برنامه نویسی تیمی(گروهی) و نحوه تقسیم کار
سلام.
اولاً که فکر می کنم این تاپیک جاش اینجا نیست.
ولی اگه میشه همین جا بمونه تا به نتیجه برسه بعد منتقلش کنید. ممنون.
بریم سر سوال
من چند سالی میشه که جسته و گریخته با دلفی برنامه می نویسم. ولی مشکلم اینه که تجربه کار تیمی ندارم و همیشه تنهایی کار می کردم و همه کارها رو خودم انجام می دادم. تو هیچ شرکتی هم کار نکردم (شرکت برنامه نویسی) که کار کردن تیمی رو ازشون یاد بگیرم.
الان مشکلم اینه که اگه بخوام تیم برنامه نویسی راه بیندازم نمی تونم تقسیم کار کنم. یعنی اصلا نمی دونم باید از هر کسی چی بخوام.
تو سایت هم تا اونجایی که من جستجو کردم چیزی نبود.
بعضیا بهم پیشنهاد دادن که چند ماه برم تو یه شرکت کار کنم تا به این کار آشنا بشم. ولی متاسفانه وقت این کار رو ندارم. چون جایی مشغولم.
می خواستم یه طرحی بریزیم برای راهنمایی همه کسایی که میخوان کار گروهی بکنن و بلد نیستن.
از دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن خواهش می کنم تجربیاتشون رو در اختیار ما هم قرار بدن.
اگه دوستان بتونن سورس های کوچیک هم آپلود کنند فکر کنم خیلی کمک کنه. (سورسی که شامل قسمت های نوشته شده توسط هر نفر از اعضای تیم بطور جداگانه باشه.)
ممنون.
نقل قول: برنامه نویسی تیمی(گروهی) و نحوه تقسیم کار
با تشکر سوالی داشتم ..اینکه اگر بخواهیم در هر کدام از این لایه های صحبت شده در مدل چند لایه ....به صورت گروهی کار کنیم .... ایا راه حلی به نظر شما میاید .... به خصو ص لایه ی presentation و ایا میتوانیم چند فرم را به شورت مجزا ساخته و در انتها با هم ترکیب کنیم؟؟
نقل قول: برنامه نویسی تیمی(گروهی) و نحوه تقسیم کار
سلام به نظر من اين طريقه مثال دادن واقعا عجيب است . چرا :متعجب: چون يك چيزي كه قطعه نداره دارين تجزيه مي كنيد . به نظر من پروژه هاي برنامه نويسي بزرگ استفاده از oop لازم است و براي پروژه هاي كوچكتر اين كار لازم نيست .
من پروژه يك مجموعه را داشتم كه كه هر كدام چندين قسمت داشت قسمت اداري كه شامل پرسنلي و ورود و خروج نامه ها بود قسمت گروههاي برنامه سازي كه كار آنها شامل ساخت برنامه هاي تلويزيوني بود قسمت توليد كه وظيفه تامين تجهيزات و عوامل را داشت و گروه مديريت كه وظيقه نظارت را داشت گروه تامين كه وظيفه تامين برنامه هاي آنتن را داشت گروه پخش كه وظيفه پخش برنامه ها را داشت گروه آرشيو كه نگهداري و آرشيو برنامه هاي توليدي را داشت مهمترين گروه گروه اطلاعات برنامه ريزي بود كه تخصيص منابع براي ساخت برنامه ها به دستور مدير شبكه را داشت من هر گروه را مشخص كردم بعد تداخل هاشون بعد بر طبق آن برنامه نويسي را شروع كردم گاهي براي يك گزارش بايد از تداخل جداول اطلاعات گروهها استفاده مي كردم اما كلا اين برنامه را مي توان بعد از مشخص كردن وظايف و تداخل ها هر كدام را به يك گروه براي كار داد هر سرپرستي بايد در جلسه هفتگي شركت كند تا كار تقسيم بندي شود مثلا گروه توليد از اطلاعات گروه اداري و جدول پرسنلي استفاده مي كند و نيز از اطلاعات انبار تجهيزات - اطلاعات برنامه ريزي از اطلاعات گروه توليد در هنگام ارزيابي مالي استفاده مي كند و ...
هر كدام از اين قسمت ها چند نفر را مي توانيم سر كار قرار دهيم مثلا قسمت توليد چندين كار دارد كه فرم ورود اطلاعات خاصي داشت كه واقعا كار مي برد جداول تخصيص تجهيزات واقعا طراحي آنها وقت مي برد درك كار با ديتا گريد كه به صورت خاصي بود با توجه به كمبود منابع طراحي خاص آن ( استفاده از چك باكس و پروپرتيهاي درون آن و پاسخ دادن به رويدادها ) كار دشواري بود كه كار گروهي را مي طلبيد
اين براي تقريبا يك برنامه بانك اطلاعاتي است .
اما كار براي ساخت يك برنامه كاربردي مثل برنامه مايا كار تيمي واقعا لازم است واقعا تيم هاي تخصصي و تيم هاي غير برنامه نويس بايد با تيم هاي برنامه نويس كار حرفه اي انجام دهند در آن برنامه ها ابتدا ساخت يك برنامه ساده كوچك ساخت يك شي ء سه بعدي طبق نظر چند متخصص رياضيات كاربردي و رياضي كامپيوتري شروع مي شود بعد گروه هاي برنامه نويس و گرافيست با هم نظراتي را وارد مي كنند در اينجا هر جايي كه برنامه به مشكل برخورد دوباره به سمت متخصصان اوليه بر مي گردد هر تيمي براي ساخت هر كامپوننت در مورد نياز شروع به كار مي كند هر تيم يك برنامه نويس ارشد كه كارهاي اصلي را انجام مي دهد و چند برنامه نويس مكمل ( بخوانيد مكمل نخوانيد دوم يا شاگرد ) دارد كه برنامه نويس ارشد شايد كار برنامه نويسي ضعيفتر از اعضاي مكمل داشته باشد ولي نياز ها را مشخص مي كند و برنامه نويس هاي مكمل آن را انجام مي دهند
موفق باشيد