نمونه Web App کاملا سه لایه + توضیحات + آموزش
این پروژه کاملا 3 لایه طراحی شده و در آن از یک ORM استفاده شده. همچنین به صورت فارسی توضیحاتی در برنامه گنجانده شده که مطالعه ی آن می تونه به فهم منطق برنامه کمک کنه. حالا گذشته از معماری آن، این وب سایت یک سیستم آموزش آنلاین دانشگاه است. البته محدود. مسئولان دانشگاه می تونن اقدام به ترم بندی ، گروه بندی دروس و انتخاب واحد و تعیین نمره و .. انجام بدند.
http://mfarahy.persiangig.com/image/...ples/Tiers.jpg
در این پروژه موارد زیر به کار برده شده :
- Asp.net 2.0 Membership and User management
- Gentle.net ORM
- SQL Server 2000
آخرین نسخه نرم افزار را از اینجا دانلود کنید. در ضمن چون این پروژه یک پروژه دانشجوئی بوده و در ظرف 3.5 روز (60 ساعت) ایجاد شده و مطمئنا خالی از ایرادات منطقی نیست، لذا از خطاهای مکشوفه از طرف دوستان استقبال خواهد شد. لطفا در این تاپیک از مطرح کردن مسائل بی ربط و بی کیفیت خودداری کنید.
در ضمن Password این فایل www.dotnetsource.com هست.
--------------
به روز رسانی شامل :
1- اضافه کردن سایر کنترل های سفارشی
2- رفع چند Bug
نقل قول: نمونه Web App کاملا سه لایه + توضیحات + آموزش
سلام
من source پروژه رو دانلود کردم ولی extract نمیشه ! البته من پسورد رو هم دادم ولی می نویسه wrong password . ممنون می شم اگه در این مورد راهنمایی کنید .
salam, agha mamnon babate barnamatoon, agha ye soal: database in proje sqlexpresse ya sql mamoli?
toye khode visual studio ke database ro baz nemikone , toye sql server 2005 ham ke bazesh kardam barname nemitoone behesh connect she
سلام
بابا لااقل اونهایی که تونستن پروژه رو باز کنن بگن موقع Extract از چه پسی استفاده می کنن ؟
آخه من پسی که نوشتن رو می دم ولی error میده . ممنون میشم راهنمایی کنین . :گریه::عصبانی++:
نقل قول:
نوشته شده توسط
L_eskandary
سلام
بابا لااقل اونهایی که تونستن پروژه رو باز کنن بگن موقع Extract از چه پسی استفاده می کنن ؟
آخه من پسی که نوشتن رو می دم ولی error میده . ممنون میشم راهنمایی کنین . :گریه::عصبانی++:
کلمه عبور www.dotnetsource.com هستش . من قبلا تست کرده بودم و جواب میداد . شاید فایل شما خراب دانلود شده باشه (مخصوصا اگه از DAP استفاده کرده باشین)
دیگه آدرس دانلودکار نمی کنه!!!!!!!!!
سلام
ضمن تشكر از جنابعالي متاسفانه من نتوانستم با نام كاربري كه داده ايد وارد شوم بهتره بگم اصلا" نميشه به با نك اطلاعاتي membership وصل شد و بعد از زدن دكمه ورود پيغامي مبني بر مشكل در اتصال به بانك sql مي دهد.
لطفا" راهنمايي كنيد
نقل قول:
نوشته شده توسط
L_eskandary
سلام
اول مطمئن شید که فایل بدون خطا دانلود شده.تنها دلیلی که ممکنه extract با err همراه شه کپی کردن پسورد از اینجاست.بنابراین اگه پسورد رو خودتون تایپ کنید مشکل حل خواهد شد!
دوست عزیز ممنون از کدی که گذاشتی. اگه میشه یک لطفی کن و اسکریپت دیتابیست رو بزار. ممنون میشم. من از Sql server 2008 استفاده می کنم و نمیتونیم دی بی شما رو اتچ کنم.
سلام-فایل رو دانلود کردم-ولی نمی تونم توی sql server2005 دیتا بیس رو اتچ کنم-اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
من هم نمیتوتم فایل دیتا بیس رو atach کنم... لطفا اسکریپت فایل دیتابیس رو بزار تا بتونیم از نو بسازیمش...
truhfthxdfyghertyerthftghj
عزیز دل انگیز این برنامه ای که نوشتی فقط به درد خودت میخوره
من یک پروژه کار می کنم یک سال بعد میام پروزه را باز می کنم . سه ساعت کنکاش می کنم نمی فهمم چی به چیه ؟ الان شما اومدی یه سورس گذاشتی اصلا معلوم نیست چی به چیه
انتظار داری مردم هم بفهمن چیه ؟ شاید شما خیلی در سطح بالایی کار کردی . ولی هر کس سبک متفاوتی داره . شاید اگر هدف تعریف بشه من بهتر از شما صورت مساله را ساده کنم و کد بنویسم.
من که اصلا نظری ندارم
وقتی مردم میگن داکیومنت بزار راست میگن