مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی
سلام
من یه همچین کدی توی کتابم برای متصل شدن به بانک اطلاعاتی وجود داره
SqlConnection objConnection = new SqlConnection("server=localhost;database=pubs;user id=sa;password=");
SqlDataAdapter objDataAdopter = new SqlDataAdapter();
DataSet objDataSet = new DataSet();
objDataAdopter.SelectCommand = new SqlCommand();
objDataAdopter.SelectCommand.Connection = objConnection;
objDataAdopter.SelectCommand.CommandText = "SELECT au_lname,au_fname FROM authors";
objDataAdopter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
objConnection.Open();
objDataAdopter.Fill(objDataSet, "authors");
objConnection.Close();
grdAuthor.AutoGenerateColumns = true;
grdAuthor.DataSource = objDataSet;
grdAuthor.DataMember = "authors";
وقتی برنامه رو اجرا میکنم نمیتونه به بانک وصل بشه. آیا باید برای اتصال به بانک یک نام کاربری رو توی سرور تعریف کنیم؟ اگر بله چه جوری ؟
به هر حال اگه مشکل دیگه ای هم ممنون میشم کمک کنید.
رفع مشکل اتصال به دیتابیس !
نقل قول:
نوشته شده توسط
emad_67
دوست عزیز واقعا ممنون، خیلی خیلی لطف کردی
من وقتی این کدی رو که دادی
\\.\pipe\sql\query
وارد کردم مشکل اتصال رفع شد. ولی الان از نام کاربری ارور میگیره
Loggin failed for user 'sa'. That user not associated with a trusted SQL Server connection
من چه جوری باید یک user جدید تعریف کنم؟
سلام دوست عزیز . اگر از یک کامپیوتر استفاده می کنی خط اول رو به صورت زیر تغییر بده :
SqlConnection objConnection = new SqlConnection("server=(local);data source=(local);initial catalog=pubs;integrated security=SSPI");
90%
جواب می ده .
من توصیه می کنم از
SQL Server 2000
استفاده کن
!
:لبخندساده::لبخندساده:
مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی
با سلام
من نمی تونم توی شبکه به SQL SERVER کانکت بشم ...
تمام مطالبی رو هم که توس سایت دوستان اعلام کرده بودن . بررسی کردم ولی بازم نشد ...
من کانکشن های زیر رو امتحان کردم ... ولی همه یک ایراد رو میگیرن ...
کانکشن های امتحان شده
Data Source=Behrooz;Initial Catalog=MCI;Integrated Security=True ; User=sa ; Password=1
data source="192.168.0.1";workstation id="192.168.0.2";pwd=1;packet size=4096;integrated security=SSPI;user id=Behrooz;persist security info=False;initial catalog=MCI
Server=192.168.0.1;Database=MCI;User ID=sa;Password=1;Trusted_Connection=False;
server=192.168.0.1;database=MCI;user id=sa;password=1;
ایراد گرفته شده
An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
نقل قول: مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی
با سلام
من هم این مشکل رو دارم دیتا بیس من هم با 2005 نوشتم و با دات نت اونو فراخوانی کردم حالا این جور خطاهای بالا رو می گیره سوال من اینه که من این برنامه رو می خوام به شکل یک setup در بیارم اگه بنا باشه چنین مشکل هایی رو برا اون کاربر به وجود بیاره که ضایعه می شه . مشکل من ارتباط از نوع تک سیستمی هست نه شبکه ای
از این رشته اتصال استفاده کن :
string strcon="data source=localhost;initial catalog=bank name;integrated security=true:لبخندساده:
اینم ایمیلم اگه جواب نگرفتی به من میل بزن:لبخندساده:
mehdi_zamani18@yahoo.com
لطفا در هنگام جواب دادن به تاریخ پستها هم نگاه کنید