نقل قول: واکشی اطلاعات از فایل
نقل قول:
نوشته شده توسط
kalhorali
سلام
این فایلها مربوط به برنامه دانا (نرم افزار سازمانی آموزش و پرورش ویژه مقطع متوسطه است) فارسی با vegaf با foxpro طراحی شده
آیا باقی نرم افزاهای سازمانی آموزش و پرورش هم با همین زبان و ساختار ایجاد شدند؟
کسی تونسته این اطلاعات رو بازیابی کنه؟
من خریدار یه روش استاندارد که به نتیجه برسه و نهایتاً یه پایگاه داده از همون اطلاعات داشته باشیم هستم.
بعدشم شاید همینجا رایگان واسه دوستان ارائه کردیم.
اگه کسی دانشش رو داره بسم الله.
قدم اول تعیین هزینه ها...
2 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
سعید حمیدیانفر
ببینید من نمونه این جور برنامه ها رو تو مدارس دیدم . همون برنامه تحت داس سراسری که برای ثبت ریزه نمرات و اطلاعات دانش آموزان اکثر مدارس ازش استفاده می کنن . البته یک سری از مدارس هم که کلاسشون رو بالاتر از داس میدونستن رفتن و یه خورده پول خرج کردن و یه برنامه تحت ویندوز خریدن که امکاناتی نظیر تلفن گویا و شبکه و ... داشته باشن.
حالا مشکل اصلی این مدارس این بود که نمی خواستن اون حجم اطلاعات چندین سالشون رو دوباره وارد کنن و در واقع وارد کردن اون همه اطلاعات هم غیر ممکن بود و هم غیر مقرون به صرفه (شرمنده که فاتحه ادبیات شیرین فارسی رو دارم میخونم ) .
اما تو این برنامه تحت داس پیش بینی شده بود که یک روزی روزگاری ممکنه یک مدرسه بخواد یک گزارش جدید از اطلاعاتی که داره بسازه که احتمالا این گزارش تو برنامه پیش بینی نشده . برای همین منظور یک ابزار گزارش سازی پویا تو برنامه پیش بینی کردن و از اون جالبتر اینکه این گزارش رو میشه بصورت متنی روی دیسک ذخیره کرد .
حالا باید ببینیم این برنامه ای که شما دارین هم همچین امکانی رو داره یا نه ؟
بسیار خوب . فکر کنم دیگه باید بگم قصه ما به سر رسید .....
شرمنده که اینقدر مجبور شدم پر حرفی کنم .
آقای حمیدیانفر من دو تا عکس از یکی از همین نرم افزارها اینجا گذاشتم.
می شه بفرمایید از کدوم قسمت این گزارش رو می شه تهیه کرد و توی دیسک ذخیر ه کرد؟
ضمیمه 18859ضمیمه 18860
منم دقيقا همين برنامه رو البته براي دبيرستان ديدم.همه منوها شو با دقت گشتم و امتحانکردم.جايي براي گزارش سازي و ذخيره اون نبود.
کسي به نتيجه اي نرسيد؟من هنوز مشکل دارم؟گزارشي رو که ميگن پيدا نکردم.
ميشه اسم و نسخه برنامه اي رو که اون گزارش رو داره بگيد؟
ببخشین من امروز این مطلب رو دیدم امیدوارم مشکلتون حل شده باشه وگرنه :
اگه منظورتون استخراج اطلاعات برنامه است با توجه به اینکه یکی از دوستان فرمودند این نرم افزار امکان طراحی داینامیک ریپورت رو داره پیشنهاد میکنم یک گزارش جدید طراحی کنید که شامل هیچ چیز اضافی غیر از فیلدها نباشه .
برنامه رو اجرا کنین و در مرحله پیش نمایش سیستم رو بوت کنین تا در حین خروج فایل پاک نشه.
بعد با یک برنامه C یا Basicمحتوای فایل رو استخراج و به DBF تبدیل کنین ، البته اگه کمی بخت یارتون باشه و اطلاعات فایلتون منظم با شه میتونین با فاکس این اطلاعات رو Import کنین .
بقیه کار رو که تبدیل اطلاعات به UTF-8 بایستی تو ویندوز انجام بدین.
با عرض پوزش از اساتید.