قرار دادن دیتابیس بر روی اینترنت ...
سلام.
بیشتر برنامه هایی که تا به حال نوشتم به این صورت بود که دیتابیس در قسمتی از حافظه سیستم قرار می گرفت.
حال قصد دارم برنامه ای بنویسم که دیتابیسم بر روی اینترنت باشد یعنی یک فضای اینترنتی داشته باشم و دیتابیسم را انجا قرار بدم و کاربر بعد از انلاین شدن می تواند از اطلاعات موجود بهره مند شود.
خب برای این کار و کارهای مشابه از چه روشی باید استفاده کنم؟
اگر کتابی نیز سراغ دارید که در این مورد توضیح داده باشد ممنون می شم معرفی کنید...
نقل قول: قرار دادن دیتابیس بر روی اینترنت ...
بابا چرا اینقدر می پیچونید؟ یه کانکشن استرینگ با آ پی ولید بزارید
من وصل شدم خلی ساده بود...
یه هاست وندوز برای دیتابیس SQL Server تون میگیرید بعد دیتابیس رو روش آپلود میکنید بعد سایت سرویس دهنده بهتون یه کانکشن میده که اونو توی برنامه تون جایگزین میکنید و از دیتا ها استفاده میکنید...
برای تست رایگان هم میتونید از سایت somee.com استفاده کنید
==================== این سوال منم لطفا دوستان اگه اطلاعاتی لینکی دارن کمکم کنن خیلی وقته این سوال رو دارم اما کسی پاسخی نداشت ====================
برنامه ویندوز من اطلاعات رو ری هاست ثبت میکنه و کاربر باید مدام با دیتابیس و اینترنت متصل باشه این روش به دلایل امنیتی مناسب نیست... و همینطور ترافیک بالا میره...و یا قطع شدن اتصال اینترنت....
الان میخوام از روش دیگه استفاده کنم که وقتی کاربر اطلاعات رو وارد کرد و دکمه بروز رسانی رو زد اطلاعات ثبت شود...
یکی از دوستان قبلا به web servise اشاره کرد ...
یک وب سرویس ایجاد میکنید و تمام کارهایی رو میخواید انجام بدید داخل وب سرویس تعریف می کنید مثلا تابع ورود-تابع ثبت اطلاعات-تابع خواندن اطلاعات از یک جدول و...
وب سرویس رو داخل سایت آپلود میکنید و داخل برنامه تون اضافه اش میکنید به این طریق برنامه تون به توابعی که داخل وب سرویس هست دسترسی خواهد داشت
خود وب سرویس هم از کانکشن استرینگ خود هاست استفاده میکنه وامنیت بالا میرود
فقط تحت هیچ شرایطی از کانکشن استرینگ داخل اپلیکیشنتون استفاده نکنید
نقل قول:
فقط تحت هیچ شرایطی از کانکشن استرینگ داخل اپلیکیشنتون استفاده نکنید
سلام ببخشید این توضیحات در پاسخ سوال من بود ؟ اصلا کامل نبود میشه بفرمایید لدترین دلیل استفاده از کانکشن استرینگ در برنامه چیه... :ناراحت:
خوب اگه درست متوجه شده باشم بانک اطلاعاتی توی سرور قرار داره درست؟ حالا اگه کانکشن استرینگ که شامل نام کاربری و کلمه عبور هست داخل برنامه استفاده بشه خوب بدون شک امنیت زیادی نخواهد داشت؟
چون اگه توسط شگردهای مختلف سورس برنامه تون برگشت بخورده اطلاعات بانک اطلاعاتی بدست میاد و هکر به راحتی به کل بانک دسترسی خواهد داشت.
ولی اگه کانکشن استرینگ تو سرور باشه و فقط توسط متدهای وب سرویس اطلاعات رد و بدل بشه به جز بحث اینترنت که اون هم روش های خاص خودش رو داره بعید میدونم مشکلی پیش بیاد
آره کاملا درست میگید استفاده از web service باعث میشه از برنامه عمل یا اتصالی به صورت مستقیم روی کانکشن نداشته باشم....
ولی میشکلی که باهاش مواجه شدمارسال اطلاعات به دیتابیس هست...کاربر بعد از وارد کردن اطلاعات وسیع به برنامه و موقع دکمه ثبت ممکن هست به شکلی اتصال به شبکه رو از دست بده باید برای این مشکل چه کار کنم؟
استفاده از دیتابیس افلاین.... یا روش دیگه ای هست که یعد از ثبت تمامی اطلاعات دکمه بروز رسانی رو بزنیم؟