2 ضمیمه
parent getter - Handle & Spy code generator(for vb6)v0.1
سلا دوستان
برنامه ای که پیوست کردم یه برنامه ی code generator هست که کدهای ویژوال بیسیک تولید می کنه.
به کسایی که برنامه های امنیتی (یا ضد امنیتی) می نویسن پیشنهاد می کنم حتما از این برنامه توی کارهاشون استفاده کنن.
کاربرد :
تولید کد برای پیدا کردن یک شی درون یک پنجره.
و آشنایی بیشتر با اینگونه عملیات برنامه نویسی.
برای مثال : می تونین با این برنامه کدی تولید کنید که هندل دکمه ی استارت ویندوز رو بدست بیارید(برای اینکار فقط لازمه یه درگ کوچیک انجام دهید ... این برنامه هیچ محدودیتی نداره! و برای مثال می تونین کدی برای بدست اوردن هندل ادرس بار explorer تولید کنید).
یه نمونه کد تولید شده توسط این برنامه :
this is API
نقل قول:
Private Declare Function FindWindow Lib "User32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
Private Declare Function FindWindowEx Lib "user32" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long
and This is Source Code For Get start button Handle
نقل قول:
Dim MainClass As Long
Dim ChildClass As Long
MainClass = FindWindow("Shell_TrayWnd", vbNullString)
ChildClass = FindWindowEx(MainClass, 0&, "Button", vbNullString)
Msgbox ChildClass ' Message Handle
این کد می تونه هندل (hWnd) دکمه ی استارت ویندوز رو برای شما بدست بیاره.
این پروژه ادامه دارد !
تولید کد های اماده از دیگر کارایی های این برنامه هست که بسته به نظرات شما دوستان عزیز به این برنامه اضافه می شه تا همگی از اون استفاده کنن .
در حال حاضر این برنامه فقط کدهای spy می سازه که برای ورژن 0.1 بد نیست . لطفا این برنامه رو تست کنید و نظرتون رو درموردش بگید.
این برنامه قراره با کمک شما دوستان (نظرات شما) در زمینه های مختلف کد تولید کنه.
نقل قول:
Database
Api
Handle & Spy
Registry
Effect
Encrypt
VBA
Network
Game Code
Multimedia & Graphic
Hack & Security
and other utility Source-Code ... For VB6 , VB.net , Delphi , ....
طرز کار با این برنامه خیلی اسون هست . با درگ کردن موس رو به طرف یه شی مثل ادرس بار explorer ببرید تا نتیجه رو ببینید.
:لبخندساده:
لینک دانلود اخرین نسخه ی برنامه :
ویروس 10 کیلوبایتی که می تونه همه پسوردای سیستم رو بدزده
نقل قول:
نوشته شده توسط
noorsoft
من فقط برای اینکه بقیه حواسشون جمع باشه که اگه اطلاعات مهمی روی سیتمشون دارند خیلی مراقب باشند.
این حرفا چیه دیگه ؟
من چی بگم !؟
آخه این حرف شما جوابم داره !؟
ببخشید اقای noorsoft من فکر کنم ویروس یابتون حالش خوب نیست !
بهتره ببرینش دکتر :لبخند:
برید و با ابزار pe اونو بررسی کنید اگه بلد نیستید یا اصلا نمی دونید چی هست بگید دوستان انجام بدن، بعد بیاید تهمت بزنید. این حرفها واقعا بعیده! ... (اطلاعات شخصی:گیج:)
نقل قول:
در ضمن برنامه شما هنگامی که اجراش میکنی ویروس یاب پیغام میده (فکر کنم Hidden Instal داره درسته)
اخر ما نفهمیدیم که ویروس داره یا اجرای پنهان داره ! ... اینا با هم فرق داره !
:اشتباه::متفکر:
نه دوست عزیز اجرای پنهان نداره ! ... اگه کمی فکر کنید می فهمید که این برنامه از توابع api ای استفاده می کنه که بهش می گن Spy ! و این شاهکار امنیت (F-Secure) هم به این چیزا گیر می ده دیگه.
راستی فکر نمی کردم ویروس یابی بتونه ویروسمو پیدا کنه ... در ضمن از شما متشکرم که اسم برنامه رو گفتید ... (virus update complated...) ... همتونو هک می کنم :شیطان:
همونطور که قول داده بودم :
سورس کامل برنامه رو گذاشتم ... از پست اول تاپیک دانلود کنید!
برنامه ای که باهاش برنامه م (ویروسم:گیج:) رو پک کردم رو هم گذاشتم.
اقای نورسافت شما هم کمپایل کنید و با F-Secure جان(که هر روز داره بدتر می شه... ببخشید اپدیت می شه) ، اسکن کنید تا همه چیز معلوم بشه!
ببخشید که یه خورده تند حرف زدم ... ولی باید جواب اون تهمت رو می دادم.
ولی از نورسافت جان هم تشکر می کنم که نظرشون رو در مورد برنامه ی من گفتند.
این بحث رو هم دیگه ادامه ندید ... نورسافت جان، پسورد 5 تا از ایمیلهایی که هک کردم رو بهت می دم ... بیخیال شو ! باشه؟
:گیج::شیطان::لبخند::قهقهه:
:بوس:
1 ضمیمه
Parent getter v0.3- for vb6 and delphi 7.0
سلام دوستان.
من چند روزی اصفهان بودم سر نزدم به اینجا.
ولی خبرای خوب !
من سورس برنامه رو توی پست اول گذاشتم از اونجا دانلود کنید
نسخه ی جدید (v0.3) بدون سورس (سورس بی سورس) ، که امکانات جالبی بهش اضافه شده رو گذاشتم.
حتماً دانلود کنید
1- در این نسخه امکان ساخت کد دلفی وجود داره.
2- امکان ساخت کد برای کار با پنجره ها و اشیا هم به برنامه اضافه شده ... هم برای vb6 و هم delphi.
نقل قول:
اما کدهای تولید شده رو سیستم من خطا میگیره
لطفا با دقت برنامه و امکاناتش رو بررسی کنید !
برای اینکه کدها بدون مشکل اجرا بشه ... باید ابتدا کدهای تولید شده و سپس کدهای api تولید شده رو به برنامه تون اضاف کنید !!
برای تولید کدهای api روی دکمه ی Generate Api کلیک کنید.
نقل قول:
اگه در برنامه تون امکان ایجاد تغییرات در کنترلهایی که پیدا میکنه هم بذاری خیلی عالی میشه
کاربر یک کنترل را انتخاب کنه و بگه فلان تغییر در او داده بشه و بعد کد همه این کارها را ببینه
ممنون که پیشنهاد دادین.
اینا رو بعد از زدن این تاپیک شروع کردم به اضافه کردن به برنامه ... گفتم که رفتم اصفهان ... وگرنه بیش از 70 درصد کار آماده بود که امروز کاملش کردمو براتون گذاشتم.
تازه چیزای دیگه ای هم هست که بعدا به برنامه اضاف می شه ... منظورم همین برنامه نویسی کار با هندل هست.
در مورد سورس :
دیگه سورس این برنامه رو برای دانلود نمی زارم . ولی اگه راهنمایی یا قطعه کدی از نسخه های جدید این برنامه رو بخوایین می تونم کمکتون کنم.