(مقاله)- استفاده از خصوصیات Recordset برای افزایش سرعت
سلام دوستان.من این مقاله رو دیدم خودم تست کردم سرعتش وحشتناک تغییر میکنه و خیلی عالیه.فقط تنها ایرادی که هست اینه که وقتی داده ها رو در گرید نمایش میده فقط اولین رکورد رو نمایش میده و هنگامی که Scroll میکنی تا ردیفهای بعد رو ببینی بقیش رو نمایش میده.
http://dn.codegear.com/article/27790
نقل قول: (مقاله)- استفاده از خصوصیات Recordset برای افزایش سرعت
با سلام خدمت دوستان
من این تاپیک رو از اول دنبال کردم ولی چیزی که متوجه نشدم این بود که آیا این روش موقعی است که شما مستقیم از دستورات اس کیو ال در یک کوئری استفاده کرد و open کرد یا از یک دیتاست استفاده کرد و رکورد هارو یکی یکی پیمایش کرد؟
بنظر شما استفاده ی مستقیو از یک دستور اس کیو ال پرسرعت تر از پیمایش یک دیتاست نیست؟
من این روش رو تو یک جدول 160هزاری با 12 فیلد در SQL Server2000 امتحان کردم تفاوت سرسام آور بود.
خوب به نظرتون نوع DBMS هم بر سرعت جستجو قابل چشم پوشیه؟؟؟؟
نقل قول: (مقاله)- استفاده از خصوصیات Recordset برای افزایش سرعت
نقل قول:
نوشته شده توسط
علی کشاورز
نکته جالب دیگه کارایی CoreLab SDAC بود. جدای از اینکه این مجموعه کامپوننت امکانات بیشتری نسبت به سایر کامپوننت های دلفی برای اتصال به SQL Server ارائه میده، کارایی اون هم در صورت استفاده از DisabledControls حدود دو و نیم برابر و در صورت استفاده نکردن از DisabledControls حدود 4 برابر بیشتر از کامپوننت های ADO بود. کارایی SDAC تقریبا دو برابر ADO در زمان استفاده از RecordSet بود.
من یک برنامه دارم که ADO نوشتم. توصیه می کنید که به SDAC مهاجرت کنم؟ و اینکه نظرتون درباره UniDAC چیه؟