجا میتونم دانلود کنم ؟ توی سایت search کردم نبود!:متفکر:
در ضمن من با برنامه NetBeans IDE 6.1 کار میکنم.
توی بعضی از تاپیکها گفتن برنامه خودتون رو توی note pad نوشته و بعد با پسوند .java سیو کنید بعد از توی cmd دستور javac name.java (منظور از name اسم همون برنامه ای که توی note pad نوشتید) را بزنید , من این کار را کردم ولی فقط فایل class ایجاد میکنه!و خبری از فایل jar نیست.:عصبانی:
اگر یکی از دوستان لطف کنه شماره ای به من بده خیلی ممنون میشم(بده به این ایمیل
golestani_info@yahoo.com )چون بهتر میتونم ازش کمک بگیرم.
دوست من استفاده از javac فقط یه کلاس ایجاد میکنه همونطور که گفتم
باید از j2me استفاده کنی و یه پروژه درست کنی در ضمن من نت بینز رو ندارم
بنابراین توی نت پد مینویسم(مجبورم) و روشی رو که خودم مینویسم و جواب داده رو گفتم
خودم یادم نمیاد j2me رو از کجا گرفتم ولی توی سایت هست
اینجا
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=64271
نقل قول:
نوشته شده توسط
drwatson
دوست من استفاده از javac فقط یه کلاس ایجاد میکنه همونطور که گفتم
باید از j2me استفاده کنی و یه پروژه درست کنی در ضمن من نت بینز رو ندارم
بنابراین توی نت پد مینویسم(مجبورم) و روشی رو که خودم مینویسم و جواب داده رو گفتم
خودم یادم نمیاد j2me رو از کجا گرفتم ولی توی سایت هست
اینجا
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=64271
سلا م
من همون برنامه ای که گفتی را گرفتم ولی نمیدونم کجاش برنامه خودم را بنویسم:خجالت:
یعنی طرز کار را باهاش بلد نیستم , در ضمن من فکر میکنم این برنامه برای برنامه نویسی موبایل باشه , برنامه های من تحت سیستم عامل هستند.
نقل قول:
نوشته شده توسط
drwatson
اینجا توضیح دادم
نقل قول:
نوشته شده توسط
drwatson
اینجا توضیح دادم
سلام
آیا با این برنامه میشه برنامه تحت اجرای سیستم عامل بنویسی؟
من که هر کار کردم برنامم اجرا نشد
اقا اگه میشه یک شماره از خودت به این ایمیل بفرست تا باتونم مشکلمو راحتر بهتون بگم!!!!
این ایمیل منه
goletsani_info@yahoo.com
با تشکر
میتونی از JCoder استفاده کنی !
JCoder.com
// موفق و پیروز باشید .. .
سلام
من دنبال برنامه JBuilder میگردم , توی سایت search کردم ولی پیدا نکردم.
اگر کسی لینکش را داره به ما هم بده .
نقل قول:
نوشته شده توسط
golestani_info
سلام
آیا با این برنامه میشه برنامه تحت اجرای سیستم عامل بنویسی؟
من که هر کار کردم برنامم اجرا نشد
اقا اگه میشه یک شماره از خودت به این ایمیل بفرست تا باتونم مشکلمو راحتر بهتون بگم!!!!
این ایمیل منه
goletsani_info@yahoo.com
با تشکر
سلام
دوست من اینجا هرچی بلد بودم نوشتم میتونی مراجعه کنی
https://barnamenevis.org/showth...633#post594633
سلام بچه ها، من تازه عضو اين سايت شدم، و قبل از اين هم با زبان C تو دانشگاه تا حدي آشنا شدم، و الان دارم با كتاب دايتل جاوا ياد ميگيرم... ولي هيچ چيز راجب پايگاه داده، بانك اطلاعاتي،component و ... نميدونم... ميخواستم بگم منبعي سراغ دارين كه بتونم اين چيزا را توش ياد بگيرم و ارتباطشا با برنامه نويسي بفهمم،(اينكه كجا استفاده ميشن و كارشون چيه)يا اگه ميتونين، همينجا يه توضيحي بدين، چون خيلي گيج شدم... اگه كمكم كنين خيلي متشكر ميشم...
نقل قول:
با عرض سلام
لطفآ کمک کنید!!!
سلام
منم یه تازه تازه تازه کار هستم.دوست عزیز با این توضیحاتی که دادی که در برخی تاپیکها گفتن در داخل noetpad برنامه رو تایپ کنید و با پسوند java ذخیزه کنید و از cmd اونو اجرا کنید چند مزحله داره
1.اول باید jdk نصب باشه(که شما دارید)
2.باید محلی رو که سند جاوای ما اونجا هست رو فراخوانی کنیم(مثلا cd c:\java )
3.دستور javac name.java (به جای name نام سند را که نام class نیز هست رو بزنید)
4.یک dir بگیرید و از ساخته شدن فایل name.class مطمئن بشید.
--(تا اینجا رو شما هم اومدید)
حالا نوبت به اجرا برنامه میرسه: 5.دستور java name را در همان محل سند اجرا کنید،اگر برنامه موجود بدون خطا باشه خروجی قابل مشاهده است.
می دونم توضیحاتم شاید ناقص باشه ولی از دوستان مجرب تر می خوام تا ما تازه کار هارو راه بندازن
با تشکر
سلام دوستان پیشنهاد می کنم نگاهی به JCreator هم بندازید برای شروع فوق العادست.
نقل قول:
نوشته شده توسط
achilles
خوب! مثل اینکه این فاروم با این عظمت دو نفر جاوا کار نداره که جواب مردم رو بدن!!! من نمیدونم چرا جاوا کارها اینجورین!!؟
الان تا جایی که میشه و من بلدم - که ممکنه غلط هم باشه - جواب دوستان رو میدم...
دوست عزیز :
1-خوب! مثل اینکه این فاروم با این عظمت دو نفر جاوا کار نداره که جواب مردم رو بدن!!!:راستش جند نفری به علاوه شما هستن.و بنده نمی دونم چند تا تاپیک مثل این تاپیک ها سخته بشه تا دستان به جواب سوالشوندر باره شروع جاوا برسند.تا دوستانی مثل شما دچار ناراحتی (احتمالا)از بابت عدم پاسخگویی به مردم نشوند. هم اینکه عظمت فاروم زیر سوال برده نشه!
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=108127
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=105459
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=105094
https://barnamenevis.org/showthread.php?t=103569
2-من نمیدونم چرا جاوا کارها اینجورین!!؟:دقیقا چطوریند؟(پس چنتایی جاوا کار هستنتد که احتمالا یک جوری هستند.)
3-الان تا جایی که میشه و من بلدم - که ممکنه غلط هم باشه - جواب دوستان رو میدم...:جواب غلط دادن از جواب ندادن بهتره.و اصولا کاریه بسیار نابجا.
با تشکر از دوستان جاوا کار .و به سپاس از زحماتشون.
موفق باشید.
کسی اطلاعاتی در مورد گرافیک در جاوا میدونه !!!!!!
ضمنآ چطوری می تونم تو محیط جاوا عکسی ایجاد کنم؟؟؟؟؟...!!!!!
با تشکر
سلام
منم تازه وارد جاوا شدم
برای کد نوشتن یه برنامه به برنامه نویسی Multi thread احتیاج داشتم که دوستان گفتند از جاوا استفاده کنی راحت تری
یه برنامه چت سرور از همین سایت داونلود کردم که نمیدونم چطوری اجراش کنم
باید قسمت سرور و کلاینت رو تو دو تا پروژه جدا ذخیره کنم یا نه؟
لطفا بگین چطور میتونم خروجی رو ببینم
سلام دوست عزیز توی همین بخش کامی راجع به این موضوع توضیح داده شده:
آموزش چت تی سی پی و یو د یپی و همچنین مالتی تردینگ
سلام
من یه مشکلی تو برنامه نویسی جاوا داشتم و اونم اینه که نمی دونم از چه کدی می تونم برای گرفتن ورودی ار کاربر استفاده کنم که نه مثل System.in فقط کاراکتر نگیره و نه مثل توابع کلاس JOptionPane فقط استرینگ نگیره... البته تو حالت دوم می تونیم به عدد تبدیل کنیم ولی تو حالت اول بد جوری گیریدم و حالم گرفتست نمی دونم چی کار کنم کسی می تونه بهم کمک کنه؟؟؟؟؟
salam ,kasi midoone baraye errore symbol not find toye netbean 6.0 chekar bayad kar.koj va chetor bayad method/motaghaier/class ro tarif kard:متفکر: