مباحث فنی درباره ساخت پروژه ستاپ
سلام
من پروژه های ستاپ خودم رو با ابزار ستاپ ساز خود ویبی میسازم (2005). حالا میخوام پروژه ستاپ رو طوری بسازم که بعد از نصب، یک سری پسوندهای صوتی و تصویری، به طور پیشفرض با برنامه من اجرا بشن. مثلاً wav, mp3, ... .
سوالم اینجاست که چطور میشه پروژه ستاپ رو طوری درست کرد که پسوندها رو با فایل اجرایی برنامه مرتبط کنه؟
خیلی ممنون
نقل قول: مباحث فنی درباره ساخت پروژه ستاپ
نقل قول:
2- در هر دو صورت، در قسمت Properties چیزی به نام Prerequisites ندیدم
باید بری تو تب publish ....
حالا سوال خودم ...
اینکه اگه بانکم اکسس باشه و من فایل setup را به مشتری بدم بعد از ستاپ بانک اکسس به پوشه های من اضافه نمیشه و برنامه با ارور مواجه خواهد شد ....
لطفا راهنمایی کنید
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
khz-web1
باید بری تو تب publish ....
حالا سوال خودم ...
اینکه اگه بانکم اکسس باشه و من فایل setup را به مشتری بدم بعد از ستاپ بانک اکسس به پوشه های من اضافه نمیشه و برنامه با ارور مواجه خواهد شد ....
لطفا راهنمایی کنید
سلام ...
شما بانکتونو به solution explorer اضافه کنید بعد خاصیت copy to output directory رو برابر copy always بزارید تا به صورت اتوماتیک در پوشه debug کپی شود ...
https://barnamenevis.org/attach...1&d=1221242714
برای ساخت ستاپ هم محتویات پوشه debug رو به پروژه ستاپ add کنید ...
در ضمن در کامپیوتر مقصد بایستی access engin هم نصب باشه البته در صورتی که مجموعه آفیس نصب باشه دیگه لازم ندارید ولی اگر نصب نبود بایستی اونو نصب کنید ...
موفق باشید ...
سلام
یک پروژه ستاپ ساخته ام (با ستاپ ساز خود VB) و اسمش را گذاشته ام EZ Calendar 2007 حالا آن را آپدیت کرده ام و می خواهم اسمش را بگذارم EZ Calendar 2008 ولی هیچ گزینه ای برای تغییر نام پروژه پیدا نمی کنم. لطفاً راهنمایی کنید.
متشکرم
در پنجره Properties گزینه Setup را انتخاب کرده و ProductName را تغییر دهید.
نقل قول:
نوشته شده توسط
BlackDal
دوست عزیز
لطفاً بیشتر توضیح دهید. کدام پنجره Properties منظور است؟
متشکرم
نقل قول:
نوشته شده توسط
BlackDal
من دنبال گزینه ای که گفتید گشتم اما پیدا نکردم. می شود بگویید پنجره Properties برای کدام قسمت از پروژه را می گویید؟ چون هر قسمت از پروژه، یک Properties مخصوص به خود دارد.
متشکرم